E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 57
- chevron_right
man ir e46 plaukti, e36 stures pirksti. e36 stienjiplus pagarinajums ). atsaites uzliktas garas ar pielagotu meru. un vis ir uz urra. nekas netiek lausts un nekas nekur neskaras ar r15. jo lielakus diskus nemaz negribu un strada visEJANSONS rakstīja:varu pastastit mazliet par sito.možais rakstīja:Ko tu sabuveji liekot e46 plauktus.. ko ar pirkstiem, stūres āboliem stab. atsaitem?
1 variants, man comam stav e46 plaukti, stock e36 sturespirksti un pagarinajumi uztaisiti kas skruvejas uz abola un pectam ieks reikas bidstiena. ar pirkstiem viss ok, bet viss parejais dirsa, pirmkart stabilizatora atsaites stav nereala lenkii un tas nozime ka muzs vinam bus loti iss. otrkart, ja palielinats stures lenkis, tad loti atri disks skaras pret plauktu(8j et20) ar 15mm flanci izmainas minimalas.
nu ar garajam atsaitem cits stasts. bez palielinata lenka mos tie plaukti der, bet tad tadus likt ir bezjedzigi, viss ko tu iegusti ir mazaka sakere ar celu un tizlu sagazumu. savukart ar lenki tie plaukti nekam neder.
nu par sakeri es varetu pastrideties jo atklasana pa trasi dabuju izjust atskiribu un tikai uz labako pusi sture klausa ka pec paveles un rieksa nekur neslideja.un sagazums man patik
Miskastecipruss18 rakstīja:the same shit
Nē par tavu kompotycipruss18 rakstīja:TU par sevi?
Ar kādu niku tas ir mans uzvārdscipruss18 rakstīja:jeeebaaal,un to man saka dzeks ar meitenes niku?
A tu varbūt 'hokeju spēlēcipruss18 rakstīja:Vel labaak.tevi kads ir piesmejis
Labi shuneli,atslabsti un ej gulet megjinaji kko iedirst,bet nu shis nav isti topiks tev
ar kompatu pa brugji
Normāli džeks te sāk dirstcipruss18 rakstīja:Labi shuneli,atslabsti un ej gulet megjinaji kko iedirst,bet nu shis nav isti topiks tev
Ciprus uztaisi labak riktigu derby car, ar kedi pie bampera, vai vispar bamperu nafig un no kedem metala sametini kkadu dugu prieksa un bus ok
Faktys tyri pie seviscipruss18 rakstīja:Nedirsh,nostada fakta prieksaa
Lauki man sak uzbrukt
dzeki es neko nesaku,bet jums abiem jusu auto nu nebutu tie,ar kuriem butu jalepojas
aa un Andza iemacies pareizu latv.cal.nav tads Ciprus,ir Cipruss ar diviem s
dzeki es neko nesaku,bet jums abiem jusu auto nu nebutu tie,ar kuriem butu jalepojas
ar kompatu pa brugji
nebus nekadi divi Scipruss18 rakstīja:Lauki man sak uzbrukt
es jums par prieku sakrasoshu bamperi un tad intereses pec varam salidzinat jusu un manu
davai, sakrasosu savu un pec skates varam salidzinat
Sakraso gan un salidzinasim
Ejat uz sabines topiku siekaloties un liekat manai miskastei mieru
Ejat uz sabines topiku siekaloties un liekat manai miskastei mieru
ar kompatu pa brugji
Starp citu es Anžu nepazīstycipruss18 rakstīja:Lauki man sak uzbrukt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …