Ziemas prieku baudīšana darba dienās.

Ko redzēji, kas noticis, kur labāk nebraukt vai tieši braukt.
Profila bilde
Wildmonkey
Ziņojumi: 42
Pievienojies: 01 Dec 2014, 17:16
Braucu ar: E36
Slīpē mārupes pusē, ja kas var piebiedroties!
bizzars
Ziņojumi: 28
Pievienojies: 27 Nov 2014, 21:40
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Baldones
Wildmonkey rakstīja:Slīpē mārupes pusē, ja kas var piebiedroties!
ja brauc vairāk uz centra pusi padod ziņu
Profila bilde
OFFicer
Ziņojumi: 142
Pievienojies: 08 Apr 2014, 21:34
Braucu ar: e46; e91
Atrašanās vieta: Rīga
Es ar meklēju šodien kur paslīpēt. Ir kādas idejas juglas pusē vai kkur tur?
Profila bilde
OFFicer
Ziņojumi: 142
Pievienojies: 08 Apr 2014, 21:34
Braucu ar: e46; e91
Braukšu uz mārupi
Profila bilde
Sabinchix
Ziņojumi: 1612
Pievienojies: 29 Jan 2012, 21:12
Braucu ar: Subaru&kawasakininja
Heeey esmu atpakalj LV nu taa prasaas pasliipeet...beet maita nesnieg ;( kaads sovakar sliipeejas kkur??
Profila bilde
markskise
Ziņojumi: 406
Pievienojies: 14 Aug 2013, 16:02
Braucu ar: E36 m54b25 325Ti
Rumbulā šodien vnk kaifs :giggle: menti stāveja , jo kautkādi sasitās, bet parejie neskatoties uz mentiem slīpējās tā , ka uz urāā! :gigigi: Karoč pozitīvas emocijas! :super:
Profila bilde
Wildmonkey
20l zupas noslēpētas, emocijas čik pik ielas kā radītas slīpēšanai! :bmw:
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

Sigulda atkal slipe
coupe 2.8
Profila bilde
IMRE
Ziņojumi: 207
Pievienojies: 24 Sep 2014, 21:23
Braucu ar: B30
Atrašanās vieta: Rīga/Purvciems
Reputācija: 1

markskise rakstīja:Rumbulā šodien vnk kaifs :giggle: menti stāveja , jo kautkādi sasitās, bet parejie neskatoties uz mentiem slīpējās tā , ka uz urāā! :gigigi: Karoč pozitīvas emocijas! :super:
Arī to piedzīvoju! Bet ko tad menti izdarīs pret tādu baru slīpētāju. Slidotava gan rumbulā laba!
Profila bilde
Janex325
Ziņojumi: 300
Pievienojies: 19 Aug 2013, 13:59
Braucu ar: 325 underground

edzis rakstīja:
Kupejnieks rakstīja:Tas ir pa kaut kādu graņķirofku ar metrīgām bedrēm :D ?
Kā jau Martinez teica, tur ir skaists un labi līkumots asfalts, bez nevienas bedrītes! ādāži ir pārbāzti ar gariem līkumiem, kur var labos ātrumos lidot! Vari uzmest aci, padranķīgs video https://www.youtube.com/watch?v=kUSclHP ... e=youtu.be
Ādaži-Garkalne ir ideāls ceļš :super: :supeer: :supeer:
Autoserviss tavam E36

Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.

Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Attēls
Profila bilde
emsis
Ziņojumi: 13
Pievienojies: 16 Okt 2013, 17:10
Braucu ar: 320 un quattro
Martinez rakstīja:Sigulda atkal slipe
žēl ka rīt agri uz darbu,varētu arī paslīpēt :sad: .....tad nu jums slīpu slīdēšanu šodien ;)
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

Beerzins rakstīja:
seeingman rakstīja:
raudzha rakstīja:
Es to ķieģeli nekad neesmu pamanijis kur viņš nobāzts :lol:
tas ķieģelis attiecas uz to ceļu, kas aiziet nevis uz pašu lidlauku bet turpat nogriežas pa kreisi uz kaut kādu teritoriju
vakar biju, viss jau ledū, ar quattro un šipiem būtu bijis jautri
Ja nemāki braukt tad tew noteikti bija garlaicīgi,vienīgais kas pisa balīti bija bedres lidlaukā,es visām kvatrām lidoju garām. grūti iesākt no vietas,pēc tam tik lidinies visā platumā un normālā ātrumā. Tiesa gan es biju pa dienas vidu,kad mašīnu maz bija,vakarā noteikti tur nav ko darīt jo tautas noteikti bija nenormāli daudz un līdz ar to nevar braukt ātri jo var kādam uznesties virsū vai otrādāk...
tu noteikti nesaproti to, kas man ir garlaicīgi, jēga uz 120 pist pa to lidlauku un metāt no vienas puses uz otru, uz vienu pusi aizbrauci, labi, atpakaļ un zajebal jau ir, ne tur īsti kur iepist ne kādas trajektorijas saprast, moš tev adrenalīns no tā ka var iepist bedrē un riteni nolauzt, bet sanāca neiepist.
man piemēram vairāk kādu trasīti pabraukt strap riepām, bet ar bezradžu riepām uz ledus ar 10 km/h tas galīgi nav interesanti.
nezinu varbūt tagad ir modē uz taisna ceļa čūsku zīmēt nevis līkumos smuku trajektoriju taisīt un visiem patīk :rolleyes:
Profila bilde
EdgarsLV
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 19 Sep 2014, 08:00
Braucu ar: KTM

Te forumā tādas jocīgas diskusijas par slīpētāju tipiem :D
Viss jau atkarīgs no šofera pieredzes- ja pieredzes nav tad brauc ar mazāku ātrumu un vietās kur ja gadījumā samet tad vismaz nekas/nekas traks nenotiks. Iesācējiem ar lielāku ātrumu uz lielceļiem labāk nemaz nerādīties ar ''crash drošo'' e36, vēl trakāk ir ja aiz nemākulības paķer līdzi kādu citu mierīgu šoferi kurš pa ziemu mierīgi purpina uz saviem 70.
Muldētājiem labāk nevajag nolikt stāvlaukumu/lidlauku censoņus, ja šie(pieskaitu arī sevi) agresīvi sāks braukt pa lielceļiem tad tas var beigties bēdīgi. Labāk vispirms patrenēties kādā nomaļākā vietā un tikai pēc kāda laika kad jau ir skils savaldīt sānslīdi tad to pamēģināt ar lielāku ātrumu, protams cienot citus šoferus un neliekot viņiem ciest no savām stulbībām. :super:
Profila bilde
boris737
Ziņojumi: 722
Pievienojies: 17 Feb 2014, 17:28
Braucu ar: Compact
Atrašanās vieta: Zaķumuiža
++++++ :super:
Profila bilde
Norek
Ziņojumi: 96
Pievienojies: 11 Jūn 2014, 18:06
Braucu ar: 344hp
Reputācija: 3

Viss jau labi. Es tikai izteicu viedokli, ka man spolēšana uz ledus, pa bedrainu un ar potenciāli bēdīgu iznākumu, nešķiet interesanta. Kādam interneta warrioram vienkārši vajadzēja parādīt sava krāna garumu un uzdirst. :D
Dodu priekšroku apsnigušam asfaltam bez bedrēm, kur var kaut kādu iedomātu trasi izbraukt.
Profila bilde
markskise
Ziņojumi: 406
Pievienojies: 14 Aug 2013, 16:02
Braucu ar: E36 m54b25 325Ti
IMRE rakstīja:
markskise rakstīja:Rumbulā šodien vnk kaifs :giggle: menti stāveja , jo kautkādi sasitās, bet parejie neskatoties uz mentiem slīpējās tā , ka uz urāā! :gigigi: Karoč pozitīvas emocijas! :super:
Arī to piedzīvoju! Bet ko tad menti izdarīs pret tādu baru slīpētāju. Slidotava gan rumbulā laba!
Jāā it īpaši draga gals vienā ledū! Ar slidām jamauc nakamreiz :D
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

Mans viedoklis ir tāds, ka arī, ja meistarība nav pārāk laba, labāk ir izvairīties no stāvlaukumiem (runa ir par tipisku veikala stāvlaukumu tipiskā snigšanas/puteņa laikā), jo:
1. Satiksme ir visai liela - pastāv liela iespēja, ka kāds nesavāksies
2. Segums parasti ir noslidināts līdz pilnīgam ledum - ja nav ļoooti labas šipenes un/vai AWD, kontrole pār notiekošo ir visai maza
3. Tā kā šadas vietas visbiežāk ir izveidotas apdzīvotos rajonos, trobelis varētu traucēt apkārt dzīvojošos
4. Pastāv visai liela iespēja, ka piebrauks dusmīgie gaišas krāsas Renault/Volvo vadītāji. :lol:
5. Nēsāšanās pa stāvlaukumu īpaši neattīsta meistarību - principā nav nekas, kas motivētu ievērot kkādu braukšanas trajektoriju. Un ja jau esi iemācījies savākt auto, tad no tām 15km/h sānslīdēm jēga maza, tikvien kā nokurināta degviela.

Protams, ir izņēmumi utt, bet es runāju par tipisku vidusmēra tīni, kas ar Monster uzlīmēm aplīmētu e36 mētā banānus un 5km/h saulītes lielveikala stāvvietā. :lol:

Uz publiskajiem ceļiem tomēr arī var atrast gana daudz pārredzamus un platus līkumus, kur tuvumā nav citi satiksmes dalībnieki, gājēji, stabi, grāvji utt un tad nu tādās vietās pamazām, pamazām kko mēģināt darīt ņemot vērā rezervi, kas nepieciešama, lai savāktu auto/apstātos ja nu gadījumā gadās oversteer/understeer u.c. šuvieni.

Lūdzu neinterpretēt to tā, ka tagad mudinu visus darīt stulbības uz ielas. Vnk imho labāk to ir darīt vietās, kur tas nevienam īpaši netraucē un ir normāls ceļa segums; vietās kur ir iespējama normāla, kontrolējama sānslīde nevis šiftloks-yeee-bļāastabs-stājiesstājiesstājies-fūu.

Beet, protams, katram sava komforta zona.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Wildmonkey
Ir kāds slīpēt gribētājs šovakar mārupes pusē? :hahaha:
ghirtons
Ziņojumi: 33
Pievienojies: 30 Sep 2014, 22:58
Braucu ar: 316 Compact
Wildmonkey rakstīja:Ir kāds slīpēt gribētājs šovakar mārupes pusē? :hahaha:
Varetu kkur kada laukuma pametat!
e30
Ziņojumi: 204
Pievienojies: 18 Dec 2011, 02:29
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: rīga
Kāds var iemest kautkādus labus ceļus kur paslipet, interesētu kautkur lidostas rajona