Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- …
- 2228
- chevron_right
slapjā laikā ar nemotoru var visādus jokus sadarīt.Reinellz rakstīja:šovakar nebij ko darīt , pazvanija čoms piedāvāja uz poligonu aizlaist pamēģināt ko 1.6 spēj
Nu jā, izskatās ļooti nereāli tā grozā samest un kkā negribas nemaz ticēt, ka nav samontēts. Vienreiz jau bija video par kaut kādu futbolistu, kurš arī baigos trikus ar bumbu visādos stāvokļos taisīja, bet beigās izrādījās FAKE.
Tu gan tāds pesimists esi, nekam netici un viss tev pēc feika izskatās.
Varbūt vajag uz dzīvi bikiņ pozitīvāk skatīties?
Katrā ziņā labs video un man vienalga vai ir feiks vai nav. 
Vairāk reālists :)
Reālists = pesimists šajā forumā. Samierinies.
cik reāla iespēja ir dabūt reduktoru ar attiecbu 4,45 ? un kāda tadam ir cena ? 
Cik cītīgi meklēsi un cik liels budžets.
Ja esi slinks zvani pa mob un meklē.
Ja biezs tad ej uz ebay.de un pērc no de.
Ja esi slinks zvani pa mob un meklē.
Ja biezs tad ej uz ebay.de un pērc no de.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es taadu Siikajam uzdaavinaaju par veltibaumanis rakstīja:cik reāla iespēja ir dabūt reduktoru ar attiecbu 4,45 ? un kāda tadam ir cena ?
Varbuut vinjam vairs nevajag un vinjsh grib paardot
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Durvju pogas var veikalā dabūt ? Piefiksēju, ka viena ir pazudusi. Šroti tuvumā nav.
Tu noteikti domāji 4.44... Nemotoru automātiem itkā nākot.baumanis rakstīja:cik reāla iespēja ir dabūt reduktoru ar attiecbu 4,45 ? un kāda tadam ir cena ?
nop es domāju 4,45 , nezinu kam tāds nāca, bet man tagad tāds ir uz tirgošanu . 
Iepirkts pagaidu pakaljas paarvietotaajs 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ko ta paņēmi?
Shinii forumaa buutu nepieklaajiigi piemineet taadu nosaukumu
Tik varu pateikt ,ka unversaalis un 2006 gada
Un naudinja no e36 paardoshanas veel palika paari 
Tik varu pateikt ,ka unversaalis un 2006 gada
Nee:) Vaacu valoda taa shoreiz nebuus 
Aspraatiigi bet nepareizi
Es tagad braukshu ar auto un domaasu par miilestiibu

Es tagad braukshu ar auto un domaasu par miilestiibu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- …
- 2228