Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 87
- chevron_right
varbūt kāds var apskaidrot man ko nozīmē koaksiālais skaļrunis un kādi vispār skaļruņu veidi ir?
koaksiālais parasti ir tas kuram vēl pīkstulis pa vidu ir iemontēts. cik tas ir labi/slikti nav ne jausmas.
ar apdomājos. dārgajām mantām tādas koaksiālās figņas neesmu redzejis.
Pati pa sevi doma izveidot koaksiālu skaļruni (kkāds midbass +pikstulis) ir laba, jo praktiski rodas punktveida izstarotājs, tb skaņa (liela daļa tās spetra) smuki nāk no viena punkta. BET tas pīkstulis, kas tur tiek imantots un tā filtrēšanas metodes (kāds lētais kondiņš un viss) to visu padarīšanu salaiž grīstē, skaņa ir nekāda.
d[-_-]b
varbūt kāds palīdzēs-ir dual woofers seal kaste un wooferi tajā saslēgti kautkā tipa kā tiltā-bildee var redzeet kaa no pirma woofera aiziet vadi uz otro wooferi(otrais remontaa)
kas shis ir pa sasleeguma veidu un kaadam noluukam?-ja uz pastuuzi iziet tik divi vadi + un --tik nezinu kursh ir kursh jo abi melni:D
kas shis ir pa sasleeguma veidu un kaadam noluukam?-ja uz pastuuzi iziet tik divi vadi + un --tik nezinu kursh ir kursh jo abi melni:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nolūks - lai pastiprinātājam pieslēgtu abus skaļruņus! Ja gribi saprast konkrēti kurš no melnajiem pie apstiprinātaja ir + un kurš - var tos vadus "izzvanīt".
d[-_-]b
nuu bet kameec tiltaa seedz nevis katru atseviski klaat pastuuzim?-pastuuzis bija DLS A7-kanaali pietika:D
Nu iespējams pārējie kanāli bija aizņemti, vai no pastiprinatāja līdz subam negibēja vilkt lieko vadu!
p.s. Iespējams kkas saistīts ar kanālu filtru regulēšanām (gribēja lai abi subi čotka spēlē no viena un tā paša kanāla...). Variantu daudz.
p.s. Iespējams kkas saistīts ar kanālu filtru regulēšanām (gribēja lai abi subi čotka spēlē no viena un tā paša kanāla...). Variantu daudz.
d[-_-]b
skaidrs-es tik nesaprotu kaa man pie pastuuzha piesleegties ja abi vadi melni-tur jau nav jeegas zvaniit ja nav pie pastuuzha piesleegts....straavas ta nav wooferam pasham bez ampa...vai arii es kautko ne taa sapratu..
Izzvani, lai saprastu, kuru izmantosi kā plusu, jeb arī mīnusu. Jebšu, lai mazāk jādomā nākotnē - pārvelc pa jaunu.
Lai gan dīvaini, ka pilnīgi bez marķējuma vads - vismaz vienai dzīslai parasti kaut ko uzdrukā virsū (šķērsgriezums, firma utml.).
Lai gan dīvaini, ka pilnīgi bez marķējuma vads - vismaz vienai dzīslai parasti kaut ko uzdrukā virsū (šķērsgriezums, firma utml.).
ko var pateikt par siem skalruniem?? vibe se60 kseries
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nekonkrēts jautājums. Precizē.
lietojams skaļrunis vai miskastē metams? tika iegūts par velti, tapec jautaju, gribu zknat vai ir jega tereet laiku liekot ieks auto ja pirmstam bija standarta skalruni
Bēdīgi skaļruņi, kā jau visa Vibe produkcija (izņemot vienu ampu). Secini pats.
labāk jau par stock būs?
Gandrīz visiem E36 OEM skaļruņi ir miskastē metamā stāvoklī, tāpēc, iespējams, subjektīvi Tev varētu likties tā - labāk.
165mm ? Kur liksi?
Es netērētu laiku.
165mm ? Kur liksi?
Es netērētu laiku.
Kas careetu buut pa iemeslu ka divi sasleegti tiltaa woferi straadaa dazhaadi-viens staigaa vairaak otrs mazaak..?
Pirmais otrajam "zog" strāvu kas pa vadiem nāk? Man līdzīgi bija ar vnk skaļruņiem, kas bija salēgti kopā pie viena kanāla - viens skanēja normāli, otrs klusākramyrez rakstīja:Kas careetu buut pa iemeslu ka divi sasleegti tiltaa woferi straadaa dazhaadi-viens staigaa vairaak otrs mazaak..?
1.wooferi vienādi ? Omiramyrez rakstīja:Kas careetu buut pa iemeslu ka divi sasleegti tiltaa woferi straadaa dazhaadi-viens staigaa vairaak otrs mazaak..?
2. polaritāte pareiza ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …