3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 99
- chevron_right
Vītolu ielas rajonā vispār visiem slāviem pizdī vajag iedot, cykac pa nakti spoguli ar visu korpusu nolauza
Kursh muditi pateiks, kur motors diagnostiku labi taisa? Adrese, trlefona numurs ? :)
Sent from my Apple Ipad Air
Sent from my Apple Ipad Air
Oh shit :( Es tieši taisos uzlikt M3 elektriskos/apsildāmos Pirmo reiz kas tāds dzirdēts, te tjipa prestižais centrs skaitāsRobel rakstīja:Vītolu ielas rajonā vispār visiem slāviem pizdī vajag iedot, cykac pa nakti spoguli ar visu korpusu nolauza
Nevar saprast vai nu slāvi vai vienkārši kādam nepatīk, ka tur pārkojas, jo pretējam bmw bija paceltas šotkas. Pats nodomāju ZB, nah man nevarēja pacelt šotkas Pizdūū, labs krievs ir beigts krievs.
Parkojas jau visi kur grib/var. Ja kādam būtu pretī privātmājas vārtiem, saprastu, bet visi dzīvo vienā skudru pūznī, attiecīgi nomet kur var.
Kur Liepājā var ieķert jaunas virsbūves detaļas ? (spārnus,priekšējo brilli utt ) ?
Kādreiz bija uz M.Ķempes ielas,bet baigo laiku atp.
Varbūt ir arī kāda LV adrese kur var uzsūtīt ? :)
Kādreiz bija uz M.Ķempes ielas,bet baigo laiku atp.
Varbūt ir arī kāda LV adrese kur var uzsūtīt ? :)
Uzmet PM userim Robel.
eparts.lv
renoks.lv
twinauto.lv
diviauto.lv
Jureckis.
P.S. Šodien braucu Grobiņā uz Liepāju, skatos pretī brauc tumš e36 ar dzeltenām miglām, m buferi - metu ar tālajiem, māju ar roku, pretī mani arī pasveicina. Pabrauc garām, skatos spogulī - oi, tas nav Robel, jo kautkāda nakļene uz loga.
Kurš tas bija?
eparts.lv
renoks.lv
twinauto.lv
diviauto.lv
Jureckis.
P.S. Šodien braucu Grobiņā uz Liepāju, skatos pretī brauc tumš e36 ar dzeltenām miglām, m buferi - metu ar tālajiem, māju ar roku, pretī mani arī pasveicina. Pabrauc garām, skatos spogulī - oi, tas nav Robel, jo kautkāda nakļene uz loga.
Kurš tas bija?
Lai renoks kaut ko redzētu,vajag registrēties un lai registrētos vajag klienta kodu
Nav jēgas čakarēties - zvani.
Nezini aptuveni cik maksa tie spārni,protams zinu ka tie ir taiwanas bet nu kāda būtu normāla cena ? 30euro ?
30 eiro maksā jauna FL brille, tjipa Itāļu(es nopirku). Spārns - pēc loģikas - vairāk jāmaksā. Bet nebrīnos, ka kautkāds Poļu variants maksā 30e. Sievas brālis piemēram nopirka sedanam sliekšņus(lielos), 1mm biezus pa 19e/gab. Poļu.
Hai! vakar ieliku miglas...paldies Amish`am par ramishiem un Edzim par miglam!
tagad man ir nakamais jautajums! varbut kadam ir parasta bampera shofera puses moldings? varu dot preti kaut ko garshigu vai kadu naudinu!
tagad man ir nakamais jautajums! varbut kadam ir parasta bampera shofera puses moldings? varu dot preti kaut ko garshigu vai kadu naudinu!
Pēdējais labojis Veilers - 28 Jūn 2014, 21:00, kopā labots 1 reizi.
Es gaidu,kad varēšu likt savas miglas,sākumā gribu pārkrāsot bamperu un tad mest iekšā miglas,biju pieslēdzis pārbaudīt vai vispār deg,un secināju,ka man miglas deg tikai tad kad ieslēdzu tuvās gaismas,kad ir gabarīti tikai,tad miglas nedeg :( esmu bēdīgs
Tā ir visiem, arī man. Ja gribi tikai miglas atsevišķi, tad jābrauc pie elektriķa.
Man čomakam ieslēdzot gabarītus deg miglas,pats neko neesot darijis :)
Laikam piecietīšu negribu neko ķimijot un vel maksāt
Tātad kāds pirms viņa jau saķīmiķojis, jo gabarīti ir gabarīti - ar miglām nekāda sakara.
nuuu man ari deg gabariti kopa ar miglam un nekas kimikots tur neizskatijas! miglas bez gabaritiem gan nedeg!LASTKING rakstīja:Man čomakam ieslēdzot gabarītus deg miglas,pats neko neesot darijis :)
Miglām taču ir atsevišķa poga un viņas nekādīgi nevar ieslēgties kopā ar gabarītiem, ja vien tā miglu poga nav nospiesta. Ja tā notiek, tātad kāds ir ķīmiķojis un var norauties sodu stilojot ar miglām ne miglainā laikā. Tāds lauku gājiens
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 99