Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 65
- chevron_right
Ko jūs vissi cepjaties? galvenais ka pašai patīk
Cmon Sabīn! Nu nevajag uzreiz apvainoties un sacepties par to ka nepatīk jaunais dizains daudziem.. Protams, ir jauki ka pašai patīk un tas ir savā ziņā galvenais, bet vajag katru kritiku uztvert, apdomāt un saprast nākotnei.. Manuprāt, doma nav slikta - izpildījums gan pieklibo. Man pirmo iespaidu atstāja tādu - cilvēkam bija laba ideja, bet to sākuma ideju pārspīlēja un pārvērta diezgan neskatāmā iznākumā. Krāsu salikums nu nav pareizais, disku iekrāsojums manuprāt ir vispār nevajadzīgs, vai nu visi oranži vai viscauri oranžbalts. Uz nākamo sezonu vienkārši iesaku mazliet sīkāk pakonsultēties ar kādiem spečukiem un būs super! Nav tak grūti palūgt kādam guru uzmest photošopā skici un redzēt kā izskatās.. NO HARD FEELINGS! Veiksmi sezonā!Sabinchix rakstīja: cik cilveku tik viedokļu! Ta nav nekada sterilā stance mašīna! Bet gan MEITENES drift auto paldies ataa
Man patik un parejais man neinterese ir un pietiek citas lietas par ko uztraukties
Ja nepatik nu nepatik, neizpatikt man jums visiem
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
tik tagad ieraudziju ka uz kapota ir rakstits "sabine drift"?
Ridlih bet par tada veida dizainu ir jamaksaa un par plevi arii
ar kompatu pa brugji
Viņai nevienam nav jāizpatīk, gālvenais, ka pašai patīk!
kā jau cipruss teica, ja viņš tādu sviestu būtu salīmējis, tad te ietu jēlības uz urrā vaļā bet nu šitā aizstāvju armija vismaz dienas humora devu piedod
Tas ganRidlihs rakstīja:kā jau cipruss teica, ja viņš tādu sviestu būtu salīmējis, tad te ietu jēlības uz urrā vaļā bet nu šitā aizstāvju armija vismaz dienas humora devu piedod
Pričom te aizstāvis?Ridlihs rakstīja:kā jau cipruss teica, ja viņš tādu sviestu būtu salīmējis, tad te ietu jēlības uz urrā vaļā bet nu šitā aizstāvju armija vismaz dienas humora devu piedod
Meitene čītigi centās u.t.t. Vismaz kautkas individuāls un atšķirīgs!
jā jā, labi labi
cenšās jau visi, jautajums tikai viens kuru nories, kuru nē bet nav ko dirst šķunings paliek šķunings i viss, smuka meitene vai neglīts čalisRiks* rakstīja:Meitene čītigi centās u.t.t. Vismaz kautkas individuāls un atšķirīgs!
Pēdējais labojis woldens - 31 Mai 2015, 18:18, kopā labots 1 reizi.
labākais interneta warriors
Debīli spriest par to, kas 30% braukā pa ielu un 70% pa trasi. Lielākā daļa drifta auto ir uztaisīta bez stila un gaumes, šis auto ir pieņemams
Cabooom
Man gan vairak liekās, ka tie anormāli briesmīgie diski sabojā lielāko daļu skata.
nedirs te no drifta auto ir tikai labi ja 10% parats ielaS žurks ar kuru mēģina mest slīpi, nelien pupos meičaiunider rakstīja:Debīli spriest par to, kas 30% braukā pa ielu un 70% pa trasi. Lielākā daļa drifta auto ir uztaisīta bez stila un gaumes, šis auto ir pieņemams
labākais interneta warriors
cipruss18 rakstīja:Ridlih bet par tada veida dizainu ir jamaksaa un par plevi arii
Tik daudz +++woldens rakstīja:nedirs te no drifta auto ir tikai labi ja 10% parats ielaS žurks ar kuru mēģina mest slīpi, nelien pupos meičaiunider rakstīja:Debīli spriest par to, kas 30% braukā pa ielu un 70% pa trasi. Lielākā daļa drifta auto ir uztaisīta bez stila un gaumes, šis auto ir pieņemams
Pa lieam jau tas dirsiens sākās dēļ tā ka visur,kā čatos tā forumā tas viss tika pasniegts ka tulīt būs kkas mega utt,visi būs pārsteigti,negulētas naktis utt.,a beigās pilnīgi nekā īpaša,vienīgās negulētās naktis varētu būt no tā ka bija jagraiza pleķīši,ko vnk varēja uzticēt baram bērneļu,stunda un viss būtu sagraizīts,atliktu tik vēl stunda lai saļepē
Nu labi,tas tā,man pa lielam po...,gribēju tik izteikt savas domas,ne man braukt ar to auto
visi sie negativie komenti ir galigi garaam, jums tiesam labak paliek kauko negativu ierakstot?
...
Tas ir forums kur var rakstīt kā labu, tā sliktu.Armando rakstīja:visi sie negativie komenti ir galigi garaam, jums tiesam labak paliek kauko negativu ierakstot?
Tas būtu pat ļoti neinteresanti ja visi rakstītu tik pozitīvo un negatīvo paturētu pie sevis. Labāk zināt visu nekā dzīvot kkādā sapņu pasaulītē kur viss ir tikai labi.
Nu ja tas bija tēmēts manā virzienā tad nesaku un neteikšu ka mans auto ir perfekts,gribat iedirst manā topikā,lūdzu. Neraudāšu,pārdomāšu kritiku,iespējams kko pamainīšu,lai gan es šeit forumā īpaši neatskaitos ,draugi zina visu par un ap manu gateri ar to arī man pietiek,neredzu jēgu šeit atskaitīties.Armando rakstīja:ir tadi kas pasi skunee bet citu topikos patik ieplutit..
Labi,tas tā,pietiek spamot
tieši tā, ja jau postē netā visu par savu auto, tad arī skaidrs, ka zin, ka būs visādi komenti. Un Beerziņa lamatu es redzu vismaz 4x nedēļā, tur ir tālu līdz stulbam krāsu salikumamBeerzins rakstīja:Tas ir forums kur var rakstīt kā labu, tā sliktu.Armando rakstīja:visi sie negativie komenti ir galigi garaam, jums tiesam labak paliek kauko negativu ierakstot?
Tas būtu pat ļoti neinteresanti ja visi rakstītu tik pozitīvo un negatīvo paturētu pie sevis. Labāk zināt visu nekā dzīvot kkādā sapņu pasaulītē kur viss ir tikai labi.
Un Armando, Tu kurš grib panākt, lai Tavs auto ir tuvu idelām, neredzi, ka šeit ir apsalūtākā krāsu bezgaumība, kas ir pat kaitinoša, tad nu sorry.... Neviens jau te nedirš beztēmu, šoreiz, kā reiz ir tieši pa tēmu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 65