Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 446
- 447
- 448
- 449
- 450
- …
- 1297
- chevron_right
Diez vai. Būs baigais gateris. Pasērfo pa pārdod sadaļu, nesen kāds tirgoja kompakta moldingus.nelegalais rakstīja:Kā ir ar kompota un sedana m moldingiem, pašus kompota moldingus ar uguni nevar sameklēt, bet sedana moldingi visai izplatīti. Tad rodās jautājums vai es nevaru sedana moldingus (respektīvi pēdējo aiz durvīm) kaut kā saķīmiķot lai viņš der (nogriezt, sakausēt, da kaut vai sazāģēt). Zinu ka itkā sedanam un kompotam spārns un durvis ir vienādas, tātad arī moldingi vajadzētu derēt no sedana ne?
Skatos un lieku poustus iekšā jau kādas 3 nedēļas, pagaidām bez rezultātiemZzevsS rakstīja:Diez vai. Būs baigais gateris. Pasērfo pa pārdod sadaļu, nesen kāds tirgoja kompakta moldingus.nelegalais rakstīja:Kā ir ar kompota un sedana m moldingiem, pašus kompota moldingus ar uguni nevar sameklēt, bet sedana moldingi visai izplatīti. Tad rodās jautājums vai es nevaru sedana moldingus (respektīvi pēdējo aiz durvīm) kaut kā saķīmiķot lai viņš der (nogriezt, sakausēt, da kaut vai sazāģēt). Zinu ka itkā sedanam un kompotam spārns un durvis ir vienādas, tātad arī moldingi vajadzētu derēt no sedana ne?
Kāds tieši pēdējās nedēļas laikā laida uz detaļām pilnībā pakotu kompaktu.nelegalais rakstīja:Skatos un lieku poustus iekšā jau kādas 3 nedēļas, pagaidām bez rezultātiemZzevsS rakstīja:Diez vai. Būs baigais gateris. Pasērfo pa pārdod sadaļu, nesen kāds tirgoja kompakta moldingus.nelegalais rakstīja:Kā ir ar kompota un sedana m moldingiem, pašus kompota moldingus ar uguni nevar sameklēt, bet sedana moldingi visai izplatīti. Tad rodās jautājums vai es nevaru sedana moldingus (respektīvi pēdējo aiz durvīm) kaut kā saķīmiķot lai viņš der (nogriezt, sakausēt, da kaut vai sazāģēt). Zinu ka itkā sedanam un kompotam spārns un durvis ir vienādas, tātad arī moldingi vajadzētu derēt no sedana ne?
Man šķiet, ka vienīgais glābiņš tur būtu 205/40, vaaarbūt 215/40 vai 205/45.Donors rakstīja:jautajums! R17 J7.5 ET18 ar riepam piem 215/45 neizvaros arkas?
KLAVINS tirgo , vinjam Luk un Sach bija , tagad nez , taka sazinies ar viņu , domaju kko sarunasietElvijsR rakstīja:Nobira sajūgs(vel slīd, bet nu jūs jau saprotat). Doma likt grossauto pieejamo komplektu sach, vai varbūt iesakat ko citu? Cenas? Un vietas kurpirkt/pasūtīt.
Ja kāds zin šo čali, kas tirgo m moldingus kompotam, tad lūdzu pasakiet, man niku!

var nopirkt visu pa vienam. no vecajiem poršu reduktoriem der detaļas. pameklē netā, daudz info par to ir. daļas mierigi var kvai apē uzsūtītkasiks rakstīja:bloķim šaibas pārdod tikai komplektos vai var sakomplektēt? jo tiku par velti pie tām kuras ir ar 4 robiem, man vajag tās kuras uzmaucas uz pusass zobrata(iekšēji zobi). interesē tikai tās divas šaibas
par poršiem runājot googlējot uzdūros biežai info par poršu lsd domaju wtf
ta ir. abiem ir zf kkads tur elements. atrodi tik pareizos kodus un suti ko vien vajagkasiks rakstīja:par poršiem runājot googlējot uzdūros biežai info par poršu lsd domaju wtf
jautājums ieslēdzu klimata kontroli un sākas tāda kā sīcoņa pretīga, uzgriežu uz max. pazūd, kur meklēt vainu ?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Kāds pašlaik savam touringam nav izravējis salona paklāju? Ir jautājums.
Kads var padalities ar info kur nopirkt moldingu klipshus? 
bimmershopDzerve rakstīja:Kads var padalities ar info kur nopirkt moldingu klipshus?
labi, viņš tātad jāmaina, un cik tāds maksā jauns? un kurā vietā var iegādāties? vai viņš tikai jāiztīra varbūt un viss būs ok?
un kur tas pats pečkas motors atrodas auto?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Jauns viņš drošvien maksā tik, cik 3 klimas swapi. Viņš atrodās tur kur logu tīrītāju mehānismi, tur jānoņem nost vāks no klimas kastes un apakšā slēpsies motorīts
ok sapratu, un kā viņu vislabāk iztīrīt ? vnk tāpat vai some special way?edzis rakstīja:Jauns viņš drošvien maksā tik, cik 3 klimas swapi. Viņš atrodās tur kur logu tīrītāju mehānismi, tur jānoņem nost vāks no klimas kastes un apakšā slēpsies motorīts
Es neesmu to nekad darijis, bet nedomāju, ka tur būs kaut kas netīrs. Ja domā to skaņu klik klik klik klik, kad klima strādā uz kādām 4 iedaļām, tad man ar tāda ir. tur visticamāk vienkārši tas propellers ir beigts un viņu vajag jaunu. tik kā lai pārbauda to citu, tas jau jāprasa dogmai
nu īsti tā nav tāda klik klik klik skaņa, tā ir tāda ļoti kaitinoša sīka dūcoņaedzis rakstīja:Es neesmu to nekad darijis, bet nedomāju, ka tur būs kaut kas netīrs. Ja domā to skaņu klik klik klik klik, kad klima strādā uz kādām 4 iedaļām, tad man ar tāda ir. tur visticamāk vienkārši tas propellers ir beigts un viņu vajag jaunu. tik kā lai pārbauda to citu, tas jau jāprasa dogmai
kada attieciba var but reduktoram , ja dizelim ap 5 k RMP ir :
1 robs - 40 km/h
2 robs - 80 km/h
3 robs - 120 km/h
1 robs - 40 km/h
2 robs - 80 km/h
3 robs - 120 km/h
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …