Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 65
- chevron_right
Ideja jau ļoti laba, taču jāpiekrīt, ka krāsu salikums varētu būt izvēlēts labāks. Ja pats e36 būtu melns, varbūt vēl aizietu bet šobrīd ar to zaļo kaut kā ir par daudz.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
gribēju ko rakstīt par vizuālo, bet atmetu ar roku.... vnk tāpēc, ka pats eksperimentējot ar vizuālo arī esu sataisījis nebaudāmu gateri. bet nu krāsu izjūta te ir 0. lai veicas sacensībās
Skaista kleita
aiziešu uzkurīšu kumāru un tad mož manas domas mainīsies, bet pagaidām auto dizains liekas vnk briesmīgs, arī krāsu salikums bez spaisa devas nav saprotams...
labākais interneta warriors
+cipruss18 rakstīja:Es kluseshu par dizainu jo katram savi putni galvaa pa savam trako,bet man bail iedomaties,kas butu ,ja es butu savu ta salimejis..es jau par bamperi esmu sanjemis vairak nosodijumu,neka Hitlers par noziegumiem pret zhidiem
P.S Cipruss, ja Tu tā salīmētu, tad būtu wursts.. cipruss wursts..
Beautiful Mechanical Wonder
krāsojums garām,bet ne man pie stūres tas jāizbauda
Tad tomer neesmu vienigais kam nepatik viss kaa kopa izskatas
Varbut ja pati saimniece izstastitu ideju kas un kadelj tikka limets tad vel varbut varetu saprast
Bet tagad izskatas ka cipruss butu so auto dizainu veidojis (cipruss neuztver so nopietni)
Varbut ja pati saimniece izstastitu ideju kas un kadelj tikka limets tad vel varbut varetu saprast
Bet tagad izskatas ka cipruss butu so auto dizainu veidojis (cipruss neuztver so nopietni)
Instagram INDIGAIS
Lai nu kā bet zēni neaizmirstat ka viņa tomēr ir sieviete..sievietei piestāv tads e36
Piekritu, tomer ar masinu brauc sieviete, nevis kkads dzeks.pipax rakstīja:Lai nu kā bet zēni neaizmirstat ka viņa tomēr ir sieviete..sievietei piestāv tads e36
Garaisss rakstīja:Piekritu, tomer ar masinu brauc sieviete, nevis kkads dzeks.pipax rakstīja:Lai nu kā bet zēni neaizmirstat ka viņa tomēr ir sieviete..sievietei piestāv tads e36
Slēpts saturs: Parādīt
Beautiful Mechanical Wonder
Kurš balonam pieskārās ar pirmo reizi
cik cilveku tik viedokļu! Ta nav nekada sterilā stance mašīna! Bet gan MEITENES drift auto paldies ataa
Man patik un parejais man neinterese ir un pietiek citas lietas par ko uztraukties
Ja nepatik nu nepatik, neizpatikt man jums visiem
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Man patik un parejais man neinterese ir un pietiek citas lietas par ko uztraukties
Ja nepatik nu nepatik, neizpatikt man jums visiem
Un AIZMIRSTIET ROZĀ KRĀSU MAN NEKAD NEREDZESIET!! Es neesmu nekada barbija, kurai vajag rozā mašīnu
[quote="Sabinchix"]Un AIZMIRSTIET ROZĀ KRĀSU MAN NEKAD NEREDZESIET!! Es neesmu nekada barbija, kurai vajag rozā mašīnu
Tev jau ir pa lielam roza, tik esi aizstājusi ar koši oranžu, kko lidzigu rozajam
Tev jau ir pa lielam roza, tik esi aizstājusi ar koši oranžu, kko lidzigu rozajam
Prichom tur vinja? vinjai tak nav visa roza masinacipruss18 rakstīja:Sanjem podzinj
Ak jel jus tik reeciigi esat okei oranzh ir tas pats kas roozaaa es laikam daltoniķe tad esmu sorry džeki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …