Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 445
- 446
- 447
- 448
- 449
- …
- 2228
- chevron_right
RF_ rakstīja:Nevajag izlaist bērnus. Lai krāj, ja grib.
pašam bērni ir?
Pagaidām pietiek ar radu bērnu uzraudzīšanu nedēļas nogalēs, lai saprastu kādi izlutināti monstri tur aug.
Tomēr ieteiktu sprediģēt un kādam kaut ko ieteikt par tādu tēmu tikai tad, kad būs pašam SAVI!
Bērnu audzināšana -mega darbs!
PS. Daiļi dirst nav malku cirst! (citēts no liet. kompots)

Bērnu audzināšana -mega darbs!
PS. Daiļi dirst nav malku cirst! (citēts no liet. kompots)
Un pēctam lai nebrīnās, kad tie bērni tev vecumdienās neskries ūdens krūzi pie gultas pienest vai produktus atvest vai vēl sazin ko...RF_ rakstīja:Nevajag izlaist bērnus. Lai krāj, ja grib.
byrbyr rakstīja:Kads nezin, kas notiek, ja neatmaksā europark sodu to doto 14dienu laikā?
es domāt ka nekas traks,līdz brīdim,kad tev būs kkādas darīšanas kas saistītas ar CSDD. Nevarēsi neko ar a/m izdarīt kamēr nebūsi nomaksājis sodu.
coupe 2.8
A kāds tam sodam ar CSDD sakars? Es tak CSN noteikumus nepārkāpju, EuroPark, tak vispār nekāda sakara ar CSDD nav, cik es zinu. 
Sods paliek sods. Viņi to tev izskaidros kā stāvēšanas aizlieguma neievērošanu vai kaut kā tā.
Es esmu vienīgais, kam šķiet, ka pēdējā laikā šeit gana dīvaini ļaudis saradušies? 
Kas tieši Tev liekas dīvains? 
Viss... 
Nesen biju norāvis sodu par stāvēšanu Zviedrijā. Neatceros, vai europark, bet nu taa. Nesamaksāju to sodu 14 dienu laikā, un LV adresi atnāca kkāds atgādinājums un +5 LS, bet tas ''atgādinājums'' bija no creditreformbyrbyr rakstīja:byrbyr rakstīja:Kads nezin, kas notiek, ja neatmaksā europark sodu to doto 14dienu laikā?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Ja soda naudas apmaksa netiks veikta norāditajā termiņā, soda naudas un ar tās samaksas nokavējumu saistīto izdevumu piedziņa tiks nodota SIA "EuroPark Latvia" pilnvarotai personai - Lindorff Oy Latvijas filiālei (Duntes iela 11, Rīga, LV-1013, Latvija) - kā rezultātā var tikt veikta automašīnas īpašnieku datu pārbaude un ievietošana publiskajās parādnieku datu bāzēs.byrbyr rakstīja:byrbyr rakstīja:Kads nezin, kas notiek, ja neatmaksā europark sodu to doto 14dienu laikā?
tu vienkārši sāc beidzot šeit redzēt patieso kopainumarux rakstīja:Es esmu vienīgais, kam šķiet, ka pēdējā laikā šeit gana dīvaini ļaudis saradušies?
Bēdīgi slavenie atgriežas, tikai šoreiz ar citiem nikiem
Viņi tikai labu grib, viņus neviens nesaprot

Iesakiet man kādus skaistus diskus R17. Apnikuši bleķinieki un st5.
Katram savs "skaisti". Man skaisti ir liela daļa BBS, liela daļa E36 OEM diski. Parasti izvēlas tādus diskus, kādi pašam patīk.
Bija kaut kāda lapa, kur bija daudz disku kas labi izskatās uz E36. Nevaru atrast. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 445
- 446
- 447
- 448
- 449
- …
- 2228