3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 99
- chevron_right
Man jaiziet TA un jaatbrauc majas vel, augusta sakuma atrakais :(
Man vēl daudz darāmā pirms varu rādīties pasākumosLASTKING rakstīja:Varētu kādu sestdienu uztaisīt E36 mini meetingu ne ?
Ko sakat ?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
trakak par mani Tev nevar but, bet es shogad neiespringstu...sapirkshu lenam visu ko gribu un tad visu liksu uzreiz! taka sakuma, man liekas, ka butu tiri ok iepazities sava starpa, lai vismaz zin kursh ar ko brauc!Amish rakstīja:Man vēl daudz darāmā pirms varu rādīties pasākumosLASTKING rakstīja:Varētu kādu sestdienu uztaisīt E36 mini meetingu ne ?
Ko sakat ?
Mani laikam ar sudrabotajiem tizlajiem sliekšņiem sajaukt ne ar vienu nevar
Man vēl palicis salikt atpakaļ salonu - gaidu no šuvēja visas abšivkas, pāršūtu ātrumkloķi, ādiņu. Diski jānomaina uz R18, jo šitie ar tik biezu mizu izskatās tizli. Vēl M3 spoguļus vajag, moldingus. Jādabū dziesmā eļļas temperatūra, cerība ir. Mūzika jāpieslēdz. Sliekšņi jāuzliek. Bloķis jāieliek. V8 jāieliek....
Saraksts garš.
Man vēl palicis salikt atpakaļ salonu - gaidu no šuvēja visas abšivkas, pāršūtu ātrumkloķi, ādiņu. Diski jānomaina uz R18, jo šitie ar tik biezu mizu izskatās tizli. Vēl M3 spoguļus vajag, moldingus. Jādabū dziesmā eļļas temperatūra, cerība ir. Mūzika jāpieslēdz. Sliekšņi jāuzliek. Bloķis jāieliek. V8 jāieliek....
Saraksts garš.
Tieshi tapat ka mani nevar sajaukt, jo man vienigam ir shpaktelets balts plekis uz jumta! un vel miljons kasjaku ko vajag nomainit, saspaktelet un nokrasot! Bet tas jau atrumu nemazina!!Amish rakstīja:Mani laikam ar sudrabotajiem tizlajiem sliekšņiem sajaukt ne ar vienu nevar
Saraksts garš.
Tas jau nekas ka daudz darāms,man bija doma iepazīties,veidot kaut kādus kontaktus,atpusties utt :)
Jo visus mus vieno viena intrese E36
Manam ari jura ko darīt,nebraucam jau ievērtēt cita autiņus,paši zinam kur dzīvojam un nebraucam ar skatloga autinjiem
Amish tevi biezhi redzu pie Celkas
Man tur objekts,stradaju CTB
Jo visus mus vieno viena intrese E36
Manam ari jura ko darīt,nebraucam jau ievērtēt cita autiņus,paši zinam kur dzīvojam un nebraucam ar skatloga autinjiem
Amish tevi biezhi redzu pie Celkas
Man tur objekts,stradaju CTB
Vasara jau vel nav beigusies!Wildutch rakstīja:Man jaiziet TA un jaatbrauc majas vel, augusta sakuma atrakais :(
Galvenais vajadzetu biežak satikties utt.Man ir barinjs pazistams ar e36 visi kopa varētu savakties utt :)
Ideali jau butu aizbraukt uz Palangu,bet tas tik ta domu līmenī :)
LASTKING rakstīja:Amish tevi biezhi redzu pie Celkas
Jo es vairākas reizes nedēļā braucu uz I un A, Jurecki, Delvi. Kad beidzot atvērsiet Zemnieku ielu, lai var atvilkt normāli? :)
Pēc termiņiem.3dien nedrīkst nekāda tehnika atrasties zemnieku iela.vrb pagarinās,bet domāju ka 1dien būs viss 100% gatavs
Runājot par randiņiem - vēlu vakaros braucot garām jaunajai koncertzālei, tur 90% gadījumos stāvlaukumā pretī vienmēr ir bariņš ar BMW tusē.
Kā man patīk tas gabals no apļa līdz Ūliha ielai, tāāāā var atvilkt, ja netrāpās sarkanais pie VID(vakaros dzeltens mirgo)
Kā man patīk tas gabals no apļa līdz Ūliha ielai, tāāāā var atvilkt, ja netrāpās sarkanais pie VID(vakaros dzeltens mirgo)
Ja aplim diametrs būtu pa metru mazāks, varētu vilkt pat no tilta pāri aplim
Fuj! Jūs pārsniedzat atļauto braukšanas ātrumu?
Tikai vakaros, kad braucu pus 11 parasti no centra mājās, kad tukšas ielas un vakarīgs garstāvoklis
Es parasti uzstiepju lai ātrumā nevar redzēt manu rūsu
Grūts jautājums, neesmu līdis apakšā, hvz
Man motora kodes nedzivo, es izdzenu nelabo kaut vai ir tikai 2.0!! pie attieciga gariga patik pavizinaties uz kadiem 57-58km/h atlauto 50 vieta!LASTKING rakstīja:Es tur sād tad arī esmu
Es gan netrakoju,nav tas engine ar ko skriet baigi
Vienig tada nestabila sajuta parnem, ja parlido Graudu ielu!Amish rakstīja:Runājot par randiņiem - vēlu vakaros braucot garām jaunajai koncertzālei, tur 90% gadījumos stāvlaukumā pretī vienmēr ir bariņš ar BMW tusē.
Ziniet ko? Varbut ne tagad, jo ka lasu, daudziem vel daudz darba, man ne uz pusi mazak, jatiek gala ar bakas filtru, iepludes blivi, stures sukni utt.bet saorganizet tadu ka nakts orienteshanos. Illegal, jaizpilda 4 checkpoints, katra jaatzimejas, pirmais finisha iegust balvu. Risks ir liels, bet adrenalins ne mazaks [emoji57]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 99