Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 68
- chevron_right
Apskati izgāju bez krēsliem utt, nu jūs želejnieki drošvien nevarat iedomāties ka pelnošiem cilvēkiem E36 var būt tikai priekš triekšanas, nahuj beņķus
Tad kad varēsi atļauties arī krēslus, būsi želejnieku klubiņā, pagaidām brauc un sēdi uz grīdas.
VecisBucis rakstīja:Apskati izgāju bez krēsliem utt, nu jūs želejnieki drošvien nevarat iedomāties ka pelnošiem cilvēkiem E36 var būt tikai priekš triekšanas, nahuj beņķus
Bucis rakstīja:Apskati izgāju bez krēsliem utt, nu jūs želejnieki drošvien nevarat iedomāties ka pelnošiem cilvēkiem E36 var būt tikai priekš triekšanas, nahuj beņķus
kjipa e39 ir luksus mashina tagad??
nedirs ka tu izgaji bez benkjiem TA legaali
bljin ka man shadas mazas meitenites stasti uzjautrina
ar kompatu pa brugji
Nedrīkst būt bez krēsliem bet ar siksnām vai otrādi
lol, paši sākāt dirst, apmēram tā taka es jautātu par E60.. E36 ir racecars :)
lol, paši sākāt dirst, apmēram tā taka es jautātu par E60.. E36 ir racecars :)
Nav svarigi,tev ir vai nu e91 vai e36,siksnam un kresliem un vispar visam salona sastavdaljam ir jabuut
ar kompatu pa brugji
Šodien uzzināju , ka abšivkām jābūt obligāti
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
A stūrei jābūt obligāti ?
Pēdējā laikā te visādi ģēniji, mēģina iziet skati bez kaut kā. Nu tak brauciet bez skates. tā būs vieglāk.
Pēdējā laikā te visādi ģēniji, mēģina iziet skati bez kaut kā. Nu tak brauciet bez skates. tā būs vieglāk.
Cik drošibas jostu ir jabut e36 sedanam aizmugure? 2 vai 3? Pirmo reizi neizgaju apskati deļ ta ka aizmugure bija noņemti josti, uzliku divus jostus, uz ko inspektors teica ka jabut 3 jostam aizmugure, wtf?!? Kurš var paradit vispar ka izskatas sedans ar trim jostiem un no kurienes nak tas trešais?!
es noņemu aizmugurejo beņki, un viņš pats redzeja ka nav stiprinajumus priekš treša josta, un tapat tehnisko es neizgaju, deļ ta ka tehniskaja pasi ir 5 vietas, Un vel pie tam nekadu protokolu ar pamatojumu es no ispektora nesaņemu.
Man pirmajā reizē kad skati gāju , kad taisija durvis vaļā izkrita ārā apšivka ,uzliku atpakaļ , neko par to neteicauareindanger rakstīja:Šodien uzzināju , ka abšivkām jābūt obligāti
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ja mašīnai ir 5 sēdvietas, tas nav iespējams, ka vienai no tām nav siksnas! Var gadīties, ka ir tikai tā ap vēderu liekamā herņa, bet kaut kam ir jābūt obligāti!
d[-_-]b
cik es saprotu no bildi, vins stiprinas ap vedera?
tieši tā325i rakstīja:cik es saprotu no bildi, vins stiprinas ap vedera?
Paldies par bildi.325 BMW rakstīja:jā
Kāds var izpalīdzēt un uz TA aizdot diskus ar riepām ar kurām izlaidīs cauri ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 68