-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 52
- chevron_right
zīmējums stilīgs
Kā netā atrast tos mirgojošos gabarītus?
StrobesSmileboy rakstīja:Kā netā atrast tos mirgojošos gabarītus?
TnxReinholds rakstīja:StrobesSmileboy rakstīja:Kā netā atrast tos mirgojošos gabarītus?
Nekas nenotiek
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tātad, laiks buvēt nakamo-HAPO- rakstīja:Nekas nenotiek
Riktīgi saguris
Zem preses
Vel1 tolemta aizstāvis uzradās?Emteks rakstīja:Ko tu vari īdēt katrā topikā ?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Un ko Tu vari katram manam komentāram piepisties? Ja es Tev tik ļoti traucēju, tad man Tev ir sliktas ziņas. Labāk izdzēsies, kamēr neesi vēl sev kaut ko nodarījis.Emteks rakstīja:Ko tu vari īdēt katrā topikā ?
Savas savstarpējās problēmas risiniet privāti!
Karikatūrā daudz pievilcīgāka, nekā dzīve
neatbalstu šo stilu un pats ar tadu nebrauktu, bet kaut kā man patīk..
Daudz vaid par to , ka citas lamatas dabun e36 nakleni loga. Tad ir jautajums ! Kape seit ir tas pats ? Nesaprotu kadel sim auto butu e36 naklene loga. Arpusejais skats vnk atgadina 2002 gada NFS + PSRS skuninga komplektaciju. Trukst diski ar spineriem un neoniem apaksa. Man personigi liekas auto ir pretigs.
Ka man viens labs coms stastija. Kads saimnieks tads auto. ( Nenjem pie sirds , bet tas ir mans viedoklis )
Ka man viens labs coms stastija. Kads saimnieks tads auto. ( Nenjem pie sirds , bet tas ir mans viedoklis )
Nu saimnieks nav nopietns cilveks ja sava vecumā šādu auto uzskata par loti skaistu aito. Un ja liec vien zem preses jo uz veciem lauriem ilgi neizdzivos tavs auto.
Eu LAKIKS ,gribi nokrist no krēsla ?
Šaim auto bija kluba uzlīme un Hapo bija Klubā labu laiku
Šaim auto bija kluba uzlīme un Hapo bija Klubā labu laiku
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kā kaut kādam hardcore trases driftkāram tāds paskats varbūt ir pieņemams, bet šitas ir cik saprotu dayly driven showkars kas esot stabo balvas kaut kādas dabūjis, ka tipa baigi smuks esot un tā.
Tipa nopērc pabrauktu e36, nozāģē atsperes, iz*is miglu un pavarotu, paņem šrotā taksometra durvis, paklapē ar kuvaldu un uzliec žileti. Latvijas tūninga top levels ir sasniegts - Tu saņem uzlīmi uz haubes, kas vēsta, ka tas viss pārspēj vācu inženieriju un tagad Tavs auto ir perfekts kā arī stabo balvu dāvanā par skaistākā auto titulu (balsojumā vecuma grupā no 8 - 13 gadiem) + 99 respekta punkti.
Tipa nopērc pabrauktu e36, nozāģē atsperes, iz*is miglu un pavarotu, paņem šrotā taksometra durvis, paklapē ar kuvaldu un uzliec žileti. Latvijas tūninga top levels ir sasniegts - Tu saņem uzlīmi uz haubes, kas vēsta, ka tas viss pārspēj vācu inženieriju un tagad Tavs auto ir perfekts kā arī stabo balvu dāvanā par skaistākā auto titulu (balsojumā vecuma grupā no 8 - 13 gadiem) + 99 respekta punkti.
Cik zinu tad viņa autiņam grīda ir celkā, salīdzinot ar dažu labu, kuram ziemā salst kājas no caurumiem grīdā.
Protams, labāk ir braukt ar žurku, kura ir nokarināta ar M paku, bet ar grīdu tādu, ka krīti cauri.
Protams, labāk ir braukt ar žurku, kura ir nokarināta ar M paku, bet ar grīdu tādu, ka krīti cauri.
Khe.... tad lai visi gudrīši braukā/staigā un kasa nost tās uzlīmes no visiem briesmìgo paskatu e36 ja jau tik ļoti nepatīk , ka uz tāda stila auto ir tās e36.lb uzlīmes
E36 cienīgi auto ir kuriem - style 5 , paka, veiders un entās pakas sagruuzstas iekšā. Parastam mirstīgam te rādīt savu auto nav jēga bet ja ir po** ko citi saka, tad
E36 cienīgi auto ir kuriem - style 5 , paka, veiders un entās pakas sagruuzstas iekšā. Parastam mirstīgam te rādīt savu auto nav jēga bet ja ir po** ko citi saka, tad
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 52