Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- …
- 1297
- chevron_right
Bet tas, ka ēd tosolu un eļļu..? Nevarētu būt galva, vai galvas blīve?soulles rakstīja:znacit sanaak ka jaskataas udens suknis vai nav atkavies ...
tosolāā ella ir vai nav ?
Tosolā eļļas nav.soulles rakstīja:tosolāā ella ir vai nav ?
Ir kads iesakams virpotajs Riga? Vajag cetras plastmasas shaibas izvurpot.
kontaktus studija

kontaktus studija
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
bļin tommas es tev prasīju pēc kā tu spried ka ēd eļļu un tosolu, kā tas izpaužas.
Ā sorry, tpc, ka pirms 3-4 nedeeljaam mainiiju to termostatu, atgaisoju kaadas 10 reizes un piegaazu pilnu ar tosolu, sodien pētīju kas radiatorā notiek, a tas pus tukšs, un pēc kā spriežu, ka eļļa, jo 9. decembrī gāju skati ar jauno motoru un eļļa bija piegāsta pilna, kā nekā jauns motors ieliks, šodien paskatos eļļas līmeni, a eļļa zem minimālās svītriņas līnijas.. Bet neticās, ka 2os mēnešos varēju tik daudz eļļu nobraukt, kgan pat ikdienā ar to mašīnu tik daudz nenobraucu nu kādi 20 km dienā, jo ir darba mašīna un nav vajadzības to bembi kustināt. + tam visam, mašina no pilnīgi auksta motora uzsilst, 3-5ās minūtēs.seeingman rakstīja:bļin tommas es tev prasīju pēc kā tu spried ka ēd eļļu un tosolu, kā tas izpaužas.
nu un kas no izpūtēja darās?
radiatoram nav jābūt pilnam līdz augšai, sānos ir atzīme - strīpiņa ar uzrakstu "kalt", līdz kurai jābūt līmenim, kad motors ir auksts, ja tu piegāz pilnu tad uzsilstot pa korķa vārstu visu izdzen ārā.
eļļa mierīgi var zust gar vārstu vāka blīvi vai dajebkuru citu blīvi.
radiatoram nav jābūt pilnam līdz augšai, sānos ir atzīme - strīpiņa ar uzrakstu "kalt", līdz kurai jābūt līmenim, kad motors ir auksts, ja tu piegāz pilnu tad uzsilstot pa korķa vārstu visu izdzen ārā.
Nē nu protams, ka bija līdz atzīmei, neizteicos pareizi. Blīves itkā visas saliktas jaunas, baigi nopuņķojies viņs nav, tik gar transmesiju un vel tur vienu vietu, bet nu nejau tik daudz eļļa varēja vnk iztecēt, pie izpūtēja, nu nemāku teikt, kam tur būtu jānotiek? Baigi itkā nedūmo, vienīgi pēc deģi ness, bet tas man liekas, dēļ tā ka zondei kkas nav, jo ēd ar 20l un 100kmseeingman rakstīja:nu un kas no izpūtēja darās?
un kā vēl var iztecēt, man vienreiz bija motors, kur 2 nedēļās 2 litri eļļas pa vārstu vāka blīvi izsipās ārā, manīt to , ka eļļa tur zūd varēja tikai kad kāda pile uz izpūtēja trāpīja
antifrīzs arī var uj kā zust, bija viens kam zuda - nebija temp devējs galvā pievilkts, visu laiku suloja garām.
Tad vēl standarts ir ka radiators sulo, kad uzsilst un ir neliels spiedieniņš sistēmā, līdz ar to viss, kas tur izsulo paņem un iztvaiko.
antifrīzs arī var uj kā zust, bija viens kam zuda - nebija temp devējs galvā pievilkts, visu laiku suloja garām.
Tad vēl standarts ir ka radiators sulo, kad uzsilst un ir neliels spiedieniņš sistēmā, līdz ar to viss, kas tur izsulo paņem un iztvaiko.
Nu labi, bet tad anyway, kā lai zin ka galva vai blīve beigta un tad kas varētu būt par problēmu ja ne tā?seeingman rakstīja:un kā vēl var iztecēt, man vienreiz bija motors, kur 2 nedēļās 2 litri eļļas pa vārstu vāka blīvi izsipās ārā, manīt to , ka eļļa tur zūd varēja tikai kad kāda pile uz izpūtēja trāpīja
Nu apseko visu, lai nekur nekas netek un pēc tam skaties.
Un ja ēstu antifrīzu, tad motoram darbojoties, radiatorā vajadzētu būt diezgan paielam spiedienam, tā, ka trubas ir akmenscietas. + balti dūmi no izpūtēja diezgan lielā daudzumā
ja ēd eļļu, tad minot grīdā ir zilgani dūmi un konkrēti smird pēc degušas eļļas - palūdz, lai kāds pabrauc aiz muguras un paskatās, pašam braucot diezgan pagrūti noteikt.
Un ja ēstu antifrīzu, tad motoram darbojoties, radiatorā vajadzētu būt diezgan paielam spiedienam, tā, ka trubas ir akmenscietas. + balti dūmi no izpūtēja diezgan lielā daudzumā
ja ēd eļļu, tad minot grīdā ir zilgani dūmi un konkrēti smird pēc degušas eļļas - palūdz, lai kāds pabrauc aiz muguras un paskatās, pašam braucot diezgan pagrūti noteikt.
ja jau tik traki ēd ellu tad jau pats ar var redzēt vai sit zilīti vai nē itīpaši atmetot gāzi ..
un par tosolu atskrūvē mazo korķīti radiatorā un uzlej pilnu paskaties vai aizies prom vai nē ja aiziet tad sistēmā ir gaiss un mēģini viņu gaisot 200% ka temperatura kāpj jo kāds gaisa burbulis palicis iekšā .
par zondi mēģini novienot nost patēriņam vajadzētu but normālam
un par tosolu atskrūvē mazo korķīti radiatorā un uzlej pilnu paskaties vai aizies prom vai nē ja aiziet tad sistēmā ir gaiss un mēģini viņu gaisot 200% ka temperatura kāpj jo kāds gaisa burbulis palicis iekšā .
radiatora labajai trubai arī ir ļoti liels spiediens, dūmi ir balti bet ne tik ļoti, esmu redzējis, kā mašīnai deg eļļa un mākonis tur ir milzīgs.. Paldies par info.seeingman rakstīja:Nu apseko visu, lai nekur nekas netek un pēc tam skaties.
Nu zilīti nemet, bet kas bija jocīgi un šodien tik parādījās atvienojot gmm un pievienojot atpakaļ, kad uzsildu mašīnu 3-5ās minūtēs kas ir nedabīgi ātri, tad braucot un atlaižot gāzi, vai ieliekot brīvgaitā, apgriezieni nenokrīt zem 1ai štukai bet stāv kkur uz 1,2 - 1,3, bet līdz 1,5 gan neturās..soulles rakstīja:ja jau tik traki ēd ellu tad jau pats ar var redzēt vai sit zilīti vai nē itīpaši atmetot gāzi ..
Vaitad novienojot zondi patēriņš nebūs vel lielāks?
novieno zondi un tad skaties nebūs lielaāks paterins bus normals paterins jo kompis aiziet avārijas rezimā tad
Ā nu sk paldies, un par tiem apgriezieniem ko rakstīju, Tev nav nekas zināms?soulles rakstīja:novieno zondi un tad skaties nebūs lielaāks paterins bus normals paterins jo kompis aiziet avārijas rezimā tad
kur var iegādāties 1mm biezus sliekšņus?
visur piedāvā tikai 0.8mm
visur piedāvā tikai 0.8mm
vispirms saac ar zondi un tad skaties kas notiek
Ok, paldies liels par info, ja kas rakstīšu..!soulles rakstīja:vispirms saac ar zondi un tad skaties kas notiek
2.5 ir parastais spararats, vai jau dubultmasas? un cik mm
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 438
- 439
- 440