Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 428
- 429
- 430
- 431
- 432
- …
- 679
- chevron_right

Tieši iesāku rakstīt, ka bijāmInferno rakstīja:Pabūts Tehniskās Apskates naktī kopā ar maartyd. Paldies ka pasauci, pat nenožēloju ka aizbraucu, bija jautri!

Bet jā, viss bija forši un dabūju "tikai"12 divniekus

Gaidam nākamo gadu

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Nu neko darīt, vismaz tagad zini kādi darbi darāmimaartyd rakstīja:Tieši iesāku rakstīt, ka bijāmInferno rakstīja:Pabūts Tehniskās Apskates naktī kopā ar maartyd. Paldies ka pasauci, pat nenožēloju ka aizbraucu, bija jautri!![]()
Bet jā, viss bija forši un dabūju "tikai"12 divniekus![]()
Gaidam nākamo gadu![]()

jā, jāizvelk kaut kur tās foruma sēnesInferno rakstīja:Nu neko darīt, vismaz tagad zini kādi darbi darāmimaartyd rakstīja:Tieši iesāku rakstīt, ka bijāmInferno rakstīja:Pabūts Tehniskās Apskates naktī kopā ar maartyd. Paldies ka pasauci, pat nenožēloju ka aizbraucu, bija jautri!![]()
Gaidam nākamo gadu![]()
Jā, nākamgad noteikti atkal jāaizbrauc, tikai jau lielākā pulkā!

Starp citu, jūsu zināšanai, tur bija daudzi e36!

Jā, tā siena uz kuras varēja parakstīties vēstija, ka pats KLAVINS esot tur bijis! It kā arī Barons un zuze!maartyd rakstīja: jā, jāizvelk kaut kur tās foruma sēnes![]()
Starp citu, jūsu zināšanai, tur bija daudzi e36!

nez, viņi beidzot satikās?Inferno rakstīja:Jā, tā siena uz kuras varēja parakstīties vēstija, ka pats KLAVINS esot tur bijis! It kā arī Barons un zuze!maartyd rakstīja: jā, jāizvelk kaut kur tās foruma sēnes![]()
Starp citu, jūsu zināšanai, tur bija daudzi e36!![]()

Tika abi jūs redzēti pa gabalu ,kad stāvējāt rindā uz iebraukšanu
daudzi satikti ieks TA nakts
pats divas reizes stāvēju rindu uz TA 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Tu ar tiki manīts ar savu kupeju, turpat pienācu un skatījos, kā tavu krataKLAVINS rakstīja:Tika abi jūs redzēti pa gabalu ,kad stāvējāt rindā uz iebraukšanudaudzi satikti ieks TA nakts

Mēs tur labu laiku nosēdējāmKLAVINS rakstīja:Tika abi jūs redzēti pa gabalu ,kad stāvējāt rindā uz iebraukšanudaudzi satikti ieks TA nakts

maartyd rakstīja:Tu ar tiki manīts ar savu kupeju, turpat pienācu un skatījos, kā tavu krataKLAVINS rakstīja:Tika abi jūs redzēti pa gabalu ,kad stāvējāt rindā uz iebraukšanudaudzi satikti ieks TA nakts

principa neko jaunu nepateica viss bija zinams, bet patikami uzinat ka ritosa bez defektiem , un ari ka ar hidro roceni TA nevar iziet un 3 ielika man

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Redzēts sabinchix uz jelgavas apvedceļa!

Tad jau nekļūdījos tev teikdams ka 3 ir par hydroKLAVINS rakstīja:
principa neko jaunu nepateica viss bija zinams, bet patikami uzinat ka ritosa bez defektiem , un ari ka ar hidro roceni TA nevar iziet un 3 ielika man

JanisM rakstīja:No rīta redzēts HV 3999 (kurš vēl te rādās augšā bildē ik pa laikam) kabris ceļā uz ozo.. Agrā rīta stundā labi izskatījās :)

Nu moins, vot tā ir lamata, 12 divenieki, man nekad tik daudz nav bijis, lai gan neuzskatu ka ideāla žurka man. Tev piedalīties ceļu satismē kauna nav?maartyd rakstīja:Tieši iesāku rakstīt, ka bijāmInferno rakstīja:Pabūts Tehniskās Apskates naktī kopā ar maartyd. Paldies ka pasauci, pat nenožēloju ka aizbraucu, bija jautri!![]()
Gaidam nākamo gadu![]()

Viņš tak to auto tikai nesen iemainīja. Cita runa, ka iegrābās.Alpine rakstīja:Nu moins, vot tā ir lamata, 12 divenieki, man nekad tik daudz nav bijis, lai gan neuzskatu ka ideāla žurka man. Tev piedalīties ceļu satismē kauna nav?maartyd rakstīja:Tieši iesāku rakstīt, ka bijāmInferno rakstīja:Pabūts Tehniskās Apskates naktī kopā ar maartyd. Paldies ka pasauci, pat nenožēloju ka aizbraucu, bija jautri!![]()
Gaidam nākamo gadu![]()

Un 4 divnieki ir par lampām (eņģeļacis un regulācija tuvajiem, tālajiem), 2 gab ir par roceni.Inferno rakstīja:Viņš tak to auto tikai nesen iemainīja. Cita runa, ka iegrābās.Alpine rakstīja: Nu moins, vot tā ir lamata, 12 divenieki, man nekad tik daudz nav bijis, lai gan neuzskatu ka ideāla žurka man. Tev piedalīties ceļu satismē kauna nav?
Nu un pārējie ir tipiskās slimības e36, kas agrāk vai vēlāk jāmaina. Toties! Nav caurs!

Hoodijs ap 8.45 uz Valdemàra ielas

JC-xxxx ar e36.lv uzlīmēm aiz manis no rītā ķengaragā pa autobusa joslu 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Pie csdd Bauskas ielā, zils e36 ar ziliem enģeļiem un uzlīmēm manīts, bijām ar sudrabotu s60.
Vakarā satiks seeingman un Ģirts viņu servisā
Vakarā satiks seeingman un Ģirts viņu servisā

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Nizars ar Lindu un semakuLinda rakstīja:Vakarā satiks seeingman un Ģirts viņu servisā

Jaa, es arii @ShtencWerks redzeeju kaut kaadus bandiitus ar semakuĢirts rakstīja:Nizars ar Lindu un semakuLinda rakstīja:Vakarā satiks seeingman un Ģirts viņu servisā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 428
- 429
- 430
- 431
- 432
- …
- 679