Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 103
- chevron_right
sodin atkal ieskreju uz brisninju garazaa,
nomainiju stuures reikas arejos sarnirus, plus ieksejo lodbalstu ari gumijinjas jaunas.
reali nebija vajadziba to darit, bet nu gribejas jaunas detalas, lai ir smuki.
viss tika smuki sasmerets lai kadreiz var ari atskruvet. darbaa japanjem normali nerusejosaa ter savilceji tapec pagaidam tikai ar plasmasinjiem.
gribeju mayle, bet nezkapec man neizdevas atrast, liekas ka agrak biju redzejis ebejaa bet sobrid nevareju tirguu atrast.
ari kads kadrs no procesa
nomainiju stuures reikas arejos sarnirus, plus ieksejo lodbalstu ari gumijinjas jaunas.
reali nebija vajadziba to darit, bet nu gribejas jaunas detalas, lai ir smuki.
viss tika smuki sasmerets lai kadreiz var ari atskruvet. darbaa japanjem normali nerusejosaa ter savilceji tapec pagaidam tikai ar plasmasinjiem.
gribeju mayle, bet nezkapec man neizdevas atrast, liekas ka agrak biju redzejis ebejaa bet sobrid nevareju tirguu atrast.
ari kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
sodien atkal izbrivets neliels brisnins lai ieinstiletu x-bracu.
kaa jau agrak minets, xbrace pie ieprieksejaa saimnieka bija metinats uz auto, un njemot nost bija kartigi paloicits, kaa ari caurumi visi pareizie bija aizmetinati. nacas istenibaa diezgan piestradat lai dabutu vinju atpakal pareizajas formas, bet tas taa.
tika ari iespiestas ieksaa, nutrivet (nezinu kaa lv saucas), lai visu var saskruvet taa kaa tam jabut.
rit xbrace tiks aizsutits uz pulverkrasosanu, tad atliks tik pielikt.
ari kads kadrs no procesa.
kaa jau agrak minets, xbrace pie ieprieksejaa saimnieka bija metinats uz auto, un njemot nost bija kartigi paloicits, kaa ari caurumi visi pareizie bija aizmetinati. nacas istenibaa diezgan piestradat lai dabutu vinju atpakal pareizajas formas, bet tas taa.
tika ari iespiestas ieksaa, nutrivet (nezinu kaa lv saucas), lai visu var saskruvet taa kaa tam jabut.
rit xbrace tiks aizsutits uz pulverkrasosanu, tad atliks tik pielikt.
ari kads kadrs no procesa.
...
Cik cm zaude klirensam, uzliekot x-brace?
Reaali must have lieta, ljoti ljoti labi!
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
šitajā topikā katru reizi kā ienāku, tā iestrēgstu uz push vismaz
yeah, X brace man arī ir must have listē.
es pat godigi sakot nepastijos. katraa zinjaa nebus tik traki jo pakapeniski pacels auto purnu augstak rivejoties kkam paari, nekaa vienkarsi uz to trubu zem karbas acitisiesShreks rakstīja:Cik cm zaude klirensam, uzliekot x-brace?
ja ieskrietu biezak, nebutu jaaizkavejas tik ilgiRidlihs rakstīja:šitajā topikā katru reizi kā ienāku, tā iestrēgstu uz push vismaz
jaa xbrace bija manaa sarkstaa ari ilgu laiku, tagat beidzot varesu izsvitrot
...
Zemākā vieta hadenē!
nu hvz zemak vieta sanak stures reikas regulacijas skruve pectam kartera ribas un tad, tas dzelza stiena kas ir pieskruvets starp tuneli un protams ka karbas kronsteins prieks izputeja parejais itka man vismaz nekas nekera
ok pakritisu jums atkal uz nerviem ar savu biezo rakstisanu te pedejaa laikaa
pec darba nolemu negaidit kad atsutis stabilizatora stieni un aizbraukt tam pakal. atbraucot majas sapratu ka nevar nociesties lai redzetu kaa tas viss izstisies uz auto.
izskatas sadi.. ps, nobraucu ar roku pa plauktu, reala puteklu karta sastajusies. tas tik nozime vienu lietu- atrak jamet ritenji virsuu..
pec darba nolemu negaidit kad atsutis stabilizatora stieni un aizbraukt tam pakal. atbraucot majas sapratu ka nevar nociesties lai redzetu kaa tas viss izstisies uz auto.
izskatas sadi.. ps, nobraucu ar roku pa plauktu, reala puteklu karta sastajusies. tas tik nozime vienu lietu- atrak jamet ritenji virsuu..
...
izskatas ''garshigi''
Tu ar to auto brauc?!
Armand, tu man sāc besīt...
garshigi, ir pareizi teiktsVitalx325 rakstīja:izskatas ''garshigi''
jau kadu laiku nee, un vel krietnu laiku nebrauksu, nu vismaz oficiali.Seeya rakstīja:Tu ar to auto brauc?!
es jau taa sapratumarux rakstīja:Armand, tu man sāc besīt...
...
ir noticis kaut kas tāds ko mēs nezinam, kāpēc tik agri tika nolikts garāžā ??Armando rakstīja:jau kadu laiku nee, un vel krietnu laiku nebrauksu, nu vismaz oficiali.Seeya rakstīja:Tu ar to auto brauc?!
tiesības nodzēri ..?
Tak nesen bija teksts par to, ka autiņš garāžā uz pārvērtībām tiek parkots.
jap, vismaz marux seko liidz topikam
vienk nevaru pavilkt legaali divus auto uz celja sobrid, tapec noparkots uz parvertibam
vienk nevaru pavilkt legaali divus auto uz celja sobrid, tapec noparkots uz parvertibam
...
vienkārši liela daļa neko nelasa. skatās tik uz bildēm un kko iekomentē. Tā teikt-čukča nav lasītājs, čukča ir rakstītājs.
Čukčam bērni nepatīk, bet process gan...
Tik sterila piekare līdz pirmajam slapjajam braucienam
Kādu labumu dot, tas x brace?
Kādu labumu dot, tas x brace?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46