Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- …
- 1297
- chevron_right
Arī mēdz motoriņš čīkstēt, bet pats viņš ir top zustand stāvoklī.
tapēc jautāju, kas par problēmu varbūt, jo iespējas jau ir vairākas.inferno-ex rakstīja:Arī mēdz motoriņš čīkstēt, bet pats viņš ir top zustand stāvoklī.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Diezgan steidzami , kur var nopulet prieksejo vejstiklu ? TA neizlaida cauri un mainit ar nav velme. Vw 2008g
SIA "Triplex"IKKI rakstīja:Diezgan steidzami , kur var nopulet prieksejo vejstiklu ? TA neizlaida cauri un mainit ar nav velme. Vw 2008g
Vagonu iela 19/21 (ieeja no Lienes 28), Rīga
Tālr.: +371 67311609, +371 67311608
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Coms ar ieteica to vietu , tad jau laikam jadodas tur tnxMAIZE rakstīja:SIA "Triplex"IKKI rakstīja:Diezgan steidzami , kur var nopulet prieksejo vejstiklu ? TA neizlaida cauri un mainit ar nav velme. Vw 2008g
Vagonu iela 19/21 (ieeja no Lienes 28), Rīga
Tālr.: +371 67311609, +371 67311608
Varbūt kāds zinošāks pakomentēs?MAIZE rakstīja:tapēc jautāju, kas par problēmu varbūt, jo iespējas jau ir vairākas.inferno-ex rakstīja:Arī mēdz motoriņš čīkstēt, bet pats viņš ir top zustand stāvoklī.
panem ieeļo viņu ja butu top zus stavokli tad nečikstetuinferno-ex rakstīja:Varbūt kāds zinošāks pakomentēs?MAIZE rakstīja:tapēc jautāju, kas par problēmu varbūt, jo iespējas jau ir vairākas.inferno-ex rakstīja:Arī mēdz motoriņš čīkstēt, bet pats viņš ir top zustand stāvoklī.
Kad bus zinams sezonas atlasanas datums ? Nav daidz laika kad var izveleties atvalinajuma datumus
Atradu :dd
Salona jau labu laiciņu nepūtu siltu gaisu, tik uzgāzējot, liku to uz atgaisošanas vainu, bet līdz šim steigā nebija laika sanācis atgaisot.
Tātad šodien mani sagaidīja pārsteigums - sāka kāpt motora temperatūra. Pirms pusgada nomainīts ūdenssūknis, termostats, radiatora trubas pie strādājoša motora siltas, taču mīkstas - nav spiediena.
Nākamais simptoms balti dūmi no izpūtēja, ne tādi baigi biezi, hz ārā ir ziema moš tāpēc.
Un trešais uz eļļas korķa nav baigā kafija ar pienu, vien tur šur starp burtiņiem balti pleķīši.
Tātad varu sevi pieskaitīt - maini galvas blīvi komandai?
Motors uzvārīts nav, vismaz kamēr manā lietošāna - 2 gadus.
Tātad šodien mani sagaidīja pārsteigums - sāka kāpt motora temperatūra. Pirms pusgada nomainīts ūdenssūknis, termostats, radiatora trubas pie strādājoša motora siltas, taču mīkstas - nav spiediena.
Nākamais simptoms balti dūmi no izpūtēja, ne tādi baigi biezi, hz ārā ir ziema moš tāpēc.
Un trešais uz eļļas korķa nav baigā kafija ar pienu, vien tur šur starp burtiņiem balti pleķīši.
Tātad varu sevi pieskaitīt - maini galvas blīvi komandai?
Motors uzvārīts nav, vismaz kamēr manā lietošāna - 2 gadus.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ieposto datumu, man ir same situācija.IKKI rakstīja:Kad bus zinams sezonas atlasanas datums ? Nav daidz laika kad var izveleties atvalinajuma datumus
23 maija.sandzhus rakstīja:Ieposto datumu, man ir same situācija.IKKI rakstīja:Kad bus zinams sezonas atlasanas datums ? Nav daidz laika kad var izveleties atvalinajuma datumus
Next jaut , kurs lsd blokis ir labaks 2.56 vai 3.15 prieks m52b25 motora ? Nesmu no slipetajiem vnk intresejos
nu laikam 2.56 būs pa garu, ja nu vienīgi tev nav 90% pa šoseju jābrauc.IKKI rakstīja:23 maija.sandzhus rakstīja:Ieposto datumu, man ir same situācija.IKKI rakstīja:Kad bus zinams sezonas atlasanas datums ? Nav daidz laika kad var izveleties atvalinajuma datumus
Next jaut , kurs lsd blokis ir labaks 2.56 vai 3.15 prieks m52b25 motora ? Nesmu no slipetajiem vnk intresejos
Ieejiet pie pasākumu kalendāra 2015.. Tur gandrīz visi datumi minēti. Un, jā, sezonas atklāšana 23.maijāsandzhus rakstīja:Ieposto datumu, man ir same situācija.IKKI rakstīja:Kad bus zinams sezonas atlasanas datums ? Nav daidz laika kad var izveleties atvalinajuma datumus
M bampera gaisa tuneļi atšķirās no parastā bampera gaisa tuneļiem?
Parastos var uzlikt uz m bampera vai arī neiespējami? 
Nevar, mbamperim garaki
Bļaaa pagaidām diezgan skumji ar naudu, var kaut kas slikts notikt, ja bez viņiem brauc? 
Kur var iegādāt keramiskās sajūga diska uzlikas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- …
- 1297