Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 62
- chevron_right
Ar tām ūdens lāsēm - vnk skaisti!
Iespējams nevietā, bet kas Tev to numura zīmi tā samīcīja, vai tikai pa gabalu izskatās samīcīta?
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
nevar jau viss buut skaisti. pirmā bilde man patiktu ja gaismas izsleegtas + taisns numurs buutu :)
kopumā njemot labi punkti :)
kopumā njemot labi punkti :)
Paldies "powered by siikais" -uzinstelēts shifters!
Likās, ka būs pagrūti pierast, bet tomēr viss o.k. un bez kļūdām jau noštepselēts viss vakars!
Likās, ka būs pagrūti pierast, bet tomēr viss o.k. un bez kļūdām jau noštepselēts viss vakars!
un kā ir, pašām patīk?erda rakstīja:Paldies "powered by siikais" -uzinstelēts shifters!
liekas, ka jā!
Biš "skaļāka" pārslēgšanās palikusi, bet tā viss o.k.!
Biš "skaļāka" pārslēgšanās palikusi, bet tā viss o.k.!
kaa tas ir skaljaka? ar krikskjiem no karbas?
cepuri nost par bildem. ritigi patik.
cik sim sifterim ir kjipa saisinats gajiens procentuali?
cepuri nost par bildem. ritigi patik.
cik sim sifterim ir kjipa saisinats gajiens procentuali?
...
Jā, kriksķi no kārbas!
Atbrauc tak vienreiz LV, mēģinātu safočēt arī tevi!
Par gājienu procentuāli es diemžēl nevarēšu izstāstīt, jo manualis līdzi nenāca, kā arī nemaz neemsu interesējies!
Atbrauc tak vienreiz LV, mēģinātu safočēt arī tevi!
Par gājienu procentuāli es diemžēl nevarēšu izstāstīt, jo manualis līdzi nenāca, kā arī nemaz neemsu interesējies!
bus bus, mans pie jums tik ne sogad. kaa jau mineju man daudz jadara lai no jums neatpaliktu
itkaa jau kad perk tadu tam sifterim jabut aprakstam ar visu ari ar cik % saisinats gajiens, bet ja pareizi aceros vinam bija kaukas ap 50%
itkaa jau kad perk tadu tam sifterim jabut aprakstam ar visu ari ar cik % saisinats gajiens, bet ja pareizi aceros vinam bija kaukas ap 50%
...
Nu shifteris tik pat īss kā man?
Ne, liekas, ka tomer garaks! Gan iecekosi!
Ar piesakos uz testu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Cik maksaja sifters?
35ls
nu nezinu kaapeec vajag izmest 35ls..ja shifteri pats var pagarinaat...es savu pagarinaaju pa 23mm.....un ir uh uh un tas ir 10 min darbs...
Varu dereet ka Erda braucot gribeejaas visu laiku sleegaat pa aatrumiem,jo man taa bija saakumaa
Varu dereet ka Erda braucot gribeejaas visu laiku sleegaat pa aatrumiem,jo man taa bija saakumaa
Beidzot atkal MELNA auto bildes - Skaisti
Trokšņi gan pa daudz, ar ārējo zippeni var tak atļauties nedaudz nogriezt ISO.
Skaidrs foto master, nakmo reiz centisos labak! Es tak macos vel ar vinu apieties!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 62