Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 2228
- chevron_right
valsts darbā strādājošiem par godu ir sestdienas.
Arī valsts iestādēs strādā tādi paši cilvēki ka tu un es, tā kā nevar teikt ka viņiem nav ko citu darīt kā šūpot kules.(e)Rolish rakstīja:Nu jāā. Bet vispār tizli ,tad kad cilvēkiem ir brīvs un ir laiks kaut ko izdarīt,tad valsts iestādes šūpo kules
nuuu netrūkst kantoru kur tiešām šūpo kules 
beidzot tas brīdis ir klāt, noliku tiesības, tā kā gaidiet mani e36 rindās pēc kāda laika 
Ceru nebus vel viena "Marika" ar tiesibamthekukanols rakstīja:beidzot tas brīdis ir klāt, noliku tiesības, tā kā gaidiet mani e36 rindās pēc kāda laika
nē, starpcitu tev bija viena mājiņa ar mani sezonas atklāšanāHazard rakstīja:Ceru nebus vel viena "Marika" ar tiesibamthekukanols rakstīja:beidzot tas brīdis ir klāt, noliku tiesības, tā kā gaidiet mani e36 rindās pēc kāda laika![]()
![]()
Tev vel nebij tad tiesibas? 
nēHazard rakstīja:Tev vel nebij tad tiesibas?
Da johaidi
Kā visapr klajas "manam" e36.lv karogam?
Kā visapr klajas "manam" e36.lv karogam?
apsveicu vēlreiz bračka
atceries kad atbrauksi aplaistīt, lai turās "da" mūža galam
jū bračka, laistīsimBurns rakstīja:apsveicu vēlreiz bračka![]()
starpcitu iespējams tev būs pirmai šofera vakars drīžumā
neesmu pārliecināts bet pavisam noteikti tev šīs kristības drīz būs 
zaje***Burns rakstīja:starpcitu iespējams tev būs pirmai šofera vakars drīžumāneesmu pārliecināts bet pavisam noteikti tev šīs kristības drīz būs
kā ir ar apdrošināšanu , zinu ka , kad pārdevu auto , man vēl bija OCTA 2men derīga, tad varēju aiziet uz apdrošināšanas filiāli un pateicu ka auto pārdevu , un man tiem 2mēn naudu atdeva. a lieta tāda, kā ir , ja mašina nav uz mana vārda, un es viņu tagad aizeju apdrošinu, un pēc tam pēc mēneša pārakstu uz sava vārda, es varu to naudu dabūt atpakaļ par tiem 2 mēn. ? vnk rīt beidzas apdrošināšana auto , bija rīt plānots pārrakstīt uz sava vārda utt, a īpašnieks Pi*** bremzē visu un tikai pēc nedēļas vai divām varēs. a tagad drošināt negribās ja pēc 2 nedēļām atkal vajadzēs par jaunu to darīt

lai pērk uz 3 mēnešiem 
Apsveicuthekukanols rakstīja:beidzot tas brīdis ir klāt, noliku tiesības, tā kā gaidiet mani e36 rindās pēc kāda laika
Mājās gaida paciņa - čips. Nevaru sagaidīt vakaru, kad varēšu likt virsū.
Un esmu šokā par Latvijas Pasta ātrumu - vakar izsūtīja, šodien jau klāt. 
kad uzliksi čipu, ofic razkladu vai ir labāk un kas mainījās dzinēja uzvedībā
BMW-Big Money Waste
To jau tikai pēc svētdienas gonkas varēšu pateikt.
Bet nu čalis, kas atsūtīja man to čipu, teica, ka cēliens itkā labāks esot... Vismaz uz pirmajiem 3 robiem točna.
Bet nu čalis, kas atsūtīja man to čipu, teica, ka cēliens itkā labāks esot... Vismaz uz pirmajiem 3 robiem točna.
Jo ilgāku laiku pavadu pie 3.0D, jo mazāk gribas atgriezties pie skrejriteņa. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 2228