zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Tarhuuns
Ziņojumi: 94
Pievienojies: 07 Dec 2012, 00:48
Braucu ar: BMW E36 323i
Tew piss ko es daru ar savu auto un līdzekļiem? Tehniski šis auto ir ļoti ok vizuāli pieklibo tāpēc uztaisīsu ar minimāliem līdzekļiem daudz mazs skatamaku auto pašam būs lielāks prieks rādīties ar daudz mazs normālu auto trasē nevis raibu ka piemājas sunis :hahaha: un trasē braukt arī ir nosacīti sacensības nepiedalīšos tīri sānslīdes roku taisnošana
Kas ir iekakāju sirsniņā? Izteicu savu viedokli un nē, man nepis manis pēc vari ar ragavām taisnot rokas.
Gribēju piebilst, ka Tev ir finansiāli neloģiska domāšana. :lol:
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

Tarhuuns rakstīja:
Tew piss ko es daru ar savu auto un līdzekļiem? Tehniski šis auto ir ļoti ok vizuāli pieklibo tāpēc uztaisīsu ar minimāliem līdzekļiem daudz mazs skatamaku auto pašam būs lielāks prieks rādīties ar daudz mazs normālu auto trasē nevis raibu ka piemājas sunis :hahaha: un trasē braukt arī ir nosacīti sacensības nepiedalīšos tīri sānslīdes roku taisnošana
Kas ir iekakāju sirsniņā? Izteicu savu viedokli un nē, man nepis manis pēc vari ar ragavām taisnot rokas.
Nejiekakaji :hahaha: nekādas milzu finanses te netiek un netiks ieguldītās auto nopirku par 300€ ar samaksātu nodokli uz skati ieliku 55€ bamperu ar miglam kopā pa 40€ un Koilas 25€+22par jaunu beskas ami :hahaha: takā spried pats cik izdevīgi vai neizdevīgi man tas ir rupji rēķinot pieskatīšu vēl apmēram 200€ par krasosanu un motora swapu :bmw: domāju ka galīgi nau saliti priekš roku taisnojama aparāta
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

Tarhuuns rakstīja:
e36 apriori ir finasiāli neloģisks auto...
Profila bilde
Tarhuuns
Ziņojumi: 94
Pievienojies: 07 Dec 2012, 00:48
Braucu ar: BMW E36 323i
ZzevsS rakstīja:
Tarhuuns rakstīja:
e36 apriori ir finasiāli neloģisks auto...
Braucu jau gadu. Mans pirmais auto. Esmu nomainijis divas atsperes, amīti un balsta šarnīru. Tas viss man prasija 40e un 2 dienas boksos pa 2h. :hahaha:
Profila bilde
ZzevsS

Tarhuuns rakstīja:
Braucu jau gadu. Mans pirmais auto. Esmu nomainijis divas atsperes, amīti un balsta šarnīru. :hahaha:
Ar to tevi arī apsveicu... tas jebkurā gadījumā ir vairāk nekā es nobraucot ar a6 gadu/20k km un izejot TA...

zurkae36, tā turpini, pareizā attieksme!
Profila bilde
realmen69
Ziņojumi: 220
Pievienojies: 22 Okt 2014, 22:39
Braucu ar: estorill coupe
Nav ko iespringt. Manuprāt, nav pirmā reize šajā topikā, kad autors izceļas ar neloģiskām darbībām. Daudz lielāks prieks būtu pabeigt iesākto kupeju līdz galam un ar to braukt, bet laikam pacietības mērs ir izsmelts, gribās arī braukt netikai skruūvēt,tāpēc arī tādas darbības. Var saprast, veiksmi darbos!!
Profila bilde
-zzhurka-
Ziņojumi: 135
Pievienojies: 21 Okt 2016, 21:21
Braucu ar: MB C180
Atrašanās vieta: Smiltene, Latvija
Gribēju piebilst, ka Tev ir finansiāli neloģiska domāšana. :lol:[/quote]
Nejiekakaji :hahaha: nekādas milzu finanses te netiek un netiks ieguldītās auto nopirku par 300€ ar samaksātu nodokli uz skati ieliku 55€ bamperu ar miglam kopā pa 40€ un Koilas 25€+22par jaunu beskas ami :hahaha: takā spried pats cik izdevīgi vai neizdevīgi man tas ir rupji rēķinot pieskatīšu vēl apmēram 200€ par krasosanu un motora swapu :bmw: domāju ka galīgi nau saliti priekš roku taisnojama aparāta[/quote]

Interesanti, gribas redzēt, kā krāsa izskatīsies uz sedana. Kad plānojas krāsoties un kāds motors padomā? :super:
noteikti sekošu līdzi. ;)
Profila bilde
zurkae36

realmen69 rakstīja:Nav ko iespringt. Manuprāt, nav pirmā reize šajā topikā, kad autors izceļas ar neloģiskām darbībām. Daudz lielāks prieks būtu pabeigt iesākto kupeju līdz galam un ar to braukt, bet laikam pacietības mērs ir izsmelts, gribās arī braukt netikai skruūvēt,tāpēc arī tādas darbības. Var saprast, veiksmi darbos!!
Visa lielākā bēda kupejai ir metinasana hwz pie kura gala vispār ķerties. Un pa gaterisko sametinat arī negribas tam auto arī pienāks savs laiks. Šie visi larlaki ko brīvajā laikā skrūveju dod vienu lielu plusu kupejai pieredzi. Domāju ka pa šo laiku jau kupeju būtu uzbliezis augšā bet pēc ka viņa izskatītos un kā būtu sametinata. :sarunats:
Profila bilde
zurkae36

-zzhurka- rakstīja:Kas ir iekakāju sirsniņā? Izteicu savu viedokli un nē, man nepis manis pēc vari ar ragavām taisnot rokas.
Nejiekakaji :hahaha: nekādas milzu finanses te netiek un netiks ieguldītās auto nopirku par 300€ ar samaksātu nodokli uz skati ieliku 55€ bamperu ar miglam kopā pa 40€ un Koilas 25€+22par jaunu beskas ami :hahaha: takā spried pats cik izdevīgi vai neizdevīgi man tas ir rupji rēķinot pieskatīšu vēl apmēram 200€ par krasosanu un motora swapu :bmw: domāju ka galīgi nau saliti priekš roku taisnojama aparāta[/quote]

Interesanti, gribas redzēt, kā krāsa izskatīsies uz sedana. Kad plānojas krāsoties un kāds motors padomā? :super:
noteikti sekošu līdzi. ;)[/quote]
Gribētos sakrāsot šis nedēļas laikā bet domāju ka neizdosies. . Motors b20 neko jaudīgāku nemaz nevaijg jāpamācās to pašu savākt lai domātu par ko lielaku
Profila bilde
zurkae36

Viena koila virsū otru tik rīt varēšu uzlikt jo nedabūnu nost no vecā amja atbalsta gultni :hahaha:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

paga :lol: trases auto roku taisnosanai ar m43? :rolleyes: ziema driz beidzas un pec tam Plavu gonku racing team?
Profila bilde
zurkae36

AndzaK_LV rakstīja:paga :lol: trases auto roku taisnosanai ar m43? :rolleyes: ziema driz beidzas un pec tam Plavu gonku racing team?
M50 būs bet pēc kāda mēneša
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Ierunajas cilveks ar s50 dzineju :hahaha:

Te foruma ir tads users mario2005,vins ar 1.6 pa sausu slipeja 333 ovalu.Andza,tev tinja vecuma vel nav saprashana,ka lai krametu,vajag pautus,nevis mega jaudu :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Garaisss
Ziņojumi: 553
Pievienojies: 26 Feb 2015, 14:42
Braucu ar: 318i
Reputācija: 1

Ja nemaldos nedaudz augstāk bija rakstīts par motora maiņu arī . :D
Profila bilde
edawards
Ziņojumi: 444
Pievienojies: 15 Dec 2013, 20:21
Braucu ar: BMW 328i,BMW 330d
Atrašanās vieta: Ropaži un rajons
Tev tagad tas koilas pec krasojuma atgadina bilsteinus :giggle: Bet visa visuma forši ka būve trases auto ,tos topikus viss intresantak palasit :super:
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

zurkae36 rakstīja:
AndzaK_LV rakstīja:paga :lol: trases auto roku taisnosanai ar m43? :rolleyes: ziema driz beidzas un pec tam Plavu gonku racing team?
M50 būs bet pēc kāda mēneša
:gigigi:

Cipruss pakluse reiz!
Profila bilde
ZzevsS

cipruss18 rakstīja:Ierunajas cilveks ar s50 dzineju :hahaha:

Te foruma ir tads users mario2005,vins ar 1.6 pa sausu slipeja 333 ovalu.Andza,tev tinja vecuma vel nav saprashana,ka lai krametu,vajag pautus,nevis mega jaudu :hahaha:
Taisnība 1.6 ar pautiem slipe labak nekā 2.8 bez pautiem.
Profila bilde
zurkae36

Purns biski zemāk ir rīt uzlikšu otrā pusē koilu un tad jau būs kopskats. Ko ar aizmuguri labāk darīt meklēt koilu atsperes vai arī vnk Sēdinātas? Sorry par iedegtajam miglam un gabarītiem :hahaha: Nep.. Nemāku apgriezt normāli bildi caur telefonu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis zurkae36 - 23 Jan 2017, 22:26, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
ZzevsS

zurkae36 rakstīja:Purns biski zemāk ir rīt uzlikšu otrā pusē koilu un tad jau būs kopskats. Ko ar aizmuguri labāk darīt meklēt koilu atsperes vai arī vnk Sēdinātas? Sorry par iedegtajam miglam un gabarītiem :hahaha:
Drīzāk jau būtu jāatvainojas par otrādāk sagrieztu bildi...

EDIT: Tagad vismaz kko var saprast.
Profila bilde
zurkae36

Klimas ventilatoru var izmantot termomuftes vieta?