dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 350
- chevron_right
kaa isti ir, mainot kompensatorus, pareizak sakot liekot no lietota dzineja, kompensatori bus piedilusi attiecigi pec sadaleneem no taa dzineja, un tagat uzliekot vinjus uz manu dzineju kur sadalenes akal ir bik savadak piedilusas ( nu tas gadijumaa ja ir piedilusas) kas no taa reali mainisies, sodien tada doma iesavas galvaa un tagat pats saputrojos un vairs neesmu parliecinats , mok kads kurs konkreti zin, var man paskaidrot so nedzaudz
...
tas piedilums PO, galvenais pirms likt kompensatorus izspiest, lai nebūtu piepildīti pilni ar eļļu. Praksē nav redzēts, bet ir dzirdēti gadījumi, kad tikko jauktu dzinēju šķiļot apliec vārstus (ieliek "pilnu" kompensatoru, kuram pēc sadalenes stāvokļa vajadzētu būt izspiestam un uzreiz iegriežot starteri nepaspēj izspiest) - risinājums tam pāris reizes pagriezt dzinēju ar rokām, nevis uzreiz šķilt no startera.
Cerams, ka domu var saprast, neesmu skaidrā un īsti saprotami izteikties vairs nesanāk.
Cerams, ka domu var saprast, neesmu skaidrā un īsti saprotami izteikties vairs nesanāk.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nu var jau arī izsits ārā un satīrīt tos kompensātorus,tad neradīsies iespēja ka ieliks "pilnu"
coupe 2.8
Man chomam ir 2.0 vanos un visu laiku svilpo braucot ar 50Km/h pie 60 ta skanja pazuud. nekas svarigs tas nav.Armando rakstīja:tevis aprkstitaa svilposana varetu buut viss kas griezas un ir uz gultnji, piemeram tas pats ventilators, mufte, rullishi uttpsyho rakstīja:Sveicinaati! Vrb kaads specs vareetu zinaat:) kr4 manam e36 kupejai apmeram pie 50km/h takaa iesvilpojaas dzineejs, bet kad dzineejs ir uzsilis, skanja pazuud, kas tas vareetu buut?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Man tāda svilpošana nomoka jau gadu un pēc 60km/h pazūd. Kas vainīgs nav ne jausmas,kad nosprāgs,tad arī uzzināsim,kurš svilpoja iekš auto Uzreiz var pateikt,ka manā gadījumā nav vainīgs vanos(mainīts) siksnas,roļiki (mainīti) motors (izjaukt un salikts) varbūt kāds gultnis,varbūt reduktors,varbūt kārba,varbūt karājošais gultnis,da karoče jeb kas un es cenšos par to nedomāt,gan dasvilposiesdjjys rakstīja:Man chomam ir 2.0 vanos un visu laiku svilpo braucot ar 50Km/h pie 60 ta skanja pazuud. nekas svarigs tas nav.Armando rakstīja:tevis aprkstitaa svilposana varetu buut viss kas griezas un ir uz gultnji, piemeram tas pats ventilators, mufte, rullishi uttpsyho rakstīja:Sveicinaati! Vrb kaads specs vareetu zinaat:) kr4 manam e36 kupejai apmeram pie 50km/h takaa iesvilpojaas dzineejs, bet kad dzineejs ir uzsilis, skanja pazuud, kas tas vareetu buut?
coupe 2.8
paldies par infuhe9600 rakstīja:tas piedilums PO, galvenais pirms likt kompensatorus izspiest, lai nebūtu piepildīti pilni ar eļļu. Praksē nav redzēts, bet ir dzirdēti gadījumi, kad tikko jauktu dzinēju šķiļot apliec vārstus (ieliek "pilnu" kompensatoru, kuram pēc sadalenes stāvokļa vajadzētu būt izspiestam un uzreiz iegriežot starteri nepaspēj izspiest) - risinājums tam pāris reizes pagriezt dzinēju ar rokām, nevis uzreiz šķilt no startera.
...
Labdien!
Jautājums tāds. Kas varetu būt vainīgs pie pastiprinātas dūmošanas,un tā nav eļļa kas deg bet gan benzīns. braucot praatiigi vis ir ok,tik sāk braukt straujak sak kūpet. Paldies
Jautājums tāds. Kas varetu būt vainīgs pie pastiprinātas dūmošanas,un tā nav eļļa kas deg bet gan benzīns. braucot praatiigi vis ir ok,tik sāk braukt straujak sak kūpet. Paldies
BMWLIEPAJA.LV
nepareizs degvielas maisījums
un kas varētu būt pie vainas, ka ir nepareizs degvielas maisījums??Agris rakstīja:nepareizs degvielas maisījums
Moš lambda pie vainas?!
Sūta nepareizus datus priekš maisījuma!
Sūta nepareizus datus priekš maisījuma!
zondes nesen mainiitas,viss caur kompi pārbaudīts. aimirsu pieraxtiik ka m52b28 motors.
BMWLIEPAJA.LV
un kompii degmaisiijumu raadija normaalu ?
nu tad viss normaali... kondensaats vai elja vai tosols citu neko nezinu :d
Neaizmirstam ka ja izputeja nav caurumu + izgriesti katalizatori var ar vnk dumot, un neko tur tādu ipašu nepadarīt
atkariiba kadii tev tie duumi ir,
melni- degmaisiijums trekns
peleki- liess degm.
balti- uudens, tosols
zili- elja
melni- degmaisiijums trekns
peleki- liess degm.
balti- uudens, tosols
zili- elja
Es te searchaa iisti neatradu ko vajag.. tpc ātrāk būs ja pajautāšu:
Lieta sekojoša.. šodien viss okey - izsūcu autiņu, nomazgāju utt.. nobraucu kādus 20-30km pa Rīgu.. aizbraucu līdz plazai viss kārtībāā.. kāpju iekš auto no plazas sāku braukt - kkāā nejiet.. dodot gāāzi rīstās ( un par cik man nav katalizators un ir kārtīgi izpuvis pakaļējais bundulis ) to ārā diezgan labi dzird .. atlaiž gāzi - viss okey, apgriezieni nelēkā, viss čotka.. atkal padod gāzīti un tā negribot viņš to ātrumu ceļ
Atbraucu pie mājas.. ataisu pārsegu - paskatos dzinējs itkā vienmērīgi darbojas.. nekādas tur raustīšanās - nekas.. a pieiet pie izpūtēja, tur - "pbpbpbpb pbpbbp pbpb" nu tā spļaudīdamies (no izpūtēja ož pēc degvielas nesadedzinātas) .. iedod gāzi uz vietas nu viš tur paraustīdamies palaiž itkāā.. bet nu hz..
Kādi varianti? Man vnk uz Kino vaig tikt laikam būs ar 27 vai 19 T jābrauc
P.S. Kad piestartē autiņu - arī kkā negribot viņš pielaižas, bet darbojas mierīgi - apgriezieni vsp nelēkā
Lieta sekojoša.. šodien viss okey - izsūcu autiņu, nomazgāju utt.. nobraucu kādus 20-30km pa Rīgu.. aizbraucu līdz plazai viss kārtībāā.. kāpju iekš auto no plazas sāku braukt - kkāā nejiet.. dodot gāāzi rīstās ( un par cik man nav katalizators un ir kārtīgi izpuvis pakaļējais bundulis ) to ārā diezgan labi dzird .. atlaiž gāzi - viss okey, apgriezieni nelēkā, viss čotka.. atkal padod gāzīti un tā negribot viņš to ātrumu ceļ
Atbraucu pie mājas.. ataisu pārsegu - paskatos dzinējs itkā vienmērīgi darbojas.. nekādas tur raustīšanās - nekas.. a pieiet pie izpūtēja, tur - "pbpbpbpb pbpbbp pbpb" nu tā spļaudīdamies (no izpūtēja ož pēc degvielas nesadedzinātas) .. iedod gāzi uz vietas nu viš tur paraustīdamies palaiž itkāā.. bet nu hz..
Kādi varianti? Man vnk uz Kino vaig tikt laikam būs ar 27 vai 19 T jābrauc
P.S. Kad piestartē autiņu - arī kkā negribot viņš pielaižas, bet darbojas mierīgi - apgriezieni vsp nelēkā
Es sāktu iztīrot svečvadus. Moš kaut kur trāpija ūdens un ir nekontakts.
Nu tad taa, divas dienas jau besos aaraa. Motors pur un nefigaa neiet, galiigi nav jaudas, bet ik pa laikam uz paaris sekundeem aiziet un tad tad atkal nefigaa neiet, pedaals griidaa, bet nekaa. Atvienojot gaisa masas meeriitaaju nekaadaas paraakaas izmainas nav, ne uz labo, ne uz slikto pusi. Sveces arii jaunas, gaisa filtrs labs, jauna gofra un visas paareejaas gaisa trubinas arii vesalas. Domaaju ka varbuut tad benziin filtrs galiigi aizdirsies, bet nefigaa, uzliekot jaunu, bez izmainaam. Un tas ir neatkariigi vai auksts vai karsts dzineejs, duumi arii nekaadi nenaak no izpuuteeja un svechvadi arii dod dzirksteli. Liidz ar to ir gruzons ka nevar izpiipeet, kas pa vainu. Varbuut kaads zina ko vel vareetu pastiities?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 350