Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 417
- 418
- 419
- 420
- 421
- …
- 2228
- chevron_right
nu skaņa jau laba bet manā ciemā ir kkadi 3 subāri braukt no viņiem neviens nemāk to4na ja pa ziemu nekrāmē to lūzni slīpi kam viņš vispār tad ir vajadzīgs patecināt mērci biksēs cik man ir laba skaņa vai braucu ar subāru

saki subārs lūznis
domā smukākie e36 kas ir šeit forumā regulāri tiek likti šķērsām, nu ja nē tad pēc tava teiktā tie arī ir lūžņi kuri domāti patecināt mērci biksēs 
BMW-Big Money Waste
Cik nu regulāri, bet, as far as I know, laiku pa laikam visiem sanāk izslīdēt.Slim rakstīja:saki subārs lūznisdomā smukākie e36 kas ir šeit forumā regulāri tiek likti šķērsām, nu ja nē tad pēc tava teiktā tie arī ir lūžņi kuri domāti patecināt mērci biksēs
hehe, sanāk gan.
tas jau būtu grēks, ja nesanāktu
ļoti steidzami vajag uztaisīt signalizācijas pulti otru. zinu, ka to var. tikai kur ?
mani aizskāra tas ka visi te čurā karstu pa subāru un viņu skaņu un grib lai bembis skanētu pēc subāra tas man liekas apkaunojoši jo bembim ir jaskan pec bembjaSlim rakstīja:saki subārs lūznisdomā smukākie e36 kas ir šeit forumā regulāri tiek likti šķērsām, nu ja nē tad pēc tava teiktā tie arī ir lūžņi kuri domāti patecināt mērci biksēs
diezgan loģiski ka foruma smukakie e36 netiek likti šķērsām
Piemeeram kuri no smukajiem netiek likti shkjeersaam???
Cik es zinu visi tiek pielietoti ,kaa kaartiigam BMW pienaakas 
Ja tu nededzini riepas un nekraamee ,tad tev BMW nav vajadziigs
Ja tu nededzini riepas un nekraamee ,tad tev BMW nav vajadziigs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pat viss lielakie auto pedanti ir kaut reizi likusi skersam savu lolojumu 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vot izdari to ar 2.0 vai mazāku uz asfalta bez lisakiemOrkaans rakstīja: Ja tu nededzini riepas un nekraamee ,tad tev BMW nav vajadziigs
Uzliec saurakas riepas uz kupuni
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Elementaari!!! Kad man bija e30 tad regulaari kuupinaaju ar visu to ka dzinulis bija 1.6V1Beta rakstīja:vot izdari to ar 2.0 vai mazāku uz asfalta bez lisakiemOrkaans rakstīja: Ja tu nededzini riepas un nekraamee ,tad tev BMW nav vajadziigs
Un paskaties Nixona video
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mans vecais aizvesturiskais viatins ar 0.9 motoru vareja nokviecinat ripulus un ilgak pa paris sec 
...
Mana ex-kupeja, m50b20 vienritenis.V1Beta rakstīja: vot izdari to ar 2.0 vai mazāku uz asfalta bez lisakiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
brīvi 1.8 ar r17 uz vietas var dedzināt riepas pa 1.6 nezinu bet gan jau ka var ..
Karoche atbrauc liidz maniim ar savu auto ,un es tev paraadiishu ,ko tik visu var sadariit ar tavu autoV1Beta rakstīja:vot izdari to ar 2.0 vai mazāku uz asfalta bez lisakiemOrkaans rakstīja: Ja tu nededzini riepas un nekraamee ,tad tev BMW nav vajadziigs
varbūt problēma tad ir dēļ mana iedomātā vienriteņa
nejūtu arī vajadzību plēst riepas tāpat vien.
Saakaas atmazkas

riepas es tiešām negribu plēst. uzlikšu lisakus un varu uzspolēt. kaut vai ar vienu riteni 
samest šķērsām var jeb ko un ar jebkādu motoru
bet tas atkarīgs no blīvēs starp stūri un sēdekli
P.s ja kāds domā ka viņa auto neiet plakaniski utt, iedodiet man un lauzīšu visus fizikas likumus ,kas ierobežo jūsu auto

P.s ja kāds domā ka viņa auto neiet plakaniski utt, iedodiet man un lauzīšu visus fizikas likumus ,kas ierobežo jūsu auto
un pēkšņi visi tādi šķērsām licēji ka bail paliek. Bij jums te tāds sezonas atklāšanas pasākums-cik no jums izbrauca tos ātrākos apļus?
varētu padomāt ka tas ka ir 4x4 vislaik liek braukt pa pļavu utt.
Tāds bērnudārzs
varētu padomāt ka tas ka ir 4x4 vislaik liek braukt pa pļavu utt.
Tāds bērnudārzs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 417
- 418
- 419
- 420
- 421
- …