Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 103
- chevron_right
ja tu par mani, tad topikiem, kuriem esmu sacis sekot, sekoju un lasu no A lidz Z nevis tikai bildes...yanks rakstīja:vienkārši liela daļa neko nelasa. skatās tik uz bildēm un kko iekomentē. Tā teikt-čukča nav lasītājs, čukča ir rakstītājs.
vienkarsi slideni pateica un gala ikona arii maniiga..
es teicu liela daļa nevis konkrēti Tu. bet ja Tev liekas ka tas attiecas uz tevi tad drīksti arī uzskatīt tā
dzeki, iztiksim bez kaskja manaa topikaa
kaa ko, garaaku kraanuBurns rakstīja:Tik sterila piekare līdz pirmajam slapjajam braucienam
Kādu labumu dot, tas x brace?
...
Izrāvi vārdus no mutesBurns rakstīja:
Tik sterila piekare līdz pirmajam slapjajam braucienam
kaa ko, garaaku kraanu
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Lai butuyanks rakstīja:es teicu liela daļa nevis konkrēti Tu. bet ja Tev liekas ka tas attiecas uz tevi tad drīksti arī uzskatīt tā
Ja godīgi tad šis topiks tiešām uzsit lielu skaudību
kapec? ir tacu daudz citu e36 kur miljons reizes vairak lietas sadaritas. reali jau manaa e36 nekas tads nau, pie kaa jus nevaretu tik!
...
nu pēc tiem darbiem kas ir izdarīti - tie tiešām ir iespaidīgi
var redzet tikai vienu,kad tu tiesham mili savu auto,respect lai veicas turpmakajos darbos!
nez nu kas tur par mīlēšanu. Normāla auto fana darbības.
Bļin, pēc visām krānu pagarinošajām darbībām, ko esi veicis savam žurcim, tavs krāns jau ir jātin 3 reizes ap vidukli, lai pa bikšu staru nekarāja laukā...Armando rakstīja:dzeki, iztiksim bez kaskja manaa topikaa
kaa ko, garaaku kraanuBurns rakstīja:Tik sterila piekare līdz pirmajam slapjajam braucienam
+ 328
Bet nu es arī piekrītu visiem, ka izdarītais darbs ir
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tu 'i traks Man liekas, ja viņa kādreiz ies uz pārdošanu, tad viss, kas ir ticis uzstādīts, nesaietu pat divās MS Word lapās
Kāda pārdošana? Vienīgais kopā ar Armando Lai, nu, kas notiktu, no E36tā viņš neatbrīvosies! Cerams
Tas bija domāts kā salīdzinājums par to, ko viņš tik nav iegrūdis iekšādogMa rakstīja:Kāda pārdošana? Vienīgais kopā ar Armando Lai, nu, kas notiktu, no E36tā viņš neatbrīvosies! Cerams
paraujot topiku no nogrimsanas.
pedejaa laikaa stradats ar citam lietam preks e36 ne gluzi preks mana auto, tapec mazak sanacis laika kko sadarit ar savu auto bet nu sada tada atskaite
uzlikti 20mm flanchi plus jaunas garakas skruves ari uzlikts shortshifters. apnika gaidit poly matrealu tapec nolemu taas nomainju uz poli actat kad tiks likta evo karba. vel nau izbraukts ar auto, bet pagaidam sledzoties esmu vairak kaa patikami parsteigts par rezultatu. parsledzas ar iisu klikshkiti. kaa ari ierautas naase poli bukses blokjim pagaidam
pedejaa laikaa stradats ar citam lietam preks e36 ne gluzi preks mana auto, tapec mazak sanacis laika kko sadarit ar savu auto bet nu sada tada atskaite
uzlikti 20mm flanchi plus jaunas garakas skruves ari uzlikts shortshifters. apnika gaidit poly matrealu tapec nolemu taas nomainju uz poli actat kad tiks likta evo karba. vel nau izbraukts ar auto, bet pagaidam sledzoties esmu vairak kaa patikami parsteigts par rezultatu. parsledzas ar iisu klikshkiti. kaa ari ierautas naase poli bukses blokjim pagaidam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …