E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 131
- chevron_right
pa cik auto vel pie manis,tad ir vajadziba pec kada kursh man varetu jumtu salabot
ceru,ka shovasar vel nobraukshu ar vinju
ceru,ka shovasar vel nobraukshu ar vinju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Pa cik e38 kkad drizuma ies uz parkrasoshanos,tad bus jaizbauda vasara ar sho
ar kompatu pa brugji
3800
bet nu cena tada bus,kad viss tiks sapulets,savests jumts kartiba
tagad domaju,kadu krasu centriem krasot.sho pashu peleko un sapulet vai ko interesantaku
bet nu cena tada bus,kad viss tiks sapulets,savests jumts kartiba
tagad domaju,kadu krasu centriem krasot.sho pashu peleko un sapulet vai ko interesantaku
ar kompatu pa brugji
Izskatās labi
Nebūs saulē tieši būs tā kā vajag. mani ex diski bija kaut kādā Audi grafīta krāsā un bija ļoti labi,vizmaz man patikacipruss18 rakstīja:bus pa tumshu man liekas
Instagram - Sandis_e36
Arī tagad ļoti labi izskatās, nav īsti vajadzība mainīt.
Te tie rondeli izskatās mega labi
Brivdienas sapulesim diskus
ar kompatu pa brugji
Aizmuguri obligāti jāpiesēdina un būs pa smuko
Bomba, i like
Ahodien dzinejs radija brinumus.
Aizbraucu ciemos pie gda,sataisiju baguzi un gribeju braukt majas.iedarbinaju un no 6 podiem 4 tik gaja.pa cik biju mazgajis dzineju,udens bija podos pie pipitem ticis.nomainu,nekas nemainas,iznjemu sveces a tur kapi nomainu tas un jaunas pipites ar indukcenem,huju,pekshnji ari 6tais pods atsakas.nomainu to,braucu majas un atkal kads no podiem pazuda begas aizgaja,bet nu uz brivdienam samainishu jaunas sveces un gribetos salikt audi a4 1.8t indukcenes jaunaas
Aizbraucu ciemos pie gda,sataisiju baguzi un gribeju braukt majas.iedarbinaju un no 6 podiem 4 tik gaja.pa cik biju mazgajis dzineju,udens bija podos pie pipitem ticis.nomainu,nekas nemainas,iznjemu sveces a tur kapi nomainu tas un jaunas pipites ar indukcenem,huju,pekshnji ari 6tais pods atsakas.nomainu to,braucu majas un atkal kads no podiem pazuda begas aizgaja,bet nu uz brivdienam samainishu jaunas sveces un gribetos salikt audi a4 1.8t indukcenes jaunaas
ar kompatu pa brugji
Audi 1.8t indukcenes gribēt nav kaitīgi
Tik priekš kam? BMW m52 stockā ir labas bremi spoles, priekš kam likt kaut ko citu
Tik priekš kam? BMW m52 stockā ir labas bremi spoles, priekš kam likt kaut ko citu
Zilu jo tie brūnie marakeš lidzigie toņi ir pilna LV un uz visādām markām bet svaigs tumši zils gan ir ļoti reti
Instagram - Sandis_e36
Rit uxklas ka paraugu un tad redzes.bet par marakses tev taisniba,lai gan ka kraasa man ljoti patik
es esmu tagad grūtas izvēles priekšā
es esmu tagad grūtas izvēles priekšā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 131