Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 92
- chevron_right
Tu to nopietni? Pats pateici ka mēģināsi tikt galā tak. Kas taisīja tā neteiktu. Pat neko norunājuši tolkam nebijām jo 2 reizes atmetis domu un pats piekriti sev taisīt...CaK rakstīja:Esiet uzmanīgi sadarbojoties ar lietotāju vitjazz, kurš piedāvā pārlīmēt griestus. Norunā tikšanos, bet uz to neierodas un neatbild uz zvaniem. Tipisks piedirsējs!
Es tak tev pateicu,ja sanāks pašam atraksti. Atrakstīji? Domā no 5e nabags kļūšu?
Šito pērlēs jametEmteks rakstīja:Nākošais YOUTUBE klips būs par tevi.
Poh,zato YouTube būšu zvaigzne. "E36- Melīgais griestu pārlīmēšanas meistars "Emteks rakstīja:Nākošais YOUTUBE klips būs par tevi.
Itkā pieaudzis čalis,bet reāli kad iemeta uzmetēju topikā,ļoti noskaitos. Sadomājis,ka man jābūt ekstrasensai Džulijai Vangai,lai zinātu kad viņas kas sagribas. Es vēl varētu iemest viņu šajā topikā,jo pats nebrīdināja,ka nesanāca un davai tgd atcerējās ka es kko solīju. (Bet neesmu tik zemu kritis,lai ar tādām stulbībam nodarboties)
Tā nav smuki darīt!
Lasot šo visu un vispār vērojot CAK'a uzvedību forumā, vismaz priekš sevis secināju ka ar šo cilvēku labāk neveikt nekādas darīšanas. Tikai raud visu laiku un sūdzasvitjazz rakstīja:Itkā pieaudzis čalis,bet reāli kad iemeta uzmetēju topikā,ļoti noskaitos. Sadomājis,ka man jābūt ekstrasensai Džulijai Vangai,lai zinātu kad viņas kas sagribas. Es vēl varētu iemest viņu šajā topikā,jo pats nebrīdināja,ka nesanāca un davai tgd atcerējās ka es kko solīju. (Bet neesmu tik zemu kritis,lai ar tādām stulbībam nodarboties)
Tā nav smuki darīt!
Varu jus pabridinat par Guntaru Goldbergu kurs darbojas Vacija ar savu firmu celtnieciba. Nostradaju tur 40 darba dienas un sapratu ka nekas labs tur nebus un kopa ar comiem devamies majas un nu jau 2 men gaidam algu kura izskatas ka nebus. Visu laiku kkadi ataisnojumi un aizbildinajumi. Firma Saucas GoldBau,atrodas Luizhausen kas ir 20 Km no Pilsetas ULM.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Vācijā strādāt pie latvieša, turka vai kāda krievu mēlē runājoša cilvēka ir pēdējais ko ieteiktu darīt. 99% Uzmetiens. Tā kā uzmanās no visiem tada veida darboņiem tur.
Uzmanieties no lietotāja Cipruss18.
Pārvācies dzīvot, 2 kvartālu attālumā no manis. Apsolīja ka varēšu aiziet ciemos, taču pēdējā brīdī atmetās, jo redz pie viņa ir kaut kāda maziņā. Es prasu lai atsūta info, kā šo atrast soc. tīklos - šis atbild ka viņa nav nekur (jau tad likās aizdomīgi). Prasu lai atsūta bildes, lai var novērtēt quality. Bildes arī nesūta.
Tas ir metiens.
Pārvācies dzīvot, 2 kvartālu attālumā no manis. Apsolīja ka varēšu aiziet ciemos, taču pēdējā brīdī atmetās, jo redz pie viņa ir kaut kāda maziņā. Es prasu lai atsūta info, kā šo atrast soc. tīklos - šis atbild ka viņa nav nekur (jau tad likās aizdomīgi). Prasu lai atsūta bildes, lai var novērtēt quality. Bildes arī nesūta.
Tas ir metiens.
Haaaaaaaaa......
Agnis rakstīja:Uzmanieties no lietotāja Cipruss18.
Tas ir metiens.
Piekrītu, tumšais ir garšīgs!Agnis rakstīja:Rums ir garšīgs.
es mirstuAgnis rakstīja:Atsaucu info, Cipruss tomēr atsūtija bildi
[img]mazā[/img]
topiku var dzēst, paldies
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Lābs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42