Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 451
- chevron_right
kadam nevajaga numurzimi http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eehlf.html
Bubulis tā arī viņu nevar nekādi nopārdot...???
Visur vieni kapeikizp*sēji. Neviens negrib maksāt par pliku, bet salidzinoši labu isu.RENIO rakstīja:Bubulis tā arī viņu nevar nekādi nopārdot...???
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ko tu domāji ar "...no Vācijas"?!
Neesmu dzīvajā redzējis, bet ja es meklētu isu, tad tavs būtu pirmais, kuru skatītos!
Nesaprotu kas tiem cilvēkiem galvās!
Neesmu dzīvajā redzējis, bet ja es meklētu isu, tad tavs būtu pirmais, kuru skatītos!
Nesaprotu kas tiem cilvēkiem galvās!
Cik tad visi prasa?Bubulis rakstīja:Visur vieni kapeikizp*sēji. Neviens negrib maksāt par pliku, bet salidzinoši labu isu.RENIO rakstīja:Bubulis tā arī viņu nevar nekādi nopārdot...???
Stipri zem 1t. Lai nesāp sirds pārdot, aptīšu ap stabu iztaisnošu ar kāju un pārdošu zem 1t.
No Vācijas domāju ar to, ka pats viņu tur pirku.
No Vācijas domāju ar to, ka pats viņu tur pirku.
Pēdējais labojis Bubulis - 13 Feb 2012, 16:03, kopā labots 1 reizi.
šis ir vecs un labi nojāts....nu agrāk vismaz bija, ja tagad nav sataisīts...Bubulis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdhgo.html
sitas piedavaja man mainu pret manu e30 kad vinu tirgoju , laikam bija 1:1 mainjaBubulis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdhgo.html
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ka tas auto vel nav shrotaKLAVINS rakstīja:sitas piedavaja man mainu pret manu e30 kad vinu tirgoju , laikam bija 1:1 mainjaBubulis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdhgo.html
vins jav teica ka esot vis tip top kaut kur 200zs un vel nezin ko
Labas cenas.
Labas cenas.
[quote="Bubulis"][quote="RENIO"]Bubulis tā arī viņu nevar nekādi nopārdot...???[/quote]
Visur vieni kapeikizp*sēji. Neviens negrib maksāt par pliku, bet salidzinoši labu isu.[/quote]
taapat kaa tu par manu izteicies...kosmoss par neko..
Visur vieni kapeikizp*sēji. Neviens negrib maksāt par pliku, bet salidzinoši labu isu.[/quote]
taapat kaa tu par manu izteicies...kosmoss par neko..
Man tavs Is patīk, bet nepirkšu!Bubulis rakstīja:Visur vieni kapeikizp*sēji. Neviens negrib maksāt par pliku, bet salidzinoši labu isu.RENIO rakstīja:Bubulis tā arī viņu nevar nekādi nopārdot...???
Visam rajonam cauri gajis, agrak gaja lupataas, bet tagad... tiri izklaidei auto.RENIO rakstīja:šis ir vecs un labi nojāts....nu agrāk vismaz bija, ja tagad nav sataisīts...Bubulis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdhgo.html
Man patīk, ka čalis teicis, ka ap 200zs esot! Itkā 325i jau tāpat nav ap 200zs!
Es teiktu, ka kārtējais nopistenis, kurš iedomājas, ka ir driftkārs!
PS. Un tas, ka piedāvāja pret to e30 mainīt - vispār cirks!
ko vietā?Bubulis rakstīja:Visur vieni kapeikizp*sēji. Neviens negrib maksāt par pliku, bet salidzinoši labu isu.RENIO rakstīja:Bubulis tā arī viņu nevar nekādi nopārdot...???
nezinu auto vēsturi, bet man liekas normāls aparāts gāšanai.tādam kam patīk ļoti bieži izklaidēties trasē, auto tieši piemērots.Veeteks rakstīja:Man patīk, ka čalis teicis, ka ap 200zs esot! Itkā 325i jau tāpat nav ap 200zs!
p.s. dugas bagažniekā labi izdomātas.
tas auto jav LV ir no tiem laikiem kad tikai saku intreseties par masinam nopietnak un tad jav bija ar sitadu ariografiju taka vesalu muzibu vins ir mociits , bet sakuma jav vins izskatijas bet tagad tikai ,,mazliet'' japiekraso
Labas cenas.
Labas cenas.
nav jau starpibas cik auto ir bijis LV bet gan kam vins ir piederejis un ko vins ir parcietisKLAVINS rakstīja:tas auto jav LV ir no tiem laikiem kad tikai saku intreseties par masinam nopietnak un tad jav bija ar sitadu ariografiju taka vesalu muzibu vins ir mociits , bet sakuma jav vins izskatijas bet tagad tikai ,,mazliet'' japiekraso
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 451