-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 52
- chevron_right
drīkst tev jautāt pēc kā tu spried ka man ir lietuvas konstruktors?ValtersZ rakstīja:Nu vel viņam ir oriģinālā haube zila(kas nākusi no rūpnīcas),tik viņa stāv noliktavā un uzlikta tiek tikai uz skati.
Un vel šis auto tiek labāk uzturēts un sekots līdzi kā piemēram Tavam Lietuvas konstruktoram 5xe36fix @ Susurs
Tu mani nepazīsti, bet jau parādi savas prāta spējas, nosaucot mani par lašaru. Malacis! Gan jau kāds lepojas ar tevi!-HAPO- rakstīja:Ev,lašara. Izlasi protokolu ar maniem divniekiem,nevis skaiti cik tur 2niekuCaK rakstīja:viņam takš apskatē ir vairāk divnieki nekā omei makā! Tāpēc par auto uzturēšanu labā kārtībā es nepiekrītu.Lomax rakstīja:jus nepamanijat, ka visvairak uztraucas par hapo masinu cilveki, kuriem ir ne vairak par 40 postiem ?
Gudrinieki, radat savus projektus un tad apspriedisim jus.
To, ka Hapo zurkai ir durvis cita krasa ar kuzovu un spoileris, nenozime ka vina ir srots.
Hapo uztur savu masinu kartiba labak, neka puse te foruma, kuri tikai gudri d*rs. Pat slinkums to visu debilismu lasit. Un zel moderatoru, kuram jatere visu dienu, lai iztirit so topiku. Un man skiet, ka vajadzetu likt warningus te daziem kadriem :)
kopā ar HAPO pēc veselas dienās servisā) taisāmies uz mājām!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu ļoti savdabīgi
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
A vai tad ar 1 priekšējo miglu skatei cauri laiž, vai vnk tapa taisīta pagaidu nahrenizācija?
gan jau skaitās stilīgi.. visi tā sāks darīt...
Tev reaali garlaiciigi ir savaa dziivee?GTis rakstīja:gan jau skaitās stilīgi.. visi tā sāks darīt...
Loud N' Proud
Kāds jautāja pēc tava viedokļa?skrv rakstīja:Tev reaali garlaiciigi ir savaa dziivee?GTis rakstīja:gan jau skaitās stilīgi.. visi tā sāks darīt...
Un kads tev lika te iedirst atkal kartejo meslu?GTis rakstīja:Kāds jautāja pēc tava viedokļa?skrv rakstīja:Tev reaali garlaiciigi ir savaa dziivee?GTis rakstīja:gan jau skaitās stilīgi.. visi tā sāks darīt...
Loud N' Proud
Netika taisīta. Pati nahrenizējās pret kupenu,kad pa mežu blieyāmJorensHS rakstīja:A vai tad ar 1 priekšējo miglu skatei cauri laiž, vai vnk tapa taisīta pagaidu nahrenizācija?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Depiņa stāvietu drusku palīdzināji?
Mūzika galīgi garām, vispār nesaprotu kāpēc visur to bāž pa virsu
Saprastu vēl šādā video
http://www.youtube.com/watch?v=dw7_xu1J9JM
kur piedomāts pie montāžas, bet nejau visos pēc kārtas
Saprastu vēl šādā video
http://www.youtube.com/watch?v=dw7_xu1J9JM
kur piedomāts pie montāžas, bet nejau visos pēc kārtas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1