Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 88
- chevron_right
ne tev vienam melns mēnesisOrkaans rakstīja:Tikko veiksmiigi noveerpta pusass Kautkaads melnais meenesis
piekrītu par to melno mēnesi
Laiks likt atpakaļ 1,6...Orkaans rakstīja:Tikko veiksmiigi noveerpta pusass Kautkaads melnais meenesis
Pusasis jau veel palikushas no 1.6marux rakstīja:Laiks likt atpakaļ 1,6...Orkaans rakstīja:Tikko veiksmiigi noveerpta pusass Kautkaads melnais meenesis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
1.6 pusasis turees slodzi?
Cik izskataas ,tad pusais ir veselas! Visticamaak ,ka nogrieztas ir shlices flancim reduktoraa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
visticamak ka zobinji ar ir aprauti, bus vajadziga cita shlice un tas reduktora elements
Defekts ir noveersts un Orkaans atkal ir ielaas!!!!
Te vainiigaa detalja
Te vainiigaa detalja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaa tad Jaaliek buus atpakalj 1.6Rom4iks_328 rakstīja:pārāk jaudīga tev tā kūtiņa!
Tā ir kad mazās iet pa ielu īsos svārciņos..
5dien vakara raujam atkal nost pusasis pie Elvi?
skatos, ka KV tikai kūda neesmu redzējis kā tu skaidu norauj ..
Pēdējais labojis ervvis - 05 Sep 2012, 15:37, kopā labots 1 reizi.
Es piektdien buusu. Nezinu par citiem
es ar piebrauktu,ap cikiem busiet?
Es buusu ap 20.40. Paareejie ja ir, tad ap 21.
rakstat Jelgavas e36 topika
Shodien iegaadaatas riepinjas ,lai arii ziemaa buutu interesanta braukshana
Shodien atnaaca pacinja ar daavaninju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 88