Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 431
- 432
- 433
- 434
- 435
- …
- 1297
- chevron_right
Jau meginaju izslēgt ieslēgt mājāš pasēdēt un atkal ieslēgt iedarbināt nekādas problēmas bet stūre kā stāv tā stāv!elksnis rakstīja:mēģini ieslegt un izslēgt velreiz.... garāža vajadzēs pusatomatu vai skurvju ekstraktoru...
Pēdējā laikā problēmas ar aizdedzes atslēgas mehānismu ja tā to var nosaukt.
Griežot atslēgu jau pašā sākumā atdurās, netieku pat līdz lampiņām panelī, un tā 10-20x griežot atslēga aiziet un viss kārtībā.
Kādam ir bijis līdzīgi?
Griežot atslēgu jau pašā sākumā atdurās, netieku pat līdz lampiņām panelī, un tā 10-20x griežot atslēga aiziet un viss kārtībā.
Kādam ir bijis līdzīgi?
Money rakstīja:Jau meginaju izslēgt ieslēgt mājāš pasēdēt un atkal ieslēgt iedarbināt nekādas problēmas bet stūre kā stāv tā stāv!elksnis rakstīja:mēģini ieslegt un izslēgt velreiz.... garāža vajadzēs pusatomatu vai skurvju ekstraktoru...
kustini stūri un slēgā... citu variantu uz ielas nav....
sandzhus rakstīja:Pēdējā laikā problēmas ar aizdedzes atslēgas mehānismu ja tā to var nosaukt.
Kādam ir bijis līdzīgi?
sadilis sledzenes mehanisms....
man arī kustinot vienu slotiņu ir baigā brīvkustība, noņēmu to virsas plasmasu un tur apakšā bija uz pusēm pārplīsis metāla kronšteins.inferno-ex rakstīja:Kopēju no tēmas par logu tīrītājiem: Jautājums par pašu mehānismu. Pamanīju, ka pakustinot slotiņas ar roku mehānismā jūtama baigā brīvkustība, viņai ir jābūt? Ja nē, tad kurā vietā viņa veidojas un kas jāmaina, lai no viņas atbrīvotos? Jau otrās slotiņas gada laikā nokautas, pieļauju, ka tas varētu būt pie vainas :/
@instagram - anrijs.v
Es jau viņu kustinaju raustiju 30 min....elksnis rakstīja:Money rakstīja:Jau meginaju izslēgt ieslēgt mājāš pasēdēt un atkal ieslēgt iedarbināt nekādas problēmas bet stūre kā stāv tā stāv!elksnis rakstīja:mēģini ieslegt un izslēgt velreiz.... garāža vajadzēs pusatomatu vai skurvju ekstraktoru...
kustini stūri un slēgā... citu variantu uz ielas nav....
generators no m44 deres ieks m42? pec eparts.lv izskatas ka jader..
???
???
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
ja kas man ir sedana logu tiritaju mehanisms ar visu motorijunleai rakstīja:man arī kustinot vienu slotiņu ir baigā brīvkustība, noņēmu to virsas plasmasu un tur apakšā bija uz pusēm pārplīsis metāla kronšteins.inferno-ex rakstīja:Kopēju no tēmas par logu tīrītājiem: Jautājums par pašu mehānismu. Pamanīju, ka pakustinot slotiņas ar roku mehānismā jūtama baigā brīvkustība, viņai ir jābūt? Ja nē, tad kurā vietā viņa veidojas un kas jāmaina, lai no viņas atbrīvotos? Jau otrās slotiņas gada laikā nokautas, pieļauju, ka tas varētu būt pie vainas :/
tak to bezgalvas skruvi var ari ar meiseli vai sliktakaja gadijuma plakano skruvgriezni atsist vaļā (ne jau galviņu cirst nost)elksnis rakstīja:mēģini ieslegt un izslēgt velreiz.... garāža vajadzēs pusatomatu vai skurvju ekstraktoru...
Kas kam ātrāk... 
Jautājums sekojoš . Vai te ir kāds no Cēsīm , kurš ar bmw ir uz Tu ?
No cēsīm ir! Atkarīgs no tā kas tef vajadzīgsGT. rakstīja:Jautājums sekojoš . Vai te ir kāds no Cēsīm , kurš ar bmw ir uz Tu ?
nu man sanāca 2 vai 3 sitieni ar meiseli un pēc tam ar plaķenēm vai pirkstiem, jau vairs neatceros, izskrūvējuelksnis rakstīja:Kas kam ātrāk...
nedomāju, ka ātrāk būtu bijis metināmo vēl rubīt klāt, gāzi griezt vaļā, masas klemmi likt virsū, uzgrieznīti meklēt, metināt, tad atkal to visu vākt nost....
ja uzliek spidometru no 6cil dizela uz 6cil benzinu, vins radis pareizi? tahometrs negļučīs? 
SunCoast Customs IIIM
Ok, cik grūti ir viņu nomainīt?elksnis rakstīja:inferno-ex rakstīja:Kopēju no tēmas par logu tīrītājiem: Jautājums par pašu mehānismu. Pamanīju, ka pakustinot slotiņas ar roku mehānismā jūtama baigā brīvkustība, viņai ir jābūt? Ja nē, tad kurā vietā viņa veidojas un kas jāmaina, lai no viņas atbrīvotos? Jau otrās slotiņas gada laikā nokautas, pieļauju, ka tas varētu būt pie vainas :/
pats mehānisms sadilis.... maini nost....
Visu rādīs pareizi.Meeris rakstīja:ja uzliek spidometru no 6cil dizela uz 6cil benzinu, vins radis pareizi? tahometrs negļučīs?
Liekas, ka auksts motors iet labāk, tā varētu būt, vai meklēt kkur problēmu?
jautajumu uzdod tagad kad araa auksts gaiss, to daudzi noveerojushi, ka auto iet labaak ka araa dzestrs un auto nav uzsilis... viss driizaak auksts gaiss ir bliivaakplaksteris rakstīja:Liekas, ka auksts motors iet labāk, tā varētu būt, vai meklēt kkur problēmu?
Ja es pareizi sapratu jautājumu, tad vari meklēt problēmu. Uzsilušam motoram jebkurā gadījumā jāgriežas labāk par aukstu.
tīri tā, ar aukstu neesmu gāzējis, bet dodot līdz 2.5 pakām, labāk ceļinferno-ex rakstīja:Ja es pareizi sapratu jautājumu, tad vari meklēt problēmu. Uzsilušam motoram jebkurā gadījumā jāgriežas labāk par aukstu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 431
- 432
- 433
- 434
- 435
- …
- 1297