Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 120
- chevron_right
Kas varētu būt pie vainas, auto slāpst nost tukšgaitā, arī ar atvienotu tukšgaitas regulātoru... Pēc kā tas viss parādijās-
Tika mainīta blīve zem eļļas filtra mājiņas, un tika mainītas gumijas trubiņas benzīnam pie sprauslu sliedes kuras ir...
un braucot ja zem 1600agriezieniem tad braucot takā rīstās a ja ber virsū, tad viss kārtībā, un sajūta ja netopī, ka 2cilindri nestrādā...
Motors m40b18...
Tika mainīta blīve zem eļļas filtra mājiņas, un tika mainītas gumijas trubiņas benzīnam pie sprauslu sliedes kuras ir...
un braucot ja zem 1600agriezieniem tad braucot takā rīstās a ja ber virsū, tad viss kārtībā, un sajūta ja netopī, ka 2cilindri nestrādā...
Motors m40b18...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Varbūt relejs otrādi jāsprauž, vai vienkārši jāiziet cauri vadiem, kas pie releja pienāk, varbūt tur nepareizi kautkādi vadi salikti, jo viens vads nāk no slēdža, bet cits iet no akumulatora caur releju uz lampāmseeingman rakstīja:aizbrauc ka nu pie elektriķa a to nosvilinasi vel auto
Sveiki vai kad man var pateikt kaa viss labak nonemt noast salona ventelatoru ? Man vins ir motora talpa bez kodiskas
Noņem logu slotiņas, noņem plastmasu zem tām, noņem aizsargpannu un tad atliek tik saprast, kā izņemas tas motoriņš.
Noņem apkārt esošos plastmasus (uzmanīgi), neko nesalauz un tad atspriego stiepli, kas motoriņu tur. Tālāk roku veiklība, izmānīt to ārā no tās vietas.
Noņem apkārt esošos plastmasus (uzmanīgi), neko nesalauz un tad atspriego stiepli, kas motoriņu tur. Tālāk roku veiklība, izmānīt to ārā no tās vietas.
A nu paldies nav nekas traks janem noast :)
tagad, kad zinu kā zidabūt āra, vajadzētu man beidzot sataisīt to stulbo čīsktekli
man tas ventilators bija ar 2 spārniņiem (kāmju riteņiem) man sanāca izņemt logutīrītāja mehānismu, lai viņu nomainītu, atradās vēl gudrinieki, kas teica, ka viņs mainās tikai no salona puses - jāņem panelis nost utt, zobus jau arī var labot caur dirsu ne?
Nu paldies kad pateici man tas aiznema kadas 10 min :d un tika divi man pazuda tie stulbie dzelzi kas tur toas plasmasus :d
dogMa rakstīja:Noņem logu slotiņas, noņem plastmasu zem tām, noņem aizsargpannu un tad atliek tik saprast, kā izņemas tas motoriņš.
Sveiki!
Probleema ir taada ka nestrādā nedz Spidometra,pečkas un arii pulksteņa apgaismojums briiziem iebraucot kaadaa bedree uz briidi iesleedzas bet atkal pazūd un taa visu laiku.... Drosinatajus visus parbaudiju visi ir kaartiibā!
Varbūt kaads var pateikt kuros vados iespejams jameklee probleema ? Vai arii kkur citur ?
Mašiina e36 91.gada
Probleema ir taada ka nestrādā nedz Spidometra,pečkas un arii pulksteņa apgaismojums briiziem iebraucot kaadaa bedree uz briidi iesleedzas bet atkal pazūd un taa visu laiku.... Drosinatajus visus parbaudiju visi ir kaartiibā!
Varbūt kaads var pateikt kuros vados iespejams jameklee probleema ? Vai arii kkur citur ?
Mašiina e36 91.gada
Paskaties, kas notiek ar dimmer slēdzīti, t.i., ar ko regulē apgaismojuma intensitāti.
Nu iznemot vinu arā taa sheema bija tadaa iedzeltenaa vai pat zelta kraasa !
A kaa vinu var parbauditt ? Vizuaali vai ar kkaadu testeri ?
A kaa vinu var parbauditt ? Vizuaali vai ar kkaadu testeri ?
Pārbraudiju dimmer sleedzis vins strada ! Mashiina staveja garazaa visu nakti, iekaapjot mashiina iesledzot gaismas viss atkal saaka stradat bet kaa atkal izsleedzu-iesledzu taa pazuda apgaismojums...!dogMa rakstīja:Paskaties, kas notiek ar dimmer slēdzīti, t.i., ar ko regulē apgaismojuma intensitāti.
Varbuut vai kadaa stekerii vai kkur!KAads var iemest link kur paradiitas sheemas lai parbraudiitu vadus :?
PAldies !
Ka viss ertak un vienkarsak var iznemt pecku un tikt pie motorina kurs laikam beigts jo nepus gaisu..vai tur ari ir kads relejs drosinatajs peckai kurs ar varetu but pie vainas
Visiem e36 motoriņi mainas no motortelpas.
ja digitālā klima un visi drošekļi veseli, tad es vairāk liktu uz paneli/ezi, nevis pašu motoriņu.
ja digitālā klima un visi drošekļi veseli, tad es vairāk liktu uz paneli/ezi, nevis pašu motoriņu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nav.digitala...skatijos ka no motora telpas gruti butu kam tikt klat..kurejie ir drosinataji vai releji uz pecku???[vimeo][/vimeo]
Pamēgini dabūt citu gaismu slēdzi - man tas bija atdevis kājas. ja ir iespēja, paprasi kaut vai comam kādam, strādājošu slēdzi, ieliec, pamēģini, ja iet tad viss skaidrs1076driver rakstīja:Pārbraudiju dimmer sleedzis vins strada ! Mashiina staveja garazaa visu nakti, iekaapjot mashiina iesledzot gaismas viss atkal saaka stradat bet kaa atkal izsleedzu-iesledzu taa pazuda apgaismojums...!dogMa rakstīja:Paskaties, kas notiek ar dimmer slēdzīti, t.i., ar ko regulē apgaismojuma intensitāti.
Varbuut vai kadaa stekerii vai kkur!KAads var iemest link kur paradiitas sheemas lai parbraudiitu vadus :?
PAldies !
man uzradas peksnji neizskaidrojama kibele, pati no sevis iedegas blavi miglinieku spuldzite instrumentu paneli un kad piespiez podzinju vinja sak degt koshaak. kkur isais??? citreiz nedeg nekas. bedres nav pie vainas jau pameginaju pakratities!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Var gadīties, ka pie vainas ir miglinieku relejs, no tā iziet divi vadi - viens uz miglām, un otrs uz indikatoru spidometrā Paprovē ielikt citu releju, nemainās nekas?djjys rakstīja:man uzradas peksnji neizskaidrojama kibele, pati no sevis iedegas blavi miglinieku spuldzite instrumentu paneli un kad piespiez podzinju vinja sak degt koshaak. kkur isais??? citreiz nedeg nekas. bedres nav pie vainas jau pameginaju pakratities!!!
Akja nekontakts var rasties no apsubejusa vada ? Vienu reizi bija par valiigu, to noversu. Sovakar atkal nekontakts bija.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 120