Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- …
- 1297
- chevron_right
jā, sapratu, tad tu mani ļoti iepriecināji, cerēsim, ka nekas nekarsīs :) paldiesDj Plosky rakstīja:Nē, sanāk kkur aiz/zem radiatora korķa šajā bildē... Sanāk gaisu tver caur labo nieri...
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Ja motora dzesēšanas sistēmā viss kārtībā, tad arī bez visas filtra kastes tur nekam nav jākarst.MAIZE rakstīja:jā, sapratu, tad tu mani ļoti iepriecināji, cerēsim, ka nekas nekarsīs :) paldiesDj Plosky rakstīja:Nē, sanāk kkur aiz/zem radiatora korķa šajā bildē... Sanāk gaisu tver caur labo nieri...
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Neesmu 100% pārliecināts, bet varu apgalvot ka nē. Auto ir OEM paka no rūpnīcas un šāda reste. Eiropas modelis, nekad nav iepriekš izbraucis no Vācijas. Tagad nevaru saprast, tas ir kautkāds individual OEM un retums vai vācieša mājas šķūnings.Dj Plosky rakstīja:Kkāds angļu variants lkm!
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Ir OEM, vairāk sastopams uz RHD modeļiem, bet tāpat var atrast uz LHD modeļiem.
Realoem izmet šādi -
For vehicles with
Air conditioning
and
Automatic transmission
and
Tropical version
09 Cover, primed
For vehicles with
Air conditioning
and
Automatic transmission
and
Tropical version
09 Cover, primed
Pēdējais labojis Klavz - 15 Feb 2015, 23:20, kopā labots 2 reizes.
ir oem, m bamperam gāja trīs veidi, divas restes un siets, tā kā vis ok! 
Man arī likās ka UK variants...Dj Plosky rakstīja:Kkāds angļu variants lkm!
Burvīgi kungi
Varbūt varēs nopirkt
Varbūt varēs nopirkt
Pa cik tādu var tirgot?Klavz rakstīja:Ir jau tāda
Zinu ka kāds šeit tirgoja par 25 eiro... Uzskatu ka 15 būtu ok cipars!Dzhejs rakstīja:Pa cik tādu var tirgot?Klavz rakstīja:Ir jau tāda
Nu huļi, tad lai paliek 
ja būs tā reste, tad nebūs jautājumu par to ir vai nav oem, jo tās gāja tikai oem, turpretim sieti gāja arī mbampera padjobkām! 
Reste nak no rupnicas tadas luk mans auto ar rupnicas ar m paku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
maziņš blonds jautājums - ko īsti dod oil catch tank?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
to ka dzinējā netiek eļļa, kura neizbēgami nokļūst kartera ventelācijas sistēmā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 444
- 445
- 446