CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 59
- chevron_right
Kurā vietā alcantara ielaidi? Stoikām?CaK rakstīja:Es paņēmu divus metrus parasto audumu un vēl metru alcantaru. Kā arī līme 8 eur gablā.
Jā, mēģināšu to uz stoikām uzlīmēt. Kaut kā šķita, ka biezais audums uz stoikām nederēs.
Aļkantara
Zamšādā
Zamšādā
Karoče, baigā huiņa. Es nevaru aplīmēt stoikas, jo līme spiežas cauri audumam. Principā, esmu izbojājis visu audumu un tolka nekāda. Ja līmi lieku tikai uz stoikas, tad izskatas labāk, bet audums neturas virsū. Kādi ieteikumi?
Vaitad nav jāuzgaida pēc līmes uzklāšanas un tad jālīmē?CaK rakstīja:Karoče, baigā huiņa. Es nevaru aplīmēt stoikas, jo līme spiežas cauri audumam. Principā, esmu izbojājis visu audumu un tolka nekāda. Ja līmi lieku tikai uz stoikas, tad izskatas labāk, bet audums neturas virsū. Kādi ieteikumi?
uz balona rakstīts 40 - 60 sec. Es pat ilgāk gaidīju.
JānisK-[JK] rakstīja:Aļkantara
Zamšādā
māksligais zamsis gan jau,... saulē paliek zils/violets
Līmi mēģināji plānās kārtās uz abam pusēm... ?
Man nebija tik daudz audums, lai visus iespējamos veidus izmēģinātu Bet, kad uzliku mazāk līmi, tad audums neturējās virsū. Moš audums vnk. par plānu. nez.
Smidzini uz abām pusēm - jo savādāk vasarā viss būs lejā... bet plāniem slāņiem... ja interese man ir pulverizatorā/pistole lejamā līme
tnx. par piedāvājumu, bet man nav pulverizators :)
es gribu zināt kā darīja citi, kad līmēja stoikas.
es gribu zināt kā darīja citi, kad līmēja stoikas.
Es līmi klāju vairākās kārtās, ar minūti-divas starplaikiem. Uz visām pūkām. Tiesa, man bija ar pindzeli smērējamā līme un audums tas pats biezais, kas griestiem. Pagaidām turas Tiesa, vienai aizmugurējai stoikai "klipši" aplauzti, to neuzliku. Tagad jau kādu mēnesi mētājas pa šķūni. Vēlāk apskatīšos, kā uzvedas, uzturoties tādos apstākļos - vēsumā un mitrumā.
Kādā cenā nāk Alkantara?
Ps griesti izskatās
Ps griesti izskatās
Alkantaras aizvietotājs maksā 8 eur metrā.FME rakstīja:Kādā cenā nāk Alkantara?
Ps griesti izskatās
Bildēs viss izskatās labāk kā dzīvē :) Patiesība ir tāda, ka griestu stiklšķiedra pati par sevi ir sabojājusies un sākusi slāņoties no malām. :(
Katrā ziņā sliktāk jau nebūs
Gribas redzēt kā izskatās mašinas salonā
Palasot rodas iespaids, ka tas pārlīmēšanas process sarežģītāks par dzinēja maiņu vai auto pārkrāsošanu!
Es savam aplīmēju aizmugurē "tumbu plauktu" ar audumu paklāja biezumā, līmi uzklāju pabiezā slānī un nogaidīju līdz kļūst pieskārienu droša, tad uzklāju audumu un stingri piespiedu, viss sanāca ok., pagājuši 2-3gadi un vēl joprojām turas kā pielīmēts!:D
Es savam aplīmēju aizmugurē "tumbu plauktu" ar audumu paklāja biezumā, līmi uzklāju pabiezā slānī un nogaidīju līdz kļūst pieskārienu droša, tad uzklāju audumu un stingri piespiedu, viss sanāca ok., pagājuši 2-3gadi un vēl joprojām turas kā pielīmēts!:D
Beidziet māžoties ar savu aļkantaru tas ir tas pats zamš tikai krieviski saskatījušies krievu blogerusCaK rakstīja:Alkantaras aizvietotājs maksā 8 eur metrā.FME rakstīja:Kādā cenā nāk Alkantara?
Ps griesti izskatās
Bildēs viss izskatās labāk kā dzīvē :) Patiesība ir tāda, ka griestu stiklšķiedra pati par sevi ir sabojājusies un sākusi slāņoties no malām. :(
Un šis materiāls nav pat zamša aizvietotājs, pilnīgi cits materiāls
Iesaku ņemt veco labo 88 līmi, nopērkama kaut vai depo, maksā nepilns piecītis par 700gramiem, vajadzēs vismaz trīs burkas uz griestiem, bet bus 100% garantija, ka turēsies klāt un salīmēs arī atslāņoto šķiedru Vienu stoiku steigā pavirši salīmēju, uzmetās krunka, pēctam divus vakarus pēc kārtas plēsu nost jo plīsa tak blakus ne līmes vietā un masku noteikti nopirkt vajag jo citādi vēl ilgi pēc aplīmešānas gribēsies paostīt
No šitās airsola līmes nāks nost tik un tā, sevišķi nostieptās vietās!
Ir dažādi veidi, atkarīgs no apstrādes, bet autiņos izmantotie pilnīgi dabīgais protams, ka nav, tīri izmaksu dēļ un dabīgais ir smags!elksnis rakstīja:JānisK-[JK] rakstīja:Aļkantara
Zamšādā
māksligais zamsis gan jau,... saulē paliek zils/violets
Līmi mēģināji plānās kārtās uz abam pusēm... ?
Es arī iesaku 88 līmi, lēta, laba un izturīga. Jāpiekrīt, ka masku tiešām būtu ieteicams izmantot, jo saelpojoties to līmi var šķist, ka pienākuši Ziemassvētki ar visiem specefektiem!
Es uz stoikām līmēju to biezo, viss bija tip-top. Ar to pašu līmi kas tev baloniņos. Viens stoikas gals tāpat ieiet panelī , un tur neko nevarēs redzēt .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 59