Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- …
- 2228
- chevron_right
195/45 vai 195/40 gumiju un brauc, bet viss atkarājas no sēdinājuma un amortizatoru cietībasBuKTOP rakstīja:Kādi varianti uzlikt R17 8.5J ET13 diskus bez arku valcēšanas ??
Kaada gumija viss labaak seedees ???
Tas lētāk ir tā nosacīti, jo man būtu maksimāls čakars, lai pēc tam to stiklu saremontētu un tajā pašā vakarā jau vajadzēja braukt.uteo rakstīja:Tad jau lētāk stiklu izsist
Juus ko kaada sishana
Panjem metaala pakaramo , iztaisno un galaa uzmet cilpu "U" burta formaa , panjem plastmasa laapstinjas un paloki valjaa prieksh. Durviim stuuri - spraud un speelee
Panjem metaala pakaramo , iztaisno un galaa uzmet cilpu "U" burta formaa , panjem plastmasa laapstinjas un paloki valjaa prieksh. Durviim stuuri - spraud un speelee
nezinu, vai vel aktuali, bet pats savējo arī esmu mūķējis vaļā pāris reizesEmzī rakstīja:Bll.. Man aizslēdzās mašīna un iekšā palika atslēgas![]()
Kādi varianti?
Izpalīdziet kāds, lūdzu, kas deg labāk, 95, 98 vai dīzeļdegviela?
Kāds varētu pastāstīt ar ko un kā varētu uzrakstīt uz mašīnas stikla, lai pēc tam viegli nomazgātos nost? Positivus patriots. 
un kā nost dabūji? tas pašlīmējošais pie tā stikla normāli turēsies?
Ir problēma, nepārkačā degvielu no vienas bākas puses uz otru? Kāds ir saskāries?
Kurš gads autiņam?
Bet paskaties pārteces trubas virs bākas (ja tāds ir). Atvelc, pastumdi trubiņas un pievelc atpakaļ. Lai apskatītu kaut cik tās trubiņas, noņem vāciņus zem aizm. beņķa.
Bet paskaties pārteces trubas virs bākas (ja tāds ir). Atvelc, pastumdi trubiņas un pievelc atpakaļ. Lai apskatītu kaut cik tās trubiņas, noņem vāciņus zem aizm. beņķa.
Turējās labi un tad, kad vajadzēja nost dabūt, izdarīt to nebija grūti.pupsiks rakstīja:un kā nost dabūji? tas pašlīmējošais pie tā stikla normāli turēsies?
Kurš te bija no Mārcienas vai Madonas ? Man garlaicīgi sāk palikt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man 1991, augšējām trubām viss ok. Kā vispār vinjam tiek pārpumpēta degviela no vienas uz otru? Cau appakšu?dogMa rakstīja:Kurš gads autiņam?
Pirms facelift'am pa augšu, pa tām caurulēm, t.i., caur to 1 cauruli. Pārpumpējas uz vakuuma principa.. Tātad šļauciņa nav hermētiska.
Tev tagad tā vienreiz gadījās vai visu laiku tā ir?
Tev tagad tā vienreiz gadījās vai visu laiku tā ir?
Nuu vienā brīdī parrādījās un tā tagad visu laiku ir.
Tu domā šo te trubiņu?
http://www.turnermotorsport.com/image/e ... kit_lg.jpg
Tu domā šo te trubiņu?
Pēdējais labojis Patins - 17 Jūl 2013, 22:04, kopā labots 1 reizi.
kādā ciparā tgd tirgojas lietoti AC SCHNITZER type 2 R17 ar kkādām tipa mazbrauktām gumijām?
coupe 2.8
jepal kas par jautājumu.
nu tak tirgojas tādā ciparā kādā īpašnieki tirgo. ja neviena nav tirgošanā tātad netirgojas 
Jap. Un vispār paskaties visas šļauciņas pie pludiņa un sūkņa.Patins rakstīja:Nuu vienā brīdī parrādījās un tā tagad visu laiku ir.
Tu domā šo te trubiņu?
ok paldies par info. Rīt pārčekošu trubas.
Dzeki izlidzat, vajag zinat kads izskatas m52b28 ews un cips un saprotu atslegas ari vajag???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- …
- 2228