e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 62
- chevron_right
huj sapratīsi kas notikaROYALTY rakstīja:njaa... es tak teicu ja dubsepu spele tad driz beigsies... nokileja vai aprāva?
bet ta aizdomīgi pēdēja laika ka griezu vai tinu aizdomīgi labi abi grieza ka bloķim
tad kazrunģi domāju pasvilināt ar bremzitem un gaziti tad bija sitiens kartigs un nedabuju ne atruma ka iesledz atruma gurst masina un pastumt ari newareja ar baigiem klakskiem un 5ciem veciem
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
un varbūt Cēsis kādam ir reduktors ko pārdot
Pēdējais labojis Youngbloodz - 22 Apr 2014, 22:02, kopā labots 1 reizi.
Laikraksta Druva redaktors varbūt pārdodās.
domāju ka saprati ko meklēju;)
nepiefiksēju savu kļūdu ja godīgi nezināju ka pareizi raksta sorry.
nepiefiksēju savu kļūdu ja godīgi nezināju ka pareizi raksta sorry.
Kurš man vakar uzmidžināja ap sešiem pie ģimnāzijas
Moš drīzāk ap pus 7iem? Mirkšķināju priekšējai mašīnai par lampām vsp, bet tad kkādu bmw aiz viņas tik pamanījuEmzī rakstīja:Kurš man vakar uzmidžināja ap sešiem pie ģimnāzijas
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Cēsis tāds pamirums
Tad nu tā vīri kurš jau zin vai brauks uz E36 atklāšanu
kas tev ar motoru? nelaagi duumo..
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Nez kas kas par lietu itkā zili nav balti,bet kāpēc nezinu vis biezāk viņi ir kad uzsāku krustos ne rīta aukstam vis oki ne dūmo ne kā bet katra ziņā jāskatās
juu pie maximas diez gan traki izskatijaas. izskatijaas,ka apskaadeejis arii bikiit esi..
Bet kāpēc balti un ne vienmēr uznāk kad izšauj baltu dūmu šorīt braucu vis oki nez kaut kas bunduli sakrajas vai kā
ja es ziema biki arku saskadeju un aimugurejo bamperi bet tas jau sen un vis ir sikums vis ir taisams
ja es ziema biki arku saskadeju un aimugurejo bamperi bet tas jau sen un vis ir sikums vis ir taisams
nu ja tev kādu vakaru nav ko dariit,vari atbraukt uz servisu paskatiities,kas tev tur notiek..
Tosolu nerij?Ozys 90 rakstīja:Bet kāpēc balti un ne vienmēr uznāk kad izšauj baltu dūmu šorīt braucu vis oki nez kaut kas bunduli sakrajas vai kā
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Var aizbraukt kāpēc gan ne :)tomex rakstīja:nu ja tev kādu vakaru nav ko dariit,vari atbraukt uz servisu paskatiities,kas tev tur notiek..
Tik uz kurieni?
Nop tosols ka bija ta ari ir :)palsed rakstīja:Tosolu nerij?Ozys 90 rakstīja:Bet kāpēc balti un ne vienmēr uznāk kad izšauj baltu dūmu šorīt braucu vis oki nez kaut kas bunduli sakrajas vai kā
ainavu iela 1Ozys 90 rakstīja:Var aizbraukt kāpēc gan ne :)tomex rakstīja:nu ja tev kādu vakaru nav ko dariit,vari atbraukt uz servisu paskatiities,kas tev tur notiek..
Tik uz kurieni?
vnk uzzvani dienu iepriekš 28606041
Aizmirsu kuram no Cēsīm/Priekuļiem solīju savas kupejas parasto salonu pa limonādi, var viņu dabūt.
PM arī izdzēsti
PM
PM arī izdzēsti
PM
Tieši domāju to jautāt. Es obligāti ^^Ozys 90 rakstīja:Cēsis tāds pamirums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43