BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 49
- chevron_right
Mums ar steigu jātaisa atkal baļļuks, šoreiz tematiskais - "glābjam SKALIŅU" , jo cilvēks meklē kūti un automātu
Ei dēt
Ja tomāts,tad Uģis gan jau iestums parasto,lai var štepselēt!
Ja tomāts,tad Uģis gan jau iestums parasto,lai var štepselēt!
diez vai, Tu jau vecs paliec... gan jau pēc pirmās dienas tikai ar tomātu gribēsi zibināt
Tad jau Tu arī domā par automātu,tik citiem to nesaki!
es pat X5 ņemtu ar manuālo, jo nu nekā neciešu to tomātu un divus pedāļus
labi takš, nevar jau ar Tevi jokot, ņemsi atkal pie sirds tāpat kā par tiem bābiešiem
labi takš, nevar jau ar Tevi jokot, ņemsi atkal pie sirds tāpat kā par tiem bābiešiem
Kas ir X5 ...Es būtu teicis-Es pat 7 sēriju neņemtu ar automātu kaut pa velti dotu!!!
Divi pedāļi tas ir divritenis!
Es skatu cenu,un varbūt nav tik daudz nojāts!
Skaidrs, ka ņemtu, sūc ar diviem pedāļiem, bet pačots daudz lielāks kā ar želejuSKALINS rakstīja:Kas ir X5 ...Es būtu teicis-Es pat 7 sēriju neņemtu ar automātu kaut pa velti dotu!!!
Atliek pasūds vai žopel zefīrs Tev šādi meklējotSKALINS rakstīja: Es skatu cenu,un varbūt nav tik daudz nojāts!
kur biji ātrāk?tepat viens pārdeva vanosnieku 2.0 ,klimats ,āda utt un taurings.SKALINS rakstīja:Kas ir X5 ...Es būtu teicis-Es pat 7 sēriju neņemtu ar automātu kaut pa velti dotu!!!
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
ātrāk? viņš jau pusgadu kladzina te un meklē katafalku
[quote="Ridlihs"]Pārējiem - paldies par izdevušos fantastisko vecgada vakaru, viss bija tiekamies drīz atkal , info ...
Ja meklē darbu,varu piedāvat tieši pa vakariem un naktīm.Aukles darbs derēs?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
amm..neredzeju. bet nokavēja.PAts vainīgs.Vēl mani ļitaki nāca bonusā.Ridlihs rakstīja:ātrāk? viņš jau pusgadu kladzina te un meklē katafalku
derēs, bet diez vai man kāds tādu algu maksās, lai man atmaksātos gāzt kāduus 200 km katru dienuGuncis rakstīja:Ridlihs rakstīja:Pārējiem - paldies par izdevušos fantastisko vecgada vakaru, viss bija tiekamies drīz atkal , info ...
populāra gāze.uzliec .
nu Tu met iekšā te info kad kāds ko tirgo, gan jau kādam citam noderēsGuncis rakstīja:amm..neredzeju. bet nokavēja.PAts vainīgs.Vēl mani ļitaki nāca bonusā.Ridlihs rakstīja:ātrāk? viņš jau pusgadu kladzina te un meklē katafalku
man irGuncis rakstīja:populāra gāze.uzliec .
butu kaunējies ar savu gāzi.
Nu ja..... labāk katru mēnesi ls 250 atstāt benzīnā ikdienas mašīnai
Splat Tu šodien brauci caur "Lauvām"?Pa gabalu nevarēju saprast!
Atvērts Korģenē ezers.Traktors jau bij uz ledus.Tātad bmw izturēs.
Nu tad termosos silta tēja un maucam vienu dienu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …