Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 93
- chevron_right
ir kāds spots un laiks kur tiekās, vai vienkārši vakarā brauc ielās?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Visiem te mazmotori vai kur prikols no ziemas drifta? Pēc pirmajām 10.min tak paliek reāli neinteresani.
nu princpiā parasti visi tiekās plazā.. un tad brauc šķērēt.essential rakstīja:ir kāds spots un laiks kur tiekās, vai vienkārši vakarā brauc ielās?
ps. es šovakar vēlu līdīšu ārā, ap 22-23 tikai.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Nu lai pa sauso būtu tāds pats efekts (bez piepūles tin visos robos) vajag vismaz 600Zs+A!gars rakstīja:Visiem te mazmotori vai kur prikols no ziemas drifta? Pēc pirmajām 10.min tak paliek reāli neinteresani.
Shovakar plaans skaidrs varetu uz kadiem 22:30 tikties pie elkor plazas un tad kopa laist pa ielam slipet
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
sarunāts. būšū tad 22:30 elkor plazaa.Sabinchix rakstīja:Shovakar plaans skaidrs varetu uz kadiem 22:30 tikties pie elkor plazas un tad kopa laist pa ielam slipet
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
buutu disks ar varētu izlīst. zapaska galīgi lisa
Tad visi tikas 22:30 elkor plaza cik noprotu jaa ?
Kas jums ar to Elkor Plazu? Jus tur slidinaties, or what?
Pacha rakstīja:Kas jums ar to Elkor Plazu? Jus tur slidinaties, or what?
Un kur tu slidinies?
Drīzāk, ko tu piedāvā Pacha?elksnis rakstīja:Pacha rakstīja:Kas jums ar to Elkor Plazu? Jus tur slidinaties, or what?
Un kur tu slidinies?
Sabinchix rakstīja:Shovakar plaans skaidrs varetu uz kadiem 22:30 tikties pie elkor plazas un tad kopa laist pa ielam slipet
noteikti pievienošos
Madona pilnīgs ledus.
Bet uz Gaiziņkalnu un Ļaudonu ceļi uz urrā.
Bet uz Gaiziņkalnu un Ļaudonu ceļi uz urrā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
vot nevaru izdomāt vai šodien nav kur bendzīnu likt
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Veiksminieku degviela :lpg:
StikluMeistars.lv
arī laikam pieripošu.
Sodien Sigulda laiks super,bus jaiet beidzot japielaiz savs auto un jaizmet aplis pa pilsetu
coupe 2.8
ZzevsS rakstīja:Drīzāk, ko tu piedāvā Pacha?elksnis rakstīja:Pacha rakstīja:Kas jums ar to Elkor Plazu? Jus tur slidinaties, or what?
Un kur tu slidinies?
Es sodien kekava un bambaleo..
Lai nesabojātu vakara izpriecas pabrīdināšu ka uz siguldas šosejas virzienā uz siguldu , vangažos notiek REIDS!!! Aptur pilnīgi visus!!
Pēdējais labojis Hiperaktīvais - 31 Dec 2014, 00:19, kopā labots 1 reizi.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 93