Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds gadījumā nezin kur šodien ap astoņiem ziepniekalnā var dabūt pacēlāju vai estekāsi uz kuras autiņu pārbaudīt?
kāds negrib nopirkt 2biļetes uz festivālu - Pestivāls ? 
Sdn tika izdariti pedejie kempa pieskarieni izputejam un žigulīts tika likts lieta nakts dopa
vsm zinams ka zigul ar sudiegiem aizm amishiem pie 120 km/h japiedma ka pievakt likuma
Secinajumi:
1. Obligati jasak meklet aizmugure jauni amartizatori
2. Vajag nopirkt pareju savadak sture keras kajas
3. Vajag dabut normalas logu slotinjas savadak redzamiba apgrutinata
4. Nevajadzeja darba apaviem braukt,slid kaut ka nost no pedaliem
5. Nakosh reiz bus janosledz kartigak cels, vienu majas piebraucamo nenosledzam (pietruka cilveki) un nacas nomest atrumu.
Secinajumi:
1. Obligati jasak meklet aizmugure jauni amartizatori
2. Vajag nopirkt pareju savadak sture keras kajas
3. Vajag dabut normalas logu slotinjas savadak redzamiba apgrutinata
4. Nevajadzeja darba apaviem braukt,slid kaut ka nost no pedaliem
5. Nakosh reiz bus janosledz kartigak cels, vienu majas piebraucamo nenosledzam (pietruka cilveki) un nacas nomest atrumu.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Turpmāk ja tev interesē pacēlājs zepā, jautā aizdomām bagāts viņš tur strādā servī.ZzevsS rakstīja:Kāds gadījumā nezin kur šodien ap astoņiem ziepniekalnā var dabūt pacēlāju vai estekāsi uz kuras autiņu pārbaudīt?
Izskatās pēc Imola rot
Cik aptuveni smags ir E36 reduktors - typ210, ja tas ko maina, googlē neko nevaru atrast..
Varbūt kāds ir svēris savu? Būs pāri 30kg?
edit : šķiet ka atradu - 42kg
Cik aptuveni smags ir E36 reduktors - typ210, ja tas ko maina, googlē neko nevaru atrast..
Varbūt kāds ir svēris savu? Būs pāri 30kg?
edit : šķiet ka atradu - 42kg
Srocna vajag sametinat 2 caurumus slieksnu apaksas. PM kas to var izdarit?
Dj_Zii itkā metinoties var uzzināt pie viņa servisa "Apelsīns"!
dzēsts
OK, plds!erda rakstīja:Dj_Zii itkā metinoties var uzzināt pie viņa servisa "Apelsīns"!
Es nebaidos, ka nositīšos ar 200 km/h lielu ātrumu. Man ir bail kad pazaudēšu savus sapņus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
mļin, negribu gulēt 
Tad tev ātrāk uz Moto poweru..zuze91 rakstīja:Es nebaidos, ka nositīšos ar 200 km/h lielu ātrumu. Man ir bail kad pazaudēšu savus sapņus.
Sasmējos vakar izlasot twitterī.
"-Tu esi kā BMW e36
-Skaista?
-Nē, žurka!"
"-Tu esi kā BMW e36
-Skaista?
-Nē, žurka!"
Šitiem te kas 36 sauc par žurkām vajag īstas žurkas pie deguna pielikt un paprasīt vai ir līdzība.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
es pienemu domu ka e36 un zurka nav domata ka lidziba bet gan kaa daudzums ka e36 ir uz katra stura un daudz uz ielam un liena araa no visam ielaam kaa zurkas no visam skirbaam u.t.t
tad jau e30 un huliganu arii var kadam deguna prieksa nolikt un likt salidzinaat

tad jau e30 un huliganu arii var kadam deguna prieksa nolikt un likt salidzinaat
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu lab, huļigankām ir cits stāsts, tur jau pie iesaukas piestrādāja urlāni, kas taisīja sūdus ar e30KLAVINS rakstīja:es pienemu domu ka e36 un zurka nav domata ka lidziba bet gan kaa daudzums ka e36 ir uz katra stura un daudz uz ielam un liena araa no visam ielaam kaa zurkas no visam skirbaam u.t.t
tad jau e30 un huliganu arii var kadam deguna prieksa nolikt un likt salidzinaat![]()
Par e36 un žurku - manuprāt tas arī ir radies tad, kad e36 parādījās, jā pirmkārt viņi bija daudz, otrkārt ar viņiem brauca visādi zaglēni un rokaspuiši, kas regulāri spraucās pa vidu, un kā jau teici, lien ārā no visurienes ik pa laikam, kā žurka
Tas tāds, mans viedoklītis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- …