E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- chevron_right
Ko Jūs pārdzīvojat ....
Kušš'.. vis tak ir kārtībā.. es nejūtos abižota nezinu par pārējiem.. nu nedabuju un ko?pupu mizas. galvenais ka ietusēts pa foršo..STUDENTS rakstīja:Nu tad acīmredzot nākamreiz ir jāmetas vairāk paikai
Kas vsp tā pa lietu, ka ir ierobežots gaļas daudzums kāā var pietrūkt gaļa? Es pat sadusmotos
Tāā ie GAĻARENIO rakstīja: Ko Jūs pārdzīvojat ....
Pārdevi e36to, paliki runīgs
Es netīšām tiku uz to brīdi, kad šašliks plūda bļodām man vēderā .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
nu redz kādam bija daudz kādam bija maz...
Nesapratu?
Kādā ziņā runīgs?
Kādā ziņā runīgs?
Viss kārtībā :)
Dogma, ka iedegums pec svinibam?
Nu, jau labāk Biku iet āda nost, bet baigi labi. Man tas ir normāli, vasarai sākoties
Tikko atcerējos, ka kkas bildēja kolonnu uz dienvidnieka no (ja nemaldos) Bubuļa e36. Kad tās bildes būs redzamas? :)
Bija tāda atrakcija , visas bildes caur pm lietotājam Mad .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Bubuli, es esmu lietotāja nevis lietotājs. Un ir tā - tās bildes, ko fočēju uz Dienvidnieka, nav sānākušas nekādas dižās, tādēļ arī domāju nepublicēt te. Taču privāti varat pajautāt, mēģināšu kaut ko atrast.Bubulis rakstīja:Bija tāda atrakcija , visas bildes caur pm lietotājam Mad .
Keep calm and lift weights
korsa, Labas bildes!
Vēlāk galerijās publicēšu Mad un korsa's bildes
labus kadrus korsa nokjeeris :) patika :)
shogad tiešām patika auto, kas izcēlās ar individualitāti :) vismaz pievērš uzmanību ieskatīties
shogad tiešām patika auto, kas izcēlās ar individualitāti :) vismaz pievērš uzmanību ieskatīties
Ja kādam interesē kāda bilde tieši ar VIŅA auto, tad droši jautājat PM. Man ir vairāk kā 600 bildes no pasākuma un varu kādam ko aizsūtīt par piemiņu
PS- tas nenozīmē, ka tagad visiem sūtīšu visas bildes Vnk kādu bildi ar interesējošu auto, ja tādas būs. Paši zinit, ka auto bija daudz un katru nesabildēju visos rakursos
PS- tas nenozīmē, ka tagad visiem sūtīšu visas bildes Vnk kādu bildi ar interesējošu auto, ja tādas būs. Paši zinit, ka auto bija daudz un katru nesabildēju visos rakursos
Paldies par bildītēm, baigi smukas!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- chevron_right