Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 68
- chevron_right
Ja spuldzītēm ir E marķējums, tad varēsi. Esi gatavs vilkt viņas ārā un rādīt burtiņu...
ja tā var tad jau ganjau vilkšu ārā
Paldies!
Paldies!
Ielieku motoru, man jabrauc uz pārbūvi tur pārreģistrēt, cio tas maksā?
Un ko viņi tur skatīsies? Vērs halbi vaļā?
Dzontars rakstīja:Ielieku motoru, man jabrauc uz pārbūvi tur pārreģistrēt, cio tas maksā?
atkarīgā ko Tu ieliki vietā!
No 1.8 parastaa uz 323i ...????
man no isa uz 2.5 neko neteica, tikai skatijās vai viss smuki saskrūvēts.
Varbūt kādam ir zināms kāds TA punkts kur varētu nepiefiksēt to ka 1.8is vietā stāv 2.5?
ko saproti ar "nepiefiksēt" ??
nekas nav japiefikse, jo tā neskaitās pārbūve.
nekas nav japiefikse, jo tā neskaitās pārbūve.
ttak ja smuki visu saliek un viss ir pa zolido tad nav iemesla piekasities, vienigais var pajautat vai tas ir 1.8 is motors
katra zina parbuve butu ja tu bendzina vieta ieliktu dizeli un otradi, reali papirus jamaina, bet puse latvijas brauka ar parliktiem dzinejiem, neredzu pamatu kipišam, brauc tik uz TA
katra zina parbuve butu ja tu bendzina vieta ieliktu dizeli un otradi, reali papirus jamaina, bet puse latvijas brauka ar parliktiem dzinejiem, neredzu pamatu kipišam, brauc tik uz TA
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Par transportlīdzekļa pārbūvi neuzskata:janeks rakstīja:Varbūt kādam ir zināms kāds TA punkts kur varētu nepiefiksēt to ka 1.8is vietā stāv 2.5?
4.1. līdz 2001.gada 1.janvārim izgatavotam transportlīdzeklim – motora maiņu pret tās pašas transportlīdzekļa markas un modeļa un tā paša veida (dzirksteļaizdedzes, kompresijas aizdedzes) motoru, ja šādu motoru transportlīdzeklim paredz tā izgatavotājs un ja, mainot motoru, netiek mainītas motora stiprinājuma vietas, kā arī ja motora maiņa būtiski neietekmē automobiļa iekārtu (piemēram, bremžu iekārtas, stūres iekārtas) un sistēmu darbību un efektivitāti;
viss mierīgi , nekāda pārbūve nevajag veikt! ja ņemtu motoru no e46 vai no kāda cita modeļa ne no e36, tad būtu jāreģistrē pārbūve, lai gan te pat useris Sancix savam e36 ielika m54b30, jo visu smuki bija salicis :)Dzontars rakstīja:No 1.8 parastaa uz 323i ...????
Sedanam ar izņemtu aizmugurējo krēslu, siksnām laidīs cauri TA?
man nepiesējas esmu gājis ar apgrieztam drošības jostām ,galvenais lai priekšā ir tad jau izlaidīs
Man piesējās par nefunkcionējošu aizmugures vidējo siksnu. Lika mainīt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
man aizmugurē ir siksnas ,bet nestradā arī, tad jau toč neiziešu tehnisko
varbūt paveiksies atkarība no cik piekasīgi būs..
varbūt paveiksies atkarība no cik piekasīgi būs..
Da labi, bez beņķiem un siksnām Kas būs nākamais, bez kā mēģinās iziet TA?Bucis rakstīja:Sedanam ar izņemtu aizmugurējo krēslu, siksnām laidīs cauri TA?
Ja gribās braukt bez beņķiem un siksnām, brauc arī bez TA, no problem.
Nē nu var. Taisi pārbūvi par Kravas auto un varēsi braukt bez beņķiem un siksnām aizmugurē.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Aizmetini aizmugurējās durvis un saliec tjomku pa perimetru, kā arī suņu sietu aiz šofera benķa, lai neredz, ka aizmugurē nav sēdekļu un TA rokā !Bucis rakstīja:Sedanam ar izņemtu aizmugurējo krēslu, siksnām laidīs cauri TA?
Un tad auto varēs reģistrēt kā kravas, līdz ar to, saņemt arī nodokļu atvieglinājumus!
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 68