Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- …
- 2228
- chevron_right
Te jau jāsāk tīrīt laikam logus,Ridlihs sāk uzdarboties! 
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Shreks rakstīja:Es ar pamanīju, tik domāju, ka ko tur lieki cepties
Es ar vēl neesmu saņēmies uz peldi..ūdens slapjšsevaness2 rakstīja:Kur tik vēlu?erda rakstīja:Atklāta peldes sezona!![]()
Mega silts ūdens šodien jūrmalā!!
Viļņi pusotra m augstumā!
Mega laba pelde izdevās!
Es jau maijā džumpāju
Tas jā ūdens slapjš .
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Kāds zin, kur var iegādāties jaunus sliekšņus kupejai? Cik esmu skatījies, esmu redzējis pārdošanā tikai sedaniem/touringiem.. un kādas cenas?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Labs vakars. Iegādājos diskus no čomu ( atveda no poliju pa 50 ls)
bet radās jautājums..
Man ir J7x15h2 diska izmers. Bet vai es uz viņiem dabušu virsu 185/60/R15.. virsu tad gan dabūšu bet jautājums vai platums derēs uz tāda diska. Baigi plats izskatās. Negribas vest montēt, ja tiešām neder. Un iegādāties jaunus ar negribas bez liekas vajadzības. (protams ja neies virsū tad pirkšu jaunus). Man intersē tieši no kāda līdz kādam platumam ir paredzēti šie diski. Rakņājos pa internetu un tā ari skaidrībā netiku.
Ceru uz jūsu palīdzību.
Man ir J7x15h2 diska izmers. Bet vai es uz viņiem dabušu virsu 185/60/R15.. virsu tad gan dabūšu bet jautājums vai platums derēs uz tāda diska. Baigi plats izskatās. Negribas vest montēt, ja tiešām neder. Un iegādāties jaunus ar negribas bez liekas vajadzības. (protams ja neies virsū tad pirkšu jaunus). Man intersē tieši no kāda līdz kādam platumam ir paredzēti šie diski. Rakņājos pa internetu un tā ari skaidrībā netiku.
Ceru uz jūsu palīdzību.
Uz diskiem derēs, protams! Tik tas, ka pēc baloniem izskatīsies.
priekš 185 ir par platu.
liekas ka šis ir tas ko meklē http://www.tyres-pneus-online.co.uk/equ ... dvice.html
liekas ka šis ir tas ko meklē http://www.tyres-pneus-online.co.uk/equ ... dvice.html
Kadi 25ls gb. domaju ka var uzjautat lietotajam ervvis.Shreks rakstīja:Kāds zin, kur var iegādāties jaunus sliekšņus kupejai? Cik esmu skatījies, esmu redzējis pārdošanā tikai sedaniem/touringiem.. un kādas cenas?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tad labāk vismaz 195 tu iesaki ja?
e36 man liekas ka standarta izmērs bija 205/60
ja tikai man 316 
un? platiem diksiem vaig platas riepas. uzstīvēta riepa nekad nedarbosies tā kā ražotājs to ir paredzejis.
bij man pašam kādreiz 316 kompakts un bija 205 platuma r15 rati. nekādas problēmas nebija.
bij man pašam kādreiz 316 kompakts un bija 205 platuma r15 rati. nekādas problēmas nebija.
Pēdējais labojis yanks - 09 Jūl 2013, 23:56, kopā labots 1 reizi.
nebus tiem 102 hp pa niigru tās riepas? es domaju par pretestiibu
aaa! nu skaidrs. paluukoju to majas lapu. paldies. :)
pamanījos jau atbildēt iepriekšējā komentārā
pirmkārt jau veca info.
un vnk būs 4 sērijas kupeja. nekas tur neapstājas utt.
šodien līdz piņķiem neviens nedomā braukt?? 
nu vispār es internetu samērā maz redzu dēļ darbayanks rakstīja:pirmkārt jau veca info.
to, ka būs 4. sērijas kupeja es zinu. tīri smuki tie koncepti. smukāki par E92
Nez, nez... Cik es ieskrienu šeit, tu jau esi on-line priekšāV1Beta rakstīja: nu vispār es internetu samērā maz redzu dēļ darba![]()
atvērts pārlūks ar autorefresh. 
labāk ieskrienu brīvajā mirklī šeit, nevis bojāju nervus ziņu portālos ar politiku un izķērtnātu budžetu vai eiro ieviešanu
labāk ieskrienu brīvajā mirklī šeit, nevis bojāju nervus ziņu portālos ar politiku un izķērtnātu budžetu vai eiro ieviešanu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- …
- 2228