Jautājumi I

Profila bilde
Tommas
Ziņojumi: 467
Pievienojies: 01 Sep 2014, 13:33

18 Feb 2015, 22:21

Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt.. :supeer: :sad:
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži

18 Feb 2015, 22:24

Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt.. :supeer: :sad:
Gan jau radiators pie vainas.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

18 Feb 2015, 22:26

Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt.. :supeer: :sad:
Varētu būt ka pats radiators ir ciet. Kā variants - izskalot viņu.
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži

18 Feb 2015, 22:28

inferno-ex rakstīja:
Tā skalošana ir tāda kapieku ie..išana uz īsu brīdi,es tā domāju :hahaha:
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

18 Feb 2015, 22:31

duuj rakstīja:
inferno-ex rakstīja:
No vienas puses jā, bet čalim ar to pilnīgi pietiks lai tiktu skaidrībā, ir viņš pie vainas vai nav. No otras puses, ja no ārpuses pats radiators ir ok, tad izskalot viņu ar pareizo ķīmiju ir daudz vairāk jēgas nekā ņemt netīru, eļļainu un apdauzītu lietotu.
Profila bilde
Tommas

18 Feb 2015, 22:34

duuj rakstīja:
inferno-ex rakstīja:
Par radiatoru šaubos, jo mainīju motoru, jo vecais bija nokauts, radiators tas pats un nekādu problēmu pirmstam nebija, +30 grādos pat ar knapi udeni un bez tā plastmasa, kas iet no radiatora uz motoru nekarsa, nomainīju motoru un sākās bēdu stāsts.. :(
Profila bilde
DKristaps
Ziņojumi: 640
Pievienojies: 09 Jūl 2013, 20:10
Braucu ar: netīru muti

18 Feb 2015, 22:37

Kāds var iemest kupejas melno velūra paklājiņu kodu ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Profila bilde
chappy
Ziņojumi: 113
Pievienojies: 14 Nov 2014, 00:04
Braucu ar: TZ4K14
Atrašanās vieta: Talsu gals

18 Feb 2015, 23:14

Varbūt ne līdz galam atgaisoji pēc ūdenssūkņa maiņas?
Profila bilde
Tommas

18 Feb 2015, 23:18

chappy rakstīja:
Varbūt ne līdz galam atgaisoji pēc ūdenssūkņa maiņas?
Man jau liekas, ka kārtīgi atgaisoju, jo gaisu salonā pūs karstu un burbuļi ar vairs nenāca, ā un jocīgi tas, ka tagad tā mašīna svilpo, pie kkur 2iem vai 2 ar pus apgriezieniem.. un mufte griežās pat nezinu kā izskaidrot cik ātri..
nuugjis
Ziņojumi: 378
Pievienojies: 09 Jūn 2012, 19:05

18 Feb 2015, 23:31

Stures pastiprinataja sukni atskiras benzins/dizelis!?
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

19 Feb 2015, 00:21

kasiks rakstīja:čoms tikko pārsvapoja no 1.6m43 uz m51d25 pirmais dīzelis viņam, pašam ar nav bijussi saskarsme, kā b@* atgaiso dīzeli? :gigigi:
Dīzeli pa lielam nevajag atgaisot. Salej līmeni, šķil klāt un izrūcini.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

19 Feb 2015, 00:21

nuugjis rakstīja:Stures pastiprinataja sukni atskiras benzins/dizelis!?
Atšķiras gan.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

19 Feb 2015, 00:33

dogMa rakstīja:
nuugjis rakstīja:Stures pastiprinataja sukni atskiras benzins/dizelis!?
Atšķiras gan.
Kas tad atšķiras?
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

19 Feb 2015, 00:36

Kronšteina skrūvju vietas, kā arī paši kronšteini.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

19 Feb 2015, 07:44

dogMa rakstīja:Kronšteina skrūvju vietas, kā arī paši kronšteini.
Tātad sūknis un skriemelis ir tāds pats. Atšķiras kronšteins.
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

19 Feb 2015, 07:57

nē, arī skriemelis var atšķirties dēl savādāka novietojuma (4cyl un 6cyl benzīna gadījumā), un sūknis atšķiras, jo ar citu kronšteinu, tā korpusam ir savādākas "ausis", kur tas stiprinas sklāt. Līdz ar to ir neiespējami uzlikt no cita motora.
Tātad ir 4 dažādi sūkņi:
4 cyl benzīnam
6 cyl benzīnam
1.8 tdsam savs
2.5 tdsam savs
nuugjis
Ziņojumi: 378
Pievienojies: 09 Jūn 2012, 19:05

19 Feb 2015, 07:58

Tatad teoretiski sanak ka var uzlikt sukni no benzina!? Japarskruve tikai kronsteins ar skriemeli?
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

19 Feb 2015, 08:44

Nevar! Bez liekas ķīmijas nevar!
Profila bilde
MAIZE
Ziņojumi: 262
Pievienojies: 01 Feb 2015, 11:03
Braucu ar: lsd

19 Feb 2015, 16:02

jautājums, gribu sev citu nummurzīmi ar 2 cipariem, čomam ir, kā tagad pareizi darīt lai tur csdd nezapaļītos vai kā savādāk nenolažot?

es eju ar viņu uz csdd un kas notiek tālāk, lūgums pa punktiem izstāstīt, kas tiešām to ir darījuši. paldies :sarunats:
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Profila bilde
EE-7878
Ziņojumi: 170
Pievienojies: 20 Jan 2013, 19:24

19 Feb 2015, 18:41

Sveiki
gribetos uzinat vai kadam ta nav bijis kad parsledzot atrumus sujuga pedalis reizem paliek grida ?
Bet pedali pavelk atpakal un viss iet?