Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- …
- 539
- chevron_right

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Vakara wannabe snaphsot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Šodien šis tas padarīts,bembis sāk atgūt savu priekšu,un beidzot tika iedarbināta jaunā dvēsele ar!s30 vēljoprojām vietā ;D

Beidzot nomazgājos 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Kura gada tev tas e36 ir ar tādu rādījumu, kāds 2007. nekas personīgs, vnk nevarēju noturēties un neiepostēt.Pērkons rakstīja:marens rakstīja:

P.S. Šie snēpi ar skaisto ciparu kombinācija uz odometra vienmēr izraisa smaidu sejā gan 200štukas gan 300štukas!

Bērziņ Jāņa auto pirms pāris gadiem.

kristaps90 rakstīja:Kura gada tev tas e36 ir ar tādu rādījumu, kāds 2007. nekas personīgs, vnk nevarēju noturēties un neiepostēt.Pērkons rakstīja:marens rakstīja:![]()
P.S. Šie snēpi ar skaisto ciparu kombinācija uz odometra vienmēr izraisa smaidu sejā gan 200štukas gan 300štukas!![]()
Bērziņ Jāņa auto pirms pāris gadiem.
Nevajaga uzbrukt visiem! Man ir gandriz jau 305k un ir ists!

Kaut kas briest!

Nevajaga uzbrukt visiem! Man ir gandriz jau 305k un ir ists!
[/quote]
Lai tā būtu,nevienam necenšos aizskart jūtas, vnk 200k liekas bišk par traku un svaigas 300k e36tajam, nūū labi moš kādam tiešām lolotam un neceļojušam no rokas rokā eksemplāram vel varētu but tās 300k oem.
Labi nespamosim!

Lai tā būtu,nevienam necenšos aizskart jūtas, vnk 200k liekas bišk par traku un svaigas 300k e36tajam, nūū labi moš kādam tiešām lolotam un neceļojušam no rokas rokā eksemplāram vel varētu but tās 300k oem.
Labi nespamosim!

ziemaa vismaz noskrējiens lielāks nepaliek. 

Nevajag runat daudzskaitli. Man personigi ir 257k un pec Vacijas servisa gramatinjas skatoties ir reals nobraukums.edzis rakstīja:Es domāju, ka reālais nobraukums žurkām ir ap 700k
Lai nav offtopiks , pavecs snaps no augusta jajam kaplis , ar parsteidzosi jaudigu 2.0 motoru bija

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- …
- 539