Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- …
- 1297
- chevron_right
Tukšgaitā dzinējs strādā ideali.
Ka dabut tik lielu plauktu ? un tie ir R16 ??
E36 vispār sajūgs strādā uz hidrauliku, bet trosēm.laicaans rakstīja:98.gada źurkai ir regulējama sajūga trose,vai žurkām ir kkā savādāk?
kupejai elektro logu motoritis ir tads pats la sedanam? 94gada kupeja
Kāda atšķirība starp sēdināto atsperu krāsu, piem. starp zilajām un sarkanajām, cietība vai kas? 
ĒĒ toč, tas strādā vai tas ir tikai reklāmas triks?
Nekāda, cik zinu!Tommas rakstīja:Kāda atšķirība starp sēdināto atsperu krāsu, piem. starp zilajām un sarkanajām, cietība vai kas?
Ja man nav prieksejo lukturu bet deg miglas un avareikas es varu braukt tumšajā laikā ? Menti piesiesies par to ?
Ar kadu matrialu var sataisit bamperu?
Es savējos esmu taisījis ar stiklašķiedras špakteli.IKKI rakstīja:Ar kadu matrialu var sataisit bamperu?
Ir iespejam kaut kur nopirkt kupejai tas listes ,kas nak ap logu augseejaam malaam?
Un vai vinjas var nonemt nesalokot?
1. Vai no priekšējiem lukturiem var transplantēt pravodku, vadus?
2. Ko izdarīt, lai lukturis nesvīstu. Kāds ir svīšanas iemesls?
2. Ko izdarīt, lai lukturis nesvīstu. Kāds ir svīšanas iemesls?
Origanalas jaunas ap 60 eiro... sac no durves un bidi nost... sez uz metala malas...Elinaaa rakstīja:Ir iespejam kaut kur nopirkt kupejai tas listes ,kas nak ap logu augseejaam malaam?
Skatioties kads bampers... dazus var sakauset ar lodamuru... un iestradat metala sietu.... bet tikpat labi ir speci alilime...IKKI rakstīja:Ar kadu matrialu var sataisit bamperu?
Cik maksā auto parakstišana, ja nodoklis nav jæmaksā? Pati tæ apliecība auto?
Kkas tuvu 30 eur.driftaelks rakstīja:Cik maksā auto parakstišana, ja nodoklis nav jæmaksā? Pati tæ apliecība auto?
Jebal, kur dārgi.duuj rakstīja:Kkas tuvu 30 eur.driftaelks rakstīja:Cik maksā auto parakstišana, ja nodoklis nav jæmaksā? Pati tæ apliecība auto?
Velos zinat kuri engeli labak butu likt ieksa e36 ?
Angel Eyes 60 SMD 3528 LED Halo
vai ari CCFL ?
Un ar ko vinjas atskiras ?
vai ari CCFL ?
man labak patik ccflIKKI rakstīja:Velos zinat kuri engeli labak butu likt ieksa e36 ?
vai ari CCFL ?
https://www.youtube.com/watch?v=sr-lgCgpPq0
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 422
- 423
- 424