E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 57
- chevron_right
Kāpēc gan ne man garšo Jamesoncipruss18 rakstīja:Bet varbut vajadzetu jums iepazities
Nekļusti rypjš ja nē es tavā topikā iesūtīšu castrollcipruss18 rakstīja:Man jakljust rupjam?
Anža +1Andzha rakstīja:
Grunte rakstīja:Miskastecipruss18 rakstīja:the same shit
ai blaa ja miskastte tad miskastecipruss18 rakstīja:Sakraso gan un salidzinasim
Ejat uz sabines topiku siekaloties un liekat manai miskastei mieru
AndzaK_LV rakstīja:Grunte rakstīja:Miskastecipruss18 rakstīja:the same shitai blaa ja miskastte tad miskastecipruss18 rakstīja:Sakraso gan un salidzinasim
Ejat uz sabines topiku siekaloties un liekat manai miskastei mieru
cipruss18 rakstīja:Labi sterilo auto ipashnieki.mainat topikus
kad mainisi motoru?
lenkis ir prieksa, pakala vel disku bremzes un gatavs lielakai jaudai, bet bus vai nebus sitaja kkas labs?
Nav nekas pretī bet vajag auto savest kārtībā. Atklāšanā es reddzēju auto miskaste diski maksā vairāk nekā mašina .Man pirmai vietā ir virsbūve pēc tam motors un diskus es varu uzlikt kādus es vēlos. Neapvainojies uz mani dziļa domacipruss18 rakstīja:Labi sterilo auto ipashnieki.mainat topikus
Ko tu te atnāci un sāki piepisties Ciprusam ?:D Kkas sāp, varbūt padalies savā nelaimē ar citiem Ciprusa šrots izskatās pat labi, ja nu vienīgi tas moldings ar numuru nebūtu piestiprināts zemāk kā vajag un jā , bampera krāsaGrunte rakstīja:Nav nekas pretī bet vajag auto savest kārtībā. Atklāšanā es reddzēju auto miskaste diski maksā vairāk nekā mašina .Man pirmai vietā ir virsbūve pēc tam motors un diskus es varu uzlikt kādus es vēlos. Neapvainojies uz mani dziļa domacipruss18 rakstīja:Labi sterilo auto ipashnieki.mainat topikus
Gruntem mēnešreizes sākušās..
cik var apdirst to auto ? kompots mēmi kruts
haubi neesi domājis norūsināt?
Atnāci izgāzt žulti, ironizēt un ņirgāties ??? Tev nav ko darīt???
Ridlihs rakstīja:cik var apdirst to auto ? kompots mēmi kruts
Tikko gribēju raksīt tieši to pašu, viss kopā izskatās labi
Vismaz ir pareiza attieksme.
Tik tas priekšējais bampers tāds drusku uz augšu.
- ikey07
Haube paliks zalja un engjeli ari lai paliek sapnis
par to bamperi jaa,tik nesaprotu kapec vins ir uz augshu
par to bamperi jaa,tik nesaprotu kapec vins ir uz augshu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44