CaK Sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

11 Okt 2015, 22:35

Linda rakstīja:
em.dzhii rakstīja: Ar to es biju domājis, ka tas ir nepareizi, iepriekš bija koments.
Un ja no arkas līdz riepai/diskam būs vienāds attālums, tad pakaļa būs augstāk.
Un kā nu kuram, mēnesī nobraucu vidēji 3k un ar maximāli nolaistām koilām nevaru sūdzēties par braukšanu, tādēļ nevajag censties kādam citam ieskaidrot savu viedokli, jo kā saka vienam māte, otrajam meita, trešajam vispār tēvs
P.S pirmais ko nopirku savam e36 bij koilas, jo ar galertu galīgi nepatīk braukt, tas, personīgi man , sagādā vēl lielāku diskomfortu nekā ciets, sēdināts auto
Ar max zemām koilām ir tā, ka priekšējais stock, mpaka būs zemāk, bamperis ir 2 max 3 cm no zemes, sliekšņu uzlikas max 2cm no zemes un r16 ar 205/45 ir neiespējami izgriezt riepu arku neaizķerot. Par braukšanu nesūdzos tad ja jābrauc pa tikko renovētu ceļu :D braucot pāri guļošajam skrāpējās viss, kas vien var skrāpēties.
Nu nevar ar max zemām koilām normāli pabraukt,(patiešām ar max sēdinājumu, ar nedaudz paceltu jau easy fuck :lol: ) lai kā man patiktu tik ļoti low & slow ikdienā tas ir teju neiespējami netraucēt citiem satiksmes dalībniekiem.

Manuprāt, no rūpnīcas e36 ir izripojis nedaudz par augstu, ja vien nav iegādāts kartupeļu vedāšanai pa lauku ceļiem, un minimāls, kaut vai -20mm m atsperes uzliekot, sēdinājums pavisam noteikti netraucē braucējam.

Par CaK auto, nedaudz piesēdinot būti smuki, bet ja pašam traucē, tad jau prieka no tā sēdinājuma nekāda nebūs.
bildes studijā ar 2cm no zemes :rolleyes:
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

12 Okt 2015, 18:45

Priekšā visparastākās koilas, aizmugurē kaut kādi koni. Pricnipā bildēs vēl nav max zems uz vītnes vēl var skrūvēties kādu ~1cm uz leju, bet tad aftermarket izpūtēja stiprinājums visu laiku skrāpējas.
Par zemakajām vietām, protams, runa :lol:
http://failiem.lv/u/obivqsx#
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36
Reputācija: 2

12 Okt 2015, 18:48

pastāsti kā tu ar ta koilām priekšu dabon tik zemu? man uz pēdējo vijumu kudi augstāk.
@instagram - anrijs.v
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

12 Okt 2015, 19:03

Komforta atsperes mājās plauktā stāv, tas arī viss :giggle: Ir arī domā izdarīt kā Ruu kupejai kādreiz bija
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=3&start=440 kadeta atsperes uzlikt un varēs dabūt vēl zemāk, bet šaubos vai man to vajag.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine

25 Okt 2015, 23:07

CaK rakstīja:Šodien biju aizvilcies līdz servisam, kur mainīs sliekšņus un gala cipars ir +/- 500 eur par abiem. Bet tas ir sliktākajā gadījumā, ja viss tur ir pamatīgi izpuvis. Minimums, ja viss tur ir labā strāvoklī, tad 300 eur darbs + materiāli.
CaK rakstīja: Braukšu rīt ciemos, pastāstīšu, ko viņš grasās darīt ar maniem sliekšņiem.
Gan jau kāds atceras, epopeja par sliekšņiem, pirms 3 mēnešiem.
CaK rakstīja:Sliekšņus drīz mainīšu un tad pie reizes ar durvju remontu nokrāsošu tos auto krāsā. :super:

Par lūpu neko nezinu, bet no apakšas baigais kolhozs.
Un šodienas posts. Varbūt aprāvās, ka tomēr sliekšņus par puskilo nevar pacelt, tā vai tā, nelienu citu makos, tikai tupa izskatās, ka tāds bazars, a beigās nekā.
Nu ko, būšu sakustinājis mironi.
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

25 Okt 2015, 23:24

Rob rakstīja:
CaK rakstīja:Šodien biju aizvilcies līdz servisam, kur mainīs sliekšņus un gala cipars ir +/- 500 eur par abiem. Bet tas ir sliktākajā gadījumā, ja viss tur ir pamatīgi izpuvis. Minimums, ja viss tur ir labā strāvoklī, tad 300 eur darbs + materiāli.
CaK rakstīja: Braukšu rīt ciemos, pastāstīšu, ko viņš grasās darīt ar maniem sliekšņiem.
CaK rakstīja:Sliekšņus drīz mainīšu un tad pie reizes ar durvju remontu nokrāsošu tos auto krāsā. :super:

Un šodienas posts. Varbūt aprāvās, ka tomēr sliekšņus par puskilo nevar pacelt, tā vai tā, nelienu citu makos, tikai tupa izskatās, ka tāds bazars, a beigās nekā.
500e kaut kā nav par žirnu?
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

25 Okt 2015, 23:32

vitjazz rakstīja:
Rob rakstīja:

500e kaut kā nav par žirnu?
Par komersanta sertifikātu virs kases aparāta, un diplomiem takš ir jāmaksā! :super:
Profila bilde
vitjazz

26 Okt 2015, 00:06

Par komersanta sertifikātu virs kases aparāta, un diplomiem takš ir jāmaksā! :super:[/quote][/quote][/quote]

Man šajā jaunajā nedēļā metinās iekšā jaunus sliekšņus,pateikšu cik beigās izgāja cipars,bet par 500e var 2xdomāju to izdarīt! Kaut kādi zelta sliekšņi sanāks pa tādu naudu! :grrr:
IGotThis
Ziņojumi: 30
Pievienojies: 25 Sep 2015, 22:58
Braucu ar: Kompotu...

26 Okt 2015, 00:21

vitjazz rakstīja:Par komersanta sertifikātu virs kases aparāta, un diplomiem takš ir jāmaksā! :super:
[/quote][/quote]

Man šajā jaunajā nedēļā metinās iekšā jaunus sliekšņus,pateikšu cik beigās izgāja cipars,bet par 500e var 2xdomāju to izdarīt! Kaut kādi zelta sliekšņi sanāks pa tādu naudu! :grrr:[/quote]
Lol,par 500 EUR visu gridu var parmetinat!
Paris dienas atpakalj biju vieteja servisa,kur ir pedantisks metinatajs,paprasija 60EUR/gb....t.i. 120 eur par abam pusem..,kur visi rauj tas kosmosa cenas? :idiots: :hahaha:
Profila bilde
vitjazz

26 Okt 2015, 00:37

IGotThis rakstīja:
vitjazz rakstīja:Par komersanta sertifikātu virs kases aparāta, un diplomiem takš ir jāmaksā! :super:
[/quote]

Man šajā jaunajā nedēļā metinās iekšā jaunus sliekšņus,pateikšu cik beigās izgāja cipars,bet par 500e var 2xdomāju to izdarīt! Kaut kādi zelta sliekšņi sanāks pa tādu naudu! :grrr:[/quote]
Lol,par 500 EUR visu gridu var parmetinat!
Paris dienas atpakalj biju vieteja servisa,kur ir pedantisks metinatajs,paprasija 60EUR/gb....t.i. 120 eur par abam pusem..,kur visi rauj tas kosmosa cenas? :idiots: :hahaha:[/quote]

Tieši tā! Max ar ļoti lielu bēdu sliekšņos prasīja pa 100e uz slieksni,un jaut.paliek,NAH 300e (nu 250 OK) mest laukā! :hahaha:
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

26 Okt 2015, 01:10

Jūs laikam lasīt neprotiet!
Tātad, es rakstīju no 300 - 500 (tajā skaitā pvn un detaļas) un es vēl rakstīju, ka metinātājam ir rinda līdz oktobrim un man trīs mēneši jāpagaida. Kapiš?
Profila bilde
vitjazz

26 Okt 2015, 01:13

CaK rakstīja:Jūs laikam lasīt neprotiet!
Tātad, es rakstīju no 300 - 500 (tajā skaitā pvn un detaļas) un es vēl rakstīju, ka metinātājam ir rinda līdz oktobrim un man trīs mēneši jāpagaida. Kapiš?
Skatījos tavu youtube kanālu! Ja interesē,specializējos griestu pārlīmēšanā,varu pārlīmēt griestus kādus vien vēlies! :bmw:
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

26 Okt 2015, 01:16

vitjazz rakstīja:
CaK rakstīja:Jūs laikam lasīt neprotiet!
Skatījos tavu youtube kanālu! Ja interesē,specializējos griestu pārlīmēšanā,varu pārlīmēt griestus kādus vien vēlies! :bmw:
Kāda cena griestiem ar stoikām? Parādi arī kādu bildi, lai redzu cik nopietns speciālists esi :)
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

26 Okt 2015, 05:29

CaKs tāds traki lecīgs čalis ir. Būs uz ielas no viņa jāvairās. Ka neuzdirš man, neuzfilmē un vēl nepasaka ko sliktu youtubē par mani. :gigigi:
Līdz ko kaut ko cilvēki iesaka, tā baigā agresija parādās.
Pēdējais labojis Emteks - 27 Okt 2015, 07:38, kopā labots 1 reizi.
Attēls
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

26 Okt 2015, 08:52

Cak ir mazaa minhauzene atvase,no turienes ari dzimst kosmiskaas cenas
Ir daunji,ir taadu slauceeji
ar kompatu pa brugji
IGotThis
Ziņojumi: 30
Pievienojies: 25 Sep 2015, 22:58
Braucu ar: Kompotu...

26 Okt 2015, 09:45

cipruss18 rakstīja:Cak ir mazaa minhauzene atvase,no turienes ari dzimst kosmiskaas cenas
Ir daunji,ir taadu slauceeji
:hahaha:
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine

26 Okt 2015, 11:24

CaK rakstīja:metinātājam ir rinda līdz oktobrim un man trīs mēneši jāpagaida.
Par rindām ir dzirdēts, ka nedaudz jāpagaida, bet 3 mēneši. Vai nu dirs, vai nu tev ''veicas'' ar stāstu radīšanu.
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Reputācija: 1

26 Okt 2015, 11:26

Jekus, tādus murgus sen neesmu lasijis. Kādas cenas, kādas rīnda WTF :D
Profila bilde
fishers
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 16 Dec 2012, 02:15
Braucu ar: E60

26 Okt 2015, 12:36

CaK rakstīja:Būtu interesanti tomēr paskatīties kā izskatītos mans autiņš uz st5 diskiem :)

Nu cik nu par velti vai nē, bet es šo auto nopirku par 1300 un ja ņem vērā, ka te ārēji nav nekas pievilcīgs, diez vai kāds maksās vairāk :D Būtu man tiešām tie st5 diski un vēl M paka, tad cita runa.
Un vispār, es netaisos pārdod. :)
Nevajag mpaku, nedaudz piesēdināts un ''tie st5'' uz tava auto būtu :super:
Attēls
Profila bilde
denn
Ziņojumi: 797
Pievienojies: 31 Jūl 2015, 20:32
Braucu ar: M52B32
Reputācija: 1

26 Okt 2015, 13:14

fishers rakstīja:
CaK rakstīja:Būtu interesanti tomēr paskatīties kā izskatītos mans autiņš uz st5 diskiem :)

Nu cik nu par velti vai nē, bet es šo auto nopirku par 1300 un ja ņem vērā, ka te ārēji nav nekas pievilcīgs, diez vai kāds maksās vairāk :D Būtu man tiešām tie st5 diski un vēl M paka, tad cita runa.
Un vispār, es netaisos pārdod. :)
Nevajag mpaku, nedaudz piesēdināts un ''tie st5'' uz tava auto būtu :super:
Attēls
strikjesies! :lol: