-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 52
- chevron_right
Kā naglai pa galvu!Eglitis rakstīja:pilna rīga ar auto, kuriem ir dzeltenas durvis - panda taxi
+325-HAPO- rakstīja:Par kaut kādam atskaitem,paskaidrojumiem kāpēc un ko es daru-sniegt netaisos. Jūsu negatīvie komentāri-man dziļi pie dirsas. Vēlreiz atkārtošu-šis topiks ir atskaite un atskats man pašam!
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Hapo, cepuri nost! Man tavs auto nepatīk, bet man patīk tava attieksme-HAPO- rakstīja:Jūsu negatīvie komentāri-man dziļi pie dirsas.
Piedrāzt ko citi saka, ja tev patīk - brauc! Tak dzīvojam paši sev nevis citiem!
+320,autiņam ir savs piedūriens,sev negribētu tādu,bet pat ko te cepjas es nesaprotu,čalis skrūvē kā grib un ko grib,vizuālais izsktas nenosaka auto reālo stāvokli,piemēram,vienmēr esmu teicis,ka seeingaman žurka izskatās pēc sūda,nav krāsas ir šķībs purns,bet tur tehniski viss ir kārtībā,verās kā nākas un ir ieguldītas 3 mēnešalgas katru mēnesiPjērs rakstīja:Hapo, cepuri nost! Man tavs auto nepatīk, bet man patīk tava attieksme-HAPO- rakstīja:Jūsu negatīvie komentāri-man dziļi pie dirsas.
Piedrāzt ko citi saka, ja tev patīk - brauc! Tak dzīvojam paši sev nevis citiem!
Dažiem te uzbraucieni vispār tādi paši kā piektajā klasē dzirdēti no tiem,kas trešo gadu uz otru gadu palikuši,nu tjipa much gengsta shit such talking shit so full of shit...
btw hapo,man garažā mētājas orandžas bākugunis,negribi savam aparātam uzstādīt?Doma bija pašiem kādam auto uzlikt,bet nav pagaidām neviens tādā stilā mums.
ch. rakstīja:Normālā variantā pirmais solis ceļā uz saķeri ir labas, jaunas riepas. Ja tas ir izdarīts, var eksperimentēt ar sagāzumu. Bet pieņemu, ka pie tik liela leņķa, saķere paliek tikai sliktāka. Principā negatīvs cambers tiek taisīts, lai kompensētu pozitīvo, kas rodas, kad rati tiek sagriezti. Bet man šķiet, ka te jau ir bish perebors.
Tāpēc arī sākumā jautāju kāpēc rati ir sagāzti - tīri vizuālam mērķim, vai tomēr braukšanā arī kkas izmainās uz labo pusi.
Un tiem, kam paliek sarkana seja un rokas sāk trīcēt redzot kādu postu no manis šajā topikā - beigsim dzīt bullshitu, šis ir normāls jautājums pa tēmu un bez uzbraucieniem.
pie ratu sagriešanas lai paliktu negatīvs cambers ārmalā izmanto castoru.
vispār nevajag iedomāties, ka auto brauc kā viciens, tas līkumos sveras uz sāniem, tāpēc arī vajadzīgs sagāzums, lai auto sagāžoties saķere notiktu ar pilnu riepas protektoru, nevis tikai ārmalu. Ir arī dažādas piekares, kur sagāzums mainās līdz ar amortizatora saspiešanos, piemērs e36 aizmugurējie rati.
Arī patie riepa staipas un ļogas - sagāzums, savērsums, izvērsums uz priekšu priekšējai asij(castor) ir vesela zinātne, tas nav tā - sagāzu ratus tagad racecar, vai kā daži te domā drifta auto kam saķeres nav, driftā vispār arī saķere ir vajadzīga, nevis uzlikt sūdīgas riepas lai tikai slīd, tad nekādu ātrumu nevar dabūt, jo slīd ārā no līkuma.
Te tak bez desām var palikt lasot komentārus!
labi pofig visu, jāiejūtas barā...
gribi pa muti?
gribi pa muti?
Jopcik popcik, biju palaidis garām šo jautrību! Tāds cepiens un pa muti solīšana, es pat uz brīdu piemirsu ka šis ir Hapo kupejas topiks. Izrēcos šovakar, paldies visiem!
jus nepamanijat, ka visvairak uztraucas par hapo masinu cilveki, kuriem ir ne vairak par 40 postiem ?
Gudrinieki, radat savus projektus un tad apspriedisim jus.
To, ka Hapo zurkai ir durvis cita krasa ar kuzovu un spoileris, nenozime ka vina ir srots.
Hapo uztur savu masinu kartiba labak, neka puse te foruma, kuri tikai gudri d*rs. Pat slinkums to visu debilismu lasit. Un zel moderatoru, kuram jatere visu dienu, lai iztirit so topiku. Un man skiet, ka vajadzetu likt warningus te daziem kadriem :)
To, ka Hapo zurkai ir durvis cita krasa ar kuzovu un spoileris, nenozime ka vina ir srots.
Hapo uztur savu masinu kartiba labak, neka puse te foruma, kuri tikai gudri d*rs. Pat slinkums to visu debilismu lasit. Un zel moderatoru, kuram jatere visu dienu, lai iztirit so topiku. Un man skiet, ka vajadzetu likt warningus te daziem kadriem :)
Nu patiesībā durvis viņam ir zilas,tik nolīmētas dzeltenas....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ko vēl gudru pateiksi?ValtersZ rakstīja:Nu patiesībā durvis viņam ir zilas,tik nolīmētas dzeltenas....
Nu vel viņam ir oriģinālā haube zila(kas nākusi no rūpnīcas),tik viņa stāv noliktavā un uzlikta tiek tikai uz skati.
Un vel šis auto tiek labāk uzturēts un sekots līdzi kā piemēram Tavam Lietuvas konstruktoram 5xe36fix @ Susurs
Un vel šis auto tiek labāk uzturēts un sekots līdzi kā piemēram Tavam Lietuvas konstruktoram 5xe36fix @ Susurs
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
viņam takš apskatē ir vairāk divnieki nekā omei makā! Tāpēc par auto uzturēšanu labā kārtībā es nepiekrītu.Lomax rakstīja:jus nepamanijat, ka visvairak uztraucas par hapo masinu cilveki, kuriem ir ne vairak par 40 postiem ?
paradiet man vai paskaidrojiet kura vietaa hapo kupeja ir apdraudosha ??? Pa cik es zinu hapo kupeja ir labaa stavokli!! Un ja ieraudzijat vienreiz dziive hapo kupeju,un uzreiz jaasaka ka vinsh ir shrots?? murgs!
Piemers: ieraudzijat braucosho mashinu vakaraa ar nestradaajosho vienu tuvo gaismu,un uzreiz jaasaka ka vinja apdraud citus??
Izteicu savu viedokli
Piemers: ieraudzijat braucosho mashinu vakaraa ar nestradaajosho vienu tuvo gaismu,un uzreiz jaasaka ka vinja apdraud citus??
Izteicu savu viedokli
Vakar redzets pie Statoil(ielu neatceros),bet bij uz ko atskatities,dziivee izskatas elliigi labi
Kurbada visdrīzāk. Tu biji ar melnu kūtiņu,ja nemaldosraceejs rakstīja:Vakar redzets pie Statoil(ielu neatceros),bet bij uz ko atskatities,dziivee izskatas elliigi labi
Ev,lašara. Izlasi protokolu ar maniem divniekiem,nevis skaiti cik tur 2niekuCaK rakstīja:viņam takš apskatē ir vairāk divnieki nekā omei makā! Tāpēc par auto uzturēšanu labā kārtībā es nepiekrītu.Lomax rakstīja:jus nepamanijat, ka visvairak uztraucas par hapo masinu cilveki, kuriem ir ne vairak par 40 postiem ?
Interesanta Tev tas BMW, labs stils Tev viņam izdevies.
Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
CaK'is tak dumjš un no tehnikas nekā nerubī, viņam tie divnieku skaidrojumi neko neizteiks, šis tik redz ka tur dakuja divnieku značit šrots-HAPO- rakstīja:Ev,lašara. Izlasi protokolu ar maniem divniekiem,nevis skaiti cik tur 2niekuCaK rakstīja:viņam takš apskatē ir vairāk divnieki nekā omei makā! Tāpēc par auto uzturēšanu labā kārtībā es nepiekrītu.Lomax rakstīja:jus nepamanijat, ka visvairak uztraucas par hapo masinu cilveki, kuriem ir ne vairak par 40 postiem ?
labākais interneta warriors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …