Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 93
- chevron_right
Cikos un kur mārupē?
Lidostas skrejcelse30 rakstīja:Kāds var iemest kautkādus labus ceļus kur paslipet, interesētu kautkur lidostas rajona
rīt atkal visi varēs mīst karstu - sola puteni
blondaaa rakstīja:rīt atkal visi varēs mīst karstu - sola puteni
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Braucat uz Cēsīm, sniegs pietiekami, ielas netīrītas ar poličiem viss ok!
es negaidiju no meitenes sadu vardus
visi savējiekristapsk94 rakstīja:es negaidiju no meitenes sadu vardus
Vakar redzēju kā pie alfas slīpē SuperSabinchix rakstīja:Heeey esmu atpakalj LV nu taa prasaas pasliipeet...beet maita nesnieg ;( kaads sovakar sliipeejas kkur??
Tikko pabūts siguldā , žel ka nebiju ar bembīti , viss smukā sniegā,nevienas mašīnas kur nu vēl cp , lai gan nesanāca paslidināties pa ceļiem , sanāca pa kalnu ar plēvēm ragavām utt, kas nu kuram bija līdzi biju laika posmā no 01:00 līdz 04:00
Paskatījos laika prognozi , ja nemelo tad 30dec , no 13 līdz pat nākamās dienas rītam snigšot , varētu piemēram kādos 23:00 kad mašīnas pamaz ,satikties alfā un kopīgi iet paslidināties , ko sakat?
uzmet aci velreiz http://www.gismeteo.lv/city/weekly/4136/ (tas te rīgā)Rugelis rakstīja:Paskatījos laika prognozi , ja nemelo tad 30dec , no 13 līdz pat nākamās dienas rītam snigšot , varētu piemēram kādos 23:00 kad mašīnas pamaz ,satikties alfā un kopīgi iet paslidināties , ko sakat?
vakarā snigs un no pusnakts būs jau virs 0 grādiem un sāks krist slapjš sniegs un līt.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
šovakar viss būs ok, un plusi būs no rītamaartyd rakstīja:vakarā snigs un no pusnakts būs jau virs 0 grādiem un sāks krist slapjš sniegs un līt.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Šovakar kāds kko plāno?
Ziemīšos biju Smiltenes pusē, pietrūkst to wrc tipa sniegoto ceļu, kur jūties kā amatieru rallijā
Atbraucot uz Rīgu viss tāds pelēks...
Ziemīšos biju Smiltenes pusē, pietrūkst to wrc tipa sniegoto ceļu, kur jūties kā amatieru rallijā
Atbraucot uz Rīgu viss tāds pelēks...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Šodien kāds slīpēs pārdaugavā/mārupē?
Es jau vakar paslīpēju Mārupē, pačeko avāriju topiku
- ikey07
ikey07 rakstīja:Es jau vakar paslīpēju Mārupē, pačeko avāriju topiku
Laikam pārcenties Nekā traģiska jau nav jāpieliek roka un ziema turpinās
uz Krasta ielas SKY veikals - tur bija maza trasīte izveidota apkārt SKY un gar CAR WASH. Bija interesanti paslīpēt
Nu nezinu par tiem lietiem un plusiem , es šodien noteikti līdīšu ārā, vienīgi līdz tam bamperis jaunais jāieliek
nu ja šitā turpinās snigt kā snieg tagad, tad vakarā ofic jalien ielās.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …