Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 421
- 422
- 423
- 424
- 425
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds var sataisīt manu nabadziņu? Vai vismaz ieteikt kādu pie kā vērsties? Un cik tas varētu izmaksāt? Vajadzētu vismaz iztaisnot un stiklu ielīmēt, par lampām, bamperu pats parūpēšos..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nav tur ko taisnot...
Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
Pie tam apskate vēl līdz oktobrim ir..
Kādam ir iespējams kkur uzsūtīt vienu šādu lukturi? Vajag vienu,bet negribās gluži maksāt 180eiro pa abiem! http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... t_id=12695
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Noņem visu labo, kas noņemams un pārējo uz tolmetu! sazinies ar lietotāju z-street vai gints maybe viņi var piedāvāt kādu bundžu. Vēl pačeko ko piedāvā ss.lv, tur dazreiz var kādu lētu autiņu (bundžu) ar neejošu motoru nopirkt.maartyd rakstīja:Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
tur jau tā lieta, ka jau 24/7 meklēju gan ss'ā, gan powerā, gan šeit pat. Iespējams, aizbraukšu pie z-street, bet tur kuzavs vien no 100e..ZzevsS rakstīja:Noņem visu labo, kas noņemams un pārējo uz tolmetu! sazinies ar lietotāju z-street vai gints maybe viņi var piedāvāt kādu bundžu. Vēl pačeko ko piedāvā ss.lv, tur dazreiz var kādu lētu autiņu (bundžu) ar neejošu motoru nopirkt.maartyd rakstīja:Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
Jā, tādas cenas ir kuzaviem...maartyd rakstīja:tur jau tā lieta, ka jau 24/7 meklēju gan ss'ā, gan powerā, gan šeit pat. Iespējams, aizbraukšu pie z-street, bet tur kuzavs vien no 100e..ZzevsS rakstīja:Noņem visu labo, kas noņemams un pārējo uz tolmetu! sazinies ar lietotāju z-street vai gints maybe viņi var piedāvāt kādu bundžu. Vēl pačeko ko piedāvā ss.lv, tur dazreiz var kādu lētu autiņu (bundžu) ar neejošu motoru nopirkt.maartyd rakstīja:Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
Lētāk arī nekur nedabūsi. Tā ir lūžņu cena... Ja vien kāds tirgonis/šrots piekrīt samainīt bundžu pret Tavējo.maartyd rakstīja:Iespējams, aizbraukšu pie z-street, bet tur kuzavs vien no 100e..
Sveiki. Kāds nevarëtu pateikt kā, lai sataisu OBC pogas? Dažas nespiežās, tā itkā bùtu kkas nolūzis... vai arī iesakat kādu kurš varētu salabot

samaini gaisa masas mērītāju,paskaties, kas tad notiek, varbūt tev gaisa nepietiek, nevis degviela.driftaelks rakstīja:Vienprojām aktuāli. Nevar būt, ka fitri, kas bākā nāk ir aizdirsušies?driftaelks rakstīja:Liela bēda, bmw neiet kaa vajag. Tukšgaitā viss ok, kā brauc tā zūd jauda. Dodu pilnu pedāli grīdæ un tikai tad mašīna aizziet. Sākumæ reti tæ bija, tadag aizvien vairāk un vairæk sāk neiet. Tāda sajūta, kad degvielas beidzas, kad pazūd jauda sāk slāpt nost un kad dot pilnu gāzi vinš dabūt degvielu un aizziet. Gaisa filtru parbaudiju, viss ok, droseles trubu aptinu ar izoleni riktīgi, jo vina ieprieks bija tīta nedaudz ar izoleni. Noņēmu izpūtēju, jo likās, ka tur vaina, jo vinš takā šņāca, ka kaut kas būtu iesprūdis. Noņemu daļu izpūtēju un pēdējais bundulis pins ar stikla šķiedru, domāju ka tagad ies, bet nekas nemainijās. Tagad ar pilnu gāzi tik varu pabraukt, jo kad dot mazāku viņš neiet un tagad sāka apgriezieni ik pa laikam peldēt un sajūta ka izpūtējš šaudas. Ir idejas, kas par vainu? Dzinējs 1.8i
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
GMM viss ok, jo ka atvienot, tad dzinējs noslāpst. Varbūt kāda vakum truba atkritusi vai sveces jāpaskatās.essential rakstīja:samaini gaisa masas mērītāju,paskaties, kas tad notiek, varbūt tev gaisa nepietiek, nevis degviela.driftaelks rakstīja:Vienprojām aktuāli. Nevar būt, ka fitri, kas bākā nāk ir aizdirsušies?driftaelks rakstīja:Liela bēda, bmw neiet kaa vajag. Tukšgaitā viss ok, kā brauc tā zūd jauda. Dodu pilnu pedāli grīdæ un tikai tad mašīna aizziet. Sākumæ reti tæ bija, tadag aizvien vairāk un vairæk sāk neiet. Tāda sajūta, kad degvielas beidzas, kad pazūd jauda sāk slāpt nost un kad dot pilnu gāzi vinš dabūt degvielu un aizziet. Gaisa filtru parbaudiju, viss ok, droseles trubu aptinu ar izoleni riktīgi, jo vina ieprieks bija tīta nedaudz ar izoleni. Noņēmu izpūtēju, jo likās, ka tur vaina, jo vinš takā šņāca, ka kaut kas būtu iesprūdis. Noņemu daļu izpūtēju un pēdējais bundulis pins ar stikla šķiedru, domāju ka tagad ies, bet nekas nemainijās. Tagad ar pilnu gāzi tik varu pabraukt, jo kad dot mazāku viņš neiet un tagad sāka apgriezieni ik pa laikam peldēt un sajūta ka izpūtējš šaudas. Ir idejas, kas par vainu? Dzinējs 1.8i
motors kāds m40?driftaelks rakstīja:
GMM viss ok, jo ka atvienot, tad dzinējs noslāpst. Varbūt kāda vakum truba atkritusi vai sveces jāpaskatās.
Apgriezieni nestaigā tukšgaitā?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Neesmu profs par šiem dzinējiem, parasts 1.8i Tukšgaitā nestaigāja, kaut vai jauda zuda, tik vakar sāka staigāt apgriezieni, kaut vai iepriekš viņš man negāja bmw un apgriezieni nestaigāja.Dzhejs rakstīja:motors kāds m40?driftaelks rakstīja:
GMM viss ok, jo ka atvienot, tad dzinējs noslāpst. Varbūt kāda vakum truba atkritusi vai sveces jāpaskatās.
Grūti saprast ko Tu tur rakstīji, bet lai nu būtu.driftaelks rakstīja:Neesmu profs par šiem dzinējiem, parasts 1.8i Tukšgaitā nestaigāja, kaut vai jauda zuda, tik vakar sāka staigāt apgriezieni, kaut vai iepriekš viņš man negāja bmw un apgriezieni nestaigāja.Dzhejs rakstīja:motors kāds m40?driftaelks rakstīja:
Gads kurš autiņam?
Norauj nost štekeri no tukšgaitas regulatora un tad pamēģini izbraukt. Ar to vajadzētu sākt.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
Tas burtiski ir gaisa vārsts. Nav gaisa nav arī "jaudas".driftaelks rakstīja:92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
Ja tukšgaitas devējs būtu pagalam, tad viņam vajadzētu tukšgaitā slāpt nost, ja gāzi nedotu?Dzhejs rakstīja:Tas burtiski ir gaisa vārsts. Nav gaisa nav arī "jaudas".driftaelks rakstīja:92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
98.gada źurkai ir regulējama sajūga trose,vai žurkām ir kkā savādāk?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Jaa taa vaidzetu buut,taa ir jaabuut !!!driftaelks rakstīja:Ja tukšgaitas devējs būtu pagalam, tad viņam vajadzētu tukšgaitā slāpt nost, ja gāzi nedotu?Dzhejs rakstīja:Tas burtiski ir gaisa vārsts. Nav gaisa nav arī "jaudas".driftaelks rakstīja:92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 421
- 422
- 423
- 424
- 425
- …
- 1297