PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 185
- chevron_right
Viņi jau to dara barāā.. takā ja kas tad viņi visi uzreiz metas virsū un kontrolē to situāciju, bet vienīgais, ka viņiem paveicas, ka kādam Krievijas banģugam neuzduras virsū vai kādam K1 fighterim tad gan ziepes būtuArmando rakstīja:nu psc, es nez vai man butu ieksaa sitaa dirsties un tie visi lielie unkas jau ar iedomajusies viens pa otru krutakuervvis743 rakstīja:
citā video,vecene pazvanīja kkam,atbrauca cayanne un sāka šos dauzīt
Ja vari moš atrast, tad iemet man privātā
Gribu paskatīities
Gribu paskatīities
check PM
Iemet te to video, domāju, ka visi gribēs redzēt!
Lūdzu
Bet nu psc kā tur neizskatījas, ka būtu baigie bandīti jeb izsitēji.. bet nu šie samīza taka beigās
Jā, tikai nevar saprast, kuri tur ir tie filmētāji, kuri atbraukušie sitēji
Zdarova,puiki.
Dzela ir. Vārdu sakot sestdienas vakarā kvasīju .Viss sākās iekš BMW e34 Viss kā nākas-kundzes,alkohols, laba kompānija. Kad bija pietiekami izdzerts,nolēmu kundzes iepriecināt ar kādu drift šovu. Ar absinta pudeli rokās sāku šķērēt starp stajankā esošajām mašīnām,visi spiedz,bļauj, pēkšni borģurā bišku ieskrēju.No rīta ,kad jau biju ņuhs un poņa,pamostoties mašīnā,atklājui,ka nedeg paneļa apgaismojums-respekcivna spidometrs, taxo, tur datčiki,hujatčiki.Pečkas lampiņas utt. Salona apgaismojums deg.puiki,kāds moš ir ar kaut ko līdzīgu saskāries,kur sākt rakt,lai eglīte atkal iedegtos?
Dzela ir. Vārdu sakot sestdienas vakarā kvasīju .Viss sākās iekš BMW e34 Viss kā nākas-kundzes,alkohols, laba kompānija. Kad bija pietiekami izdzerts,nolēmu kundzes iepriecināt ar kādu drift šovu. Ar absinta pudeli rokās sāku šķērēt starp stajankā esošajām mašīnām,visi spiedz,bļauj, pēkšni borģurā bišku ieskrēju.No rīta ,kad jau biju ņuhs un poņa,pamostoties mašīnā,atklājui,ka nedeg paneļa apgaismojums-respekcivna spidometrs, taxo, tur datčiki,hujatčiki.Pečkas lampiņas utt. Salona apgaismojums deg.puiki,kāds moš ir ar kaut ko līdzīgu saskāries,kur sākt rakt,lai eglīte atkal iedegtos?
es esmu redzejis video un uz 4urkam uzravas 4urkas pectam piedosanu paprasija un tie dzeki arii nau nekadi parastie!STUDENTS rakstīja:Viņi jau to dara barāā.. takā ja kas tad viņi visi uzreiz metas virsū un kontrolē to situāciju, bet vienīgais, ka viņiem paveicas, ka kādam Krievijas banģugam neuzduras virsū vai kādam K1 fighterim tad gan ziepes būtuArmando rakstīja:nu psc, es nez vai man butu ieksaa sitaa dirsties un tie visi lielie unkas jau ar iedomajusies viens pa otru krutakuervvis743 rakstīja:
skat ka dzeki 2,09 minute smuki tam no kajanas ta kluk kluk!Rolands rakstīja:Lūdzu
Jāā nu kas tad tur viņi kkādi afigenie ir? Vnk bariņā čaļi akciju taisa tādu.. domājams arī, ja tur pagadās kāds krievuškas banģuga, tad viņš jeb viņi vnk nesmērē rokas, lai pēctam nezīmētos youtubēēs utt.. un lieki kkādā televīzijā utt..
Ūdens aku urbšana (dziļurbumu) veikšana, mājas ūdensapgādei,siltumsūkņiem - visā Latvijas teritorijā. Mūsu rīcībā pieci urbšanas agregāti! Uzstādam ūdens spices laistīšanai, ūdensapgādei Rīgā. raj T. 27555009 http://www.udensapgade.lv/lv/udens-spices/
Šausmas
Vot tā
wtf ko tie menti sēž un neko kamēr kaut kāda traka bōba viņus klapē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46