Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 68
- chevron_right
Var sabazt kadas 10 tas metala svames ar ko katlus mazga virtuvē labi strada..pec tam izkeksesi lauka
ocd clean
tie čaļi vairs nav tik tupi. man pirms mērīšanas jau sāka meklēt ar lukturīti bundulī švammesEdza rakstīja:Var sabazt kadas 10 tas metala svames ar ko katlus mazga virtuvē labi strada..pec tam izkeksesi lauka
90db ar švammēm pie atmešanās noburbuļoja un 96dbEdza rakstīja:Var sabazt kadas 10 tas metala svames ar ko katlus mazga virtuvē labi strada..pec tam izkeksesi lauka
Pačekoja arī bunduļus, tur švammes neredzēja.
t.i. jātaisa pa smuko.
Tik nevaru izdomāt, kādu iekšējo diametru svilpei likt, lai dzinējs nenomirtu, bet būtu klusāks.
Minēšu, tev skaitot pedējo rezonatoru ir divi rezonatori?normāls čalis rakstīja:90db ar švammēm pie atmešanās noburbuļoja un 96dbEdza rakstīja:Var sabazt kadas 10 tas metala svames ar ko katlus mazga virtuvē labi strada..pec tam izkeksesi lauka
Pačekoja arī bunduļus, tur švammes neredzēja.
t.i. jātaisa pa smuko.
Tik nevaru izdomāt, kādu iekšējo diametru svilpei likt, lai dzinējs nenomirtu, bet būtu klusāks.
Ja man štrumentu panelī deg abs un asc lampačkas, ko par to saka tehniskajā?
Man ielika skatē 1Rob rakstīja:Ja man štrumentu panelī deg abs un asc lampačkas, ko par to saka tehniskajā?
daudz gadi ieti ar abs un airbag lampinu. nevienu gadu nav bijis neviens punkts . ogres TA stacija un preilu TA stacija
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Par airbag lampiņu arī nekas nav aizrādīts
Tas draud jaunajiem auto, kurus slēgs pie PC un pārbaudīs kas ar viņu notiek.
Kad tas stāsies spēkā neatceros, nesen tika presē paziņots par csdd izmaiņām.
Tas draud jaunajiem auto, kurus slēgs pie PC un pārbaudīs kas ar viņu notiek.
Kad tas stāsies spēkā neatceros, nesen tika presē paziņots par csdd izmaiņām.
Nu tas jau būšot jaunajiem autiņiem, kas tur jaunāki par kuru tur gadu (2010o?)
2012
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Teorētiski slēgt klāt varētu visus kam ir obd štekeri. Tikai tad jau zinām to, ka e36 pazudīs no ielām.
Liela daļa e46 arī.
Tas nedraud lielākajai daļai līdz 95'ajam gadam Jo airbagi kā tādi nav
Cik vidēji pelna tehniskàs apskates inspektors?
Ko man darīt, ja man airbegs nav, bet ir panelī gaismiņa kura mirgo!
Sent from my LG-D373 using Tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ir bijusi sture ar aribag agrak. Ieliks 1 un viss.Trusis92 rakstīja:Ko man darīt, ja man airbegs nav, bet ir panelī gaismiņa kura mirgo!
Kā ir ar tiem kausiem? Vajag lai mugura vai attālums regulējas? Es īsti neesmu sapratis, tantes runā visādi, citi saka, ka vajag attālumam regulēties, citi, ka tomēr mugurai, nevis attālumam. Sedans, līdz ar to aizmugurē nav jātiek.
EDIT: Runa par vadītāja krēslu, protams
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nezinu cik tur sarežģīti stiprinās kausi, bet es uz TA laiku labāk pārskrūvētu uz parasto beņķiKikaps rakstīja:Kā ir ar tiem kausiem? Vajag lai mugura vai attālums regulējas? Es īsti neesmu sapratis, tantes runā visādi, citi saka, ka vajag attālumam regulēties, citi, ka tomēr mugurai, nevis attālumam. Sedans, līdz ar to aizmugurē nav jātiek.
jo mazāk TA inspektori zin, kas ar auto tiek darīts, jo labāk
Nu jā, tieši tā - paņem labāk riktīgo kausu, ieliec vēl ar visām sporta jostām. Uz TA ārā un OEM krēslu iekšā. Pāris draugi tā arī dara.
Vajadzētu, protams, uzsūtīt siksnas un fixed stiprinājumus, bet tagad naudas nav. Tādēļ ir lēti pirkts kauss, kurš ir sūdīgi nostiprināts uz e36 stock beņķa sliedēm, tādēļ arī domāju, moš nemaz nevajag čakarēties ar to pārlikšanu beņķimRuu rakstīja:Nu jā, tieši tā - paņem labāk riktīgo kausu, ieliec vēl ar visām sporta jostām. Uz TA ārā un OEM krēslu iekšā. Pāris draugi tā arī dara.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 68