Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 65
- chevron_right
HahaRENIO rakstīja:Cipruss kāda jēga investēt iekš auto ja tas tik un tā tiks pārdots ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Hahahahaaaa +10000000000 labi pateiciRENIO rakstīja:Cipruss kāda jēga investēt iekš auto ja tas tik un tā tiks pārdots ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
es esmu labojies
cerams Sabin ka disku krasa palidzes kvalificeties
cerams Sabin ka disku krasa palidzes kvalificeties
ar kompatu pa brugji
man sapes vispar nav.es pardevu jo tani momenta ta vajadzeja,ta ka viss ok.bus jauns,ta ka nemizhat
ar kompatu pa brugji
Kaut kādi daži jaunumi ir kā piemēram, izplūde sataisīta foršāka, tagad skaņa sexy.. Varu atzīties, ka gala bundulis man tagad stāv no Elvija Ķeža vecā drift auto rovera, tad vēl pārgājām uz 10w60 eļļu un vēl visādi sīkumi salikti un samainīti..
Aizm.amīši, eļļas kartera magnētiskā skrūve, rīt vakarā ģenerators uz maiņu, čīkst maita baigi njuuu un vēl šis tas.. Jaunās skaņas video varat apskatīt manā facebook profilā - www.facebook.com/sabinedrift
Nju tas tā īsumā.. Slinkums visu pilnībā rakstīt redzesiet vēlāk..
Aizm.amīši, eļļas kartera magnētiskā skrūve, rīt vakarā ģenerators uz maiņu, čīkst maita baigi njuuu un vēl šis tas.. Jaunās skaņas video varat apskatīt manā facebook profilā - www.facebook.com/sabinedrift
Nju tas tā īsumā.. Slinkums visu pilnībā rakstīt redzesiet vēlāk..
Iepirkts jau stāv garažā uz maiņu.. Mbamperis, lūpa, sliekšņu uzlikas, miglenieki, moldingi.. Kad būs līdz galam dizains izdomāts, tad arī liks visu kopā :) tagad tikai diemžēl sanāk nesmukā izskatā braukāt apkārt.. Bet nu neko darīt labs nāk ar gaidīšanu :)
šodien redzēta pie RSU. No aizmugures nav tik nesmuka
Jauns dizains, nāis! BEIDZOT!
Skaņa zvērīga!
Kāpēc pārgāji uz 10W60?
Kāpēc pārgāji uz 10W60?
Sabīn, kāpēc Tu līkumos, kad jādod virsū pilnā čībā, rauj hidro ??? Pazaudē ātrumu, dabū lenķi, saglabā sānslīdi, bet no malas izskatās vnk D****
manuprāt, Tev vajadzētu atņemt hidro, līdz iemācies skatāmi braukt!
manuprāt, Tev vajadzētu atņemt hidro, līdz iemācies skatāmi braukt!
Sen jau bija laiks..chappy rakstīja:Skaņa zvērīga!
Kāpēc pārgāji uz 10W60?
Pēdējais labojis Sabinchix - 19 Apr 2015, 22:09, kopā labots 1 reizi.
Šodien pēc motosezonas atklāšanas vajadzēja arī mazliet padarboties, te nu bildites darbībā
Manikīrs mazliet pabojāts, bet uzlikas nogruntēju
Nopirku aizvakar arī jaunu regulējamo sporta beņķi, bildē sēžu viņā
Nju diemžēl mani uzmeta neforši daži ar aplīmēšanu, tapēc uz drifta sezonas atklāšanu būsim vēl nesmukā paskatā :( bet nju ļoti centīšos uz mūsu e36 sezonas atklāšanu būt jau ar jauno dizainu uutt )
Manikīrs mazliet pabojāts, bet uzlikas nogruntēju
Nopirku aizvakar arī jaunu regulējamo sporta beņķi, bildē sēžu viņā
Nju diemžēl mani uzmeta neforši daži ar aplīmēšanu, tapēc uz drifta sezonas atklāšanu būsim vēl nesmukā paskatā :( bet nju ļoti centīšos uz mūsu e36 sezonas atklāšanu būt jau ar jauno dizainu uutt )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vai vai vai, tāda neizgulejusies izskaties. Padomā par sevi, auto nekur nepazudīs
Interesantas bahilas, kas pirmajā bildē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 65